Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara babka ale młoda

jestem młoda a czuję się jak stara baba

Polecane posty

niebawem skończę 27 lat a czuję się stara jak cholera! pierwszy raz w życiu. przez rok tak się postarzałam i mam tyle siwych włosów, że szok :( To przez stres. Cały rok się stresowałam, miałam koszmary senne. Czuję się strasznie. jest ze mnie wrak człowieka a nie kobieta. kiedyś byłam ładna a teraz nawet mi się malować i ładnie ubrać nie chce... wydaje mi się, że jestem brzydka i nic z tym nie robię. poddałam się. kiedyś (tzn jeszcze dwa lata temu i mniej) byłam bardzo ładna a teraz ... siwych włosów mam od groma i czuję się okropnie. nie wierzę, że tamci co mnie kiedyś chcieli, to chcieliby mnie nadal. ale może jakiś brzydki chociaż mnie zechce... ale też wątpliwa sprawa.

Gość undercover
No kurde, nie załamuj mnie... Mamy 21 wiek, farb do włosów od cholery, a Ty narzekasz na siwe włosy?! To fakt, duża liczba siwych włosów mocno postarza, więc marsz do fryzjera bądź drogerii! Nie narzekać mi tu :)

Gość gfhhhhh
a na zmianę nastawienia proponuję książkę "sekret"

Gość aaaaaaaaaaasdaaaaaaaaa
a co sie stało ze miałas tyle stresów?

Gość undercover
A poza tym narzekasz, że brzydko wyglądasz i nie malujesz się- no sorry, ale jeśli się nie najesz, to będziesz głodna :) A jeśli nie zadbasz o siebie, to nie będziesz wyglądać ładnie. Jak Ci się nie chce włożyć w to trochę wysiłku to już twoja sprawa...

Gość
dziewczyno ja mam podobnie mam 24 lata a mentalnie czuje sie na 80!! a leków zażywam więcej niż moja babcia, choruje na zoładek i na depresje czekam juz tylko na smierc

Gość
a co do włosów sieiwnie to jeszcze nie koniec swiata mozesz sie zafarbowac ja mam gorzej bo łysieje

farbuję włosy fryzjerskimi farbami ale i tak mnie te siwe odrosty załamują. nie sądziłam, że stres się tak na mnie odbije. mieszkam z osobą, z którą nie chcę mieszkać. wpakowałam się w to ponad rok temu i teraz nie mogę znaleść nowego mieszkania. wcześniej miałam problemy ale nie takie. teraz widzę dopiero co to znaczy być załamanym.

od dwóch lat nie mam chłopaka. pracę sobie zamieniłam na gorszą. nawet pies ze mną nie mieszka. przez współlokatora mam długi. idzie się powiesić :/ ... jak patrzę na to ile kiedyś dostałam szans od życia a nie wykorzystałam i jak źle skończyłam to mi się na płacz zbiera.

dołacze do klubu mam 27 lat zero siwych włosów ;) ale czuje sie na 100 łupie mnie w krzyżu itd

Ja mam 23 lata i już zaczynają siwieć mi włosy. Moja fryzjerka zawsze się dziwi. No a korzonki Was nie bolą;0?

ale co wy tak narzekacie jakbyscie conajmniej staruszkami byly i mialy 80lat :o ja mam tyle samo lat co wy i ani zadych bolow w krzyzu nie mam, bron boze siwych wlosow i nawet wygladam jak gowniara, chyba przesadzacie juz, powiem wam ze tu gdzie jestem to dziewczyny w moim wieku powyzej 25lat DOPIERO zaczynaja myslec o szukaniu faceta powaznego i zamazpojsciu, a pewnie w PL uznali by mnie za stara panne:D

Gość przesadzasz laska
kup sobie szampon koloryzujący i po kłopocie do tego może jakiś fajny kolorowy lakier do paznokci i już poczujesz się lepiej ja stara baba ;-) w wieku 36 lat zaszalałam i kupiłam sobie taki zajebistoróżowy lakier a zawsze malowałam bezowym lub białym perłowym....od razu czuję się weselej.... no i konioecznie jakiś dobry samoopalacz na buźkę i całą resztę, gdy już "się zrobisz" i spojrzysz w lustro będzie patrzyła na Ciebie mega radosna laska a nie sfrustrowany kocmołuch

Gość witaj w klubie!!!!!!!!!!!!!!

Gość przesadzasz laska
dziewczyny, jesteście przed 30stką a tak narzekacie....a jak się będziecie czuć w wieku 40 lat ? no strach się bać, z takim nastawieniem farbowanei włosów to 20 minut raz na miesiąc wsmarowanie samoopalacza to 5 minut mainikiur to maks pół godziny

robię french manicure, mam z kilogram kosmetyków w tym samoopalacze.. drogie pomadki, perfumy, ciuchy... ale co z tego :( ... i tak wyglądam gorzej niż kiedyś. po prostu twarz mi się postarzała. może jak się wreszcie wyprowadzę, to odżyję. tylko kiedy to będzie ... przez rok przytyłam. myślałam, że jak schudnę ,to wrócę do formy. schudłam dużo a wyglądam tragicznie. myślę nad tym czy by się nie wyprowadzić do innego miasta lub kraju. tylko się boję. mogę też wziąść drogie mieszkanie ale wtedy cała wypłata mi na nie pójdzie bo będę mieszkać sama.