Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochhhhhh

JESTEM NIEPEŁNOSPRAWNY NIE MAM SZANS NA DZIEWCZYNĘ...

Polecane posty

Gość kochhhhhh

?

a niby dlaczego nie? masz i moim zdaniem o wiele większe niż jakiś kark 2 na 2. liczy się charakter i wartość człowieka, a nie czy nie ma ręki czy nogi ;)

oczywiście że masz szansę :) i tego się trzymaj :)

Gość nie nie masz
nie oszukujcie go

Nasz kolega jeździ na wózku inwalidzkim a zmienia dziewczyny jak rękawiczki... ja akurat za nim nie przepadam, bo to taki dresiarz, ale innym dziewczynom widocznie odpowiada. Ale on ma tak od urodzenia i się w ogole nie wstydzi, chodzi na imprezy co chwile, wakacje, nawet sie w morzu kąpie, ma ogloszenia na internecie...

ja nie oszukuje. jezeli mialabym do wyboru miedzy facetem niepelnosprawnym i wartosciowym a jakims burakiem to bym wziela tego pierwszego. a tak w ogole autorze na czym polega Twoja niepelnosprawnosc?

Gość oszukujesz go
bo wybór masz między niepełnosprawnym wartościowym, a pełnosprawnym wartościowym.

Gość sorki :-(
nie ma szans niepełnosprawny :-(

Może to i wrednie zabrzmi z mojej strony ale jak dla mnie to zależy w jakim stopniu jesteś niepełnosprawny. Jeśli jest bezwład ręki lub nastąpiła jej amputacja-to ok ale nie związałabym się z osobą która nie potrafi chodzić(co innego jeśli po ślubie wydarzyłby się takowy wypadek),nie czuje swoich potrzeb fizjologicznych itp. Młoda dziewczyna załóżmy 20 lat ma się takim facetem później zajmować?I to nie prawda,że on jest zaradny bo nigdy nie dorówna sprawnemu fizycznie,może zdradzić po paru latach bo mąż kaleka nie będzie spełniał jej oczekiwań.Podobnie rzecz ma się w przypadku niepełnosprawnej kobiety. Mówicie,że każdy ma prawo do miłości a co powiedzie o tej najmniejszej mamie? Również uważacie że ten normalny facet jest z 50cm ludzikiem w dodatku zniekształconym z miłości? a może dla rozgłosu? I ona ma 3 dzieci, z których 2 odziedziczyło chorobę,naraziła te biedne dzieci na taką męczarnie.Teraz co mąż ma na karku 4 ludzi do opieki.W niektórych przypadkach lepiej zakładanie rodziny sobie odpuścić aby nie niszczyć życia sobie i innym. Teraz możecie na mnie naskoczyć,że nie zasługuje na miłość.

Gość monique2222222222
bedę szczera masz mniejsze szansę niż pełnosprawny facet tak samo przystojny wykształcony i fajny jak Ty. ale wiem ,że niepelnosprawni faceci np jezdzący na wózku mają dziewczyny. słyszałam o takich przypadkach więc jak widać jest to możliwe. myślę ,że musisz poprostu trochę bardziej się starać niż inni faceci. u facetów baaardzo liczy się charakter poczucie humoru pewność siebie. znam różnych facetów nawet brzydali którzy pewnością siebie przyciągali dziewczyny. Dziewczyna na wózku ma mniejsze szanse na faceta niz facet na dziewczynę taka jest prawda. dziewczyny nawet te ladne wiążą się z różnymi facetami brzydkimi , starymi ,niepelnosprawnymi nawet. Więc masz utrudnione zadanie ,ale masz szansę na dziewczynę skoro niektórzy inni niepelnosprawni mają

Gość monique2222222222
i to nie prawda ,że osoby niepełnosprawne nie powinny sie z nikim wiązac żeby go nie obciążać. te osoby ktore decydują się wiązac z osoba niepelnosprawną przecież maja swój rozum to ich wybor. a takie osoby są i to jest ich nie malo

Gość kochhhhhhh
jestem niepełnosprawny bo mam nie doeład nogi, nie mogę dużo chodzić a po za tym mam astmę i ciągl się duszę

Gość Falski
i jak się chcesz bzykać?

Masz szansę autorze , szansa zawsze jest. Ale szczerze mówiąc to nie chce mi się wierzyć że pełnosprawna dziewczyna będzie chciała z Tobą być. Niepełnosprawna oczywiście ale pełnosprawna .... trudna sprawa. Najbardziej to mnie śmieszą wpisy dziewczyn które piszą "oczywiście" ale tylko piszą :D Pocieszać to każdy potrafi :(

Gość monique2222222222
eee z niedowładem nogi to jeszcze nie jest tak źle. gorzej by było jakbyś był np sparaliżowany od pasa w dół i nie mógł wogóle chodzić

Gość monique2222222222
i wierzę ,że zechce Cie i pelnosprawna. jest wiele par gdzie jedna osoba jest niepełnosprawna a druga w pełni zdrowa . znam nawet faceta który mało co slyszy ma aparat słuchowy więc jest w jakiś sposob niepełnosprawny ,a ma dziewczynę

Gość Kasieeek
No więc zacznę tak, mam 19 lat, byłam zakochana w pewnym chłopaku od prawie 2 lat, bylismy i jestesmy przyjaciółmi, nie zbyt dawno miał wypadek, złamanie kręgosłupa, cały jest sparalizowany,nie moze samodzielnie oddychać, ma "rurkę" w krtani, mimo to jestem u niego w szpitalu od 7 rano do czasami nawet 21 wieczorem, każdy jego problem przeżywam ale to nawiec w 50% nie odzwierciedla tego co czuje on, ma 18 lat, zawsze kochał sie bawic , jeden skok odebrał mu wszystko, mimo ze jest w takim stanie, ja zdecydowałabym sie na taki zwiazek i pomaganie oraz zajmowanie sie nim. najwazniejsze jest nie widoczne dla oczu.

Gość dodadodadodadoda
a ja nie mam penisa ktora by mnie zechciala

Gość niepełnosprawny94łódzkie
ja jestem przystojny, zdolny,ale mam niedowład prawej reki i dziewczyny nie mam :(

Gość 8768768
Ale sa przeciez portale dla niepelosprawnych - towarzyskie i matrymonialne, jak chcesz. Wiekszosc ofert tam pochodzi od dziewczyn, wiec chetnych bylaby cala masa. W czym problem?

Gość artur90
Rozumiem twój problem bo sam go mam też jestem niepełnosprawny mam 22 lata i nie miałem dziewczyny powiem tak ciężko jest znaleść kogoś kto będzie zdolny do poświęceń dla takiej osoby nie ma co się łudzić nie mówię że jest to niemożliwe ale napewno bardzo utrudnione i zazwyczaj większość niepełnosprawnych jest samotnych ja mam taki apel do ludzi mówię to w imieniu niepełnosprawnych pokochajcie nas takimi jakimi jesteśmy my takiego życia nie wybraliśmy i nie oszukujcie nas nie obiecujcie czegoś czego potem nie możecie dotrzymać szczególnie w sprawach sercowych! mamy wiele do zaoferowania a niepełnosprawność zawsze możemy nadrobić w innych dziedzinach! pozdrawiam cię serdecznie

Gość alibabka87
Niedowlad reki przynajmniej mnie napewno by nie odstraszyl . Sama tez nie jestem idealna . Pozatym jesli radzisz sobie z innymi dziedzinami zycia to jestes na wygranej pozycji i nepewno znajdziesz dziewczyne . Wg mnie ludzie niepelnosprawni to tacy co nie potrafia nic w zyciu osiagnac wlasna praca ci ktorzy sa bez zainteresowan . Ludzie pusci wewnetrznie .

Gość alibabka87
Chetnie bym sie z toba umowila ale obecnie wyjatkowo jestem zajeta ;-) tez bardzo dlugo nie mialam szczescia wiec prowadzilam frywolne zycie singielki . Bylo ciekawie na rutyne nie moglam narzekac ale to nie daje spelnienia wiekszosci kobiet ..i w moim przypadku sie to potwierdza .

Gość Malutkiiiiiii
A czy faceta z małym fiutkiem również można nazwać niepełnosprawnym ?

Gość alibabka87
I tez pod jakims wzgledem jestem niepenosprawna .. tzn moze nie powinnam tak tego okreslac ale wiem ze takie widoki nie sa dla wszystkich mezczyzn . Ja o dziwo mialam szczescie i zaden mi nic przykrego nie powiedzial ale wiem ze to problem. Jestem praktycznie calkiem plaska nosze rozmiar AA wiec mam mikroskopijne piersi . Moze to smieszne ale czuje sie przez to niedorozwnieta i do 18 roku zycia mialam tak ogromne kompleksy ze nawet nie dopuszczalam mysli ze pojde z kims kiedys do lozka . Byc moze wlasnie dlatego tez nie moglam dlugo zbudowac trwalego zwiazku . Wiem ze bardzo splycam , pewnie byly inne powody ale jak ktos ma kompleksy to czesto sprowadza problem do takiego poziomu.

Gość Malutkiiiiiii
A co z tym fiutkiem ?

Gość gość
Zainteresowany pieniędzmi? Wygramy dla Ciebie duże odszkodowanie! Sprawdź bezpłatnie ile możemy dla Ciebie zrobić: 801 022 310 lub 22 435 89 32 DUŻE Odszkodowania Moc WYGRYWANIA! www.duzeODSZKODOWANIA.com

Gość gość
Ostatnio w autobusie widziałam młodą, ładną dziewczynę z chłopakiem na wózku inwalidzkim, to zadaje kłam teorii, że z chłopakiem na wózku związałaby się tylko brzydka dziewczyna, która i tak nie ma wyboru, bo mało kto ją chce.