Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzniemoze

do ludzi ze wsi: ile byscie oddali żeby mieszkać w Warszawie??

Polecane posty

Gość ja mam 173 i uważam że
ja mieszkam na wsi i do miasta absolutnie mnie nie ciągnie - poza tym tu się buduje:) Wolę mieć własny domek, ogród, świeże powietrze, własne owoce prosto z drzewa, niż kisić się w mieszkanku w bloku i słuchać przez cienkie ścianki jak kłócą się sąsiedzi. Mieszkałam na studiach w dużym mieście w bloku i to nie jest życie dla mnie:) Nic tak mnie nie wkurzało, jak brak miejsca do wyjścia, brak świeżego powietrza i mimowolne bycie świadkiem cudzego życia - przez te cienkie ściany wszystko słychać. Miastu mówię nie:)

Gość o mamo ale ty smieszna jestes
wyrwac sie ze wsi?hahahhahaha nigdy!!!!!!!powiem ci tak ze jestem ze wsi.Moi rodzice zaczeli sie budowac kilka lat temu i chcieli kupic dzialke kolo miasta albo mieszkanie w miescie ale z siostra zrobilysmy straj ze jak oni tam pojda to my zostajemy u babci.I takim sposobem wybudowali sie na pieknym wzgorzu z widokiem na cala okolice gdzie mozna robic coo sie chce i nikogo nic nie obchodzi.Niestety zrzadzeniem losu teraz mieszkam w ogromnym miescie za granica i wcale sie z tego nie ciesze,myslami jestem na wsi w moim domciu na wzgorzu.Nie wiem czemu ludzie z miata mysla ze kazdy ze wsi chce uciec???powiem wam ze jestescie w bledzie.My mieszkamy na wsi ale pola nie mamy,rodzice sa wyksztalceni,ja tez ale nie nawidze miata i mam nadzieje ze niedlugo spowrotem bede na mojej kochanej wiosce.Miato to syf,zanieczyszczenia i ludzie!!!zero spokoju,zero relaksu!!!

Gość ale ciota z Pankracego
Pankracy Le Bouville niezły chuj z Ciebie

Gość pittu pittu
Nic bym nie dała. Po wielu latach mieszkania w mieście buduję dom na wsi 7 km od miasta.

Gość marlut
a ja w warszawie na szczęście tylko pracuję,mieszkać tam????????nigdy w życiu.a buduję się na wsi.pozdrawiam autora topiku i proponuję się przejść od dworca centralnego do plecu zbawiciela ulicą marszałkowską,psie gówna do wyboru do koloru.

Gość marlut
placu miało być.ups.