Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hani25

26 lat i dziewica,powód do wstydu czy dumy? a może to nie ma

Polecane posty

Gość Hani25

znaczenia? co myślą o tym faceci?Czy to prawda,że większość facetów boi się dziewic w tym wieku,odstrasza ich to?

Gość motorlublin
To zależy dlaczego jesteś dziewicą? Bo jesteś brzydka zaniedbana i nikt Cię nie chce, czy jest dobrze i sama tego chciałaś bo zależy Ci aby do ślubu o cnotę dbać :)

Gość Hani25
Nie,mówie o sytuacji kiedy dziewczyna jest przeciętna,przez niektórych uważana za ładną,podoba się części facetów.Nie chodzi o brak okazji,ale raczej o to,że nie spotkało się wielkiej miłości o której zawsze się marzyło,a jak dla mnie seks ma wynikać z miłości nie inaczej.Inaczej nie umiem.

Gość motorlublin
No to powód do dumy ;] Nie martw się ;*

Gość Hani25
ale ja wcale nie chce czekać do slubu.zawsze marzyłam o wielkiej miłości a teraz już wątpie czy ją znajde.nie ma cudów.a nie umiem zrobić tego tylko dlatego,że nie chce być dziewicą,to tak jakby zaprzedanie swoich ideałó.głupia sprawa:/

Gość Meteorrrre29
Dziwne podejscie prezentujesz :) Jako czlowiek posiadasz okreslonego typu potrzeby, potrzeba seksu nie jest nidzie kojarzona z potrzeba milosci, sa to dwie rozne potrzeby :) Katoliczka?

Gość Hani25
Nie,nie katoliczka. Potrzeba seksu nie jest kojarzona z miłością? Cieżko mi to pojąć. Jakoś nie wyobrażam sobie,że dałabym się dotknąć facetowi, którego nie kocham.Obrzydliwe

Meteorrrre29 - ty to chyba nawet swojej reki nie kochos. Co? :classic_cool:

Gość Meteorrrre29
No dobrze, to teraz w ogole nie zaspokajasz owej potrzeby? Wiesz, to nie chodzi o to, zebys Ty z pierwszym lepszym - na pewno musi byc jakas wiez, ale mysle, ze niekoniecznie musi to byc milosc zycia :) Ale to moje podejscie.

Gość rudlan
Jak długo chcesz jeszcze czekać na te wyśnioną miłość? Wydaje mi się, że powinnaś zmienić myślenie na ten temat. Jeśli się zbyt czegoś pragnie to to nie nadejdzie - to jest tak jak z wygraną w Totka. Oddziel uczucie od sexu, poszukaj w sexie przyjemności.Zobaczysz jakie będą efekty.

Gość Hani25
Wiesz mi już wszystko jedno czy znajdę te milosc czy nie,a bez milosci nie chce seksu i tyle.moze to za jakiś czas sie zmieni,ale teraz nie

Gość ja zmienilam zdanie
jak mialam 27 chlopaka pokochalam, ale nie byla to wielka milosc skonczyla sie

Gość ciocia Matylda
Tak źle i tak niedobrze .

Gość Hani25
ehh,załamka.nie wiem co lepiej,samotnośc i dziewictwo czy samotność i seks z byle kim aż się znienawidzę

Gość Hani25
Po prostu nie ma w moim zyciu faceta ktorego kocham. Nie wiem, moze za wiele wymagam. Czyzbym czekala na ksiecia z bajki? Ale jak juz jakiegos pokocham to zrobimy ruchanie az jajami bedzie o dupe klaskało.

Ani do wstydy ani do dumy, nie rozumiem dlaczego coś ma być wstydem albo dumą? z jakiej racji. Ja też łączę seks z miłością, wprawdzie dziewicą nie jestem, ale moja miłość była niespełniona, jednostronna:O Seks tylko z kimś kogo się kocha - nie wyobrażam sobie pieścić, przytulać, całować faceta tylko na jedną noc lub w jednym celu.... Też czekam na miłosć, autorko bardzo Cię rozumiem🌼

Gość karola54321
brunet Ty chyba na każdą lecisz :P

Gość karola54321
ja Cie mogę pokochać ;) :P skąd jesteś bruneciku? :P

Gość powod do dumy

moim zdaniem powinniście dać spokój zarówno ze wstydem jak i powodem do dumy, bo to nie jest ani jedno ani drugie. Po prostu - stało się....albo raczej - nie stało się. To, że autorka chce czekać na miłość to bardzo popieram i zgadzam się z tym, ale nie przypisujmy temu jakiejś odrazu ideologii.

karola54321 Dobre masz serduszko? ale miłość do końca życia... bardzo mocna i intensywna...dasz rade?

Gość up pu pupa

Gość masz zupełna racje autorko
ale mimo wszytko postaraj sie poszerzyc znajomosci i poznac kogos fajnego - nie musi byc ideałem, wielu ludzi mozna kochac, nawet jesli idealni nie są.