Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cmn

Jaka odzywka na gumowe wlosy??????

Polecane posty

Gość cmn

szukam jakiejs dobrej odzywki na moje wlosy, po umyciu sa gumowe!! robie sobie pasemka blond od jakiegos czasu a narazie nic nie pomaga

Gość moja rada:
możesz je żuć, przynajmniej jakiś pożytek będzie.

Gość bardzo ciekawa sprawa
spieprzyłaś sobie strukturę włosów rozjaśniaczem, niech zgadnę, użyłaś Joanny.... na to nic nie pomoże zniszczone włosy trzeba podciąć zamiast rozjaśniaczy użyj farby Nutrisse Garniera w odcieniach z numerami od 100, nie zniszczą włosów i będziesz miała jasny odciń blondu z odżywek polecam maseczkę Nutrigładki Fructis i szampon 2w1 z tej samej serii (wygładzajcy)

Gość tak Joanny bo lubie ten odcien
nigdy nie wyhodzi zolty, poza tym uzywaja go w salonach, ale chyba zmienie na alfa parf, ktos mi poradzil uzywanie serum i jakis dobry szampon z odzywka np. loreala hair repair, wiec moze poprawie troche ich kondycje, nie uzywam suszarki od jakichs 15 lat ale i tak mam dosyc suche te wlosy

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
KAZDY rozjasniacz z mocnym utleniaczem tzn 12% zrobi z jasnych wlosow tj jasny braz do sredni blond(bo jasny blond to juz totalna masakra bylaby!) po 40paru minutach gumke recepturke :-O raz robilam venita wyszla jebana zolc i gumka!do tego skora glowy poparzona jak skurwysyn :-Odzis robilam alfaparfem rozjasniaczem odrosty i odrosty mam gumowe koloru jebanej bieli!

rozjaśnianie włosów w domu to moim zdaniem totalnie ekstremalna sprawa... nie podjęłabym się czegoś takiego. natomiast w poszukiwaniu czegoś odbudowującego proponuje skonsultować się z fryzjerem (za pośrednictwem strony kalamis jest taka możliwość), niech doradzi jakiś superwzmacniający kosmetyk, bo zostaniesz dziewczyno łysa!