Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beatoosia23

Mój facet goli miejsca intymne, co o tym sadzicie?

Polecane posty

niedługo, maksymalnie po 2 tygodniach już są dość widoczne...

Gość umcDEee
ja to raz nawet jaja przez przypadek ogolilam

A my golimy sobie na wzajem. Ja i żonka. Za każdym razem kończy się to świetną zabawą!

Ja jestem z moim facetem 5 lat, jemu ogolilam bym bez zadnego ale... ale sama nie moglabym sie chyba przed nim rozlozyc, w sumie wie jak wygladam, widzial mnie przeciez nago i wogole, ale nie wiem czy odwazylabym sie na taki krok, aby mnie facet golil... :/

Mój partner zawsze przed seksem goli mi jajka. A później ja jemu. Ta czynność bardzo wzajemnie nas podnieca.

Gość damianek234
jak ja sie ogoliłem to moja tak te odrastające włosy kłuły w cipkę że nie mogła dojść do orgazmu

Gość jakis typ
ja nie gole... wole wyrywac, probowalem depilatorem ale to jest jakis koszmar;/ penseta nie boli ale troche dlugo trwa:/ skoro moja panienka musi byc wygolona to i ja sie klaka pozbede.

Gość kasia.kora
Moj mezczyzna tez sie goli. Pachy obowiazkowo i od jakiegos czasu w miejscach inntymnych tez... namawiam go zeby mi pozwolił wydepilowac sobie tyłek - chociaz na lato- ale sie boi. nie wiem czego?

Gość Legionista-1Bryg. Desantantowa
"ogolony nie znaczy większy" A my musimy być ogoleni i pod pachami i na nogach i na klacie i na fiucie bo by nas Afrykańskie wszy-mordercy ogryzły do kości.

Gość piotrekk
Czytając wasze posty pomyślałem że dziś też ogole co nieco Buzki

u nas jest roznie, raz gladziutki jak niemowle (takie chlopiece) czesciej ladnie wystrzyzony...... co do reszty, nie przeszkadza mi zarost na piersi lub pod pachami..... latem goli pod pachami moimi maszynkami ze wzgledow higienicznych, po prostu nie lubi jak pot mu tam splywa....... co do nog....... ma gladsze ode mnie ;) ...... gdy byl chlopieciem z nascie na karku uprawial dosc intensywnie kolarstwo jako junior i amator, coz masaze skrupulatnie pozbyly ta czesc ciala owlosienia........

Gość mój facet też sie goli ;-)
na szczęście goli się w miejscach intymnych, co jest niesamowicie przyjemne ;-) gdy ja też jestem całkowicie ogolona to jest to bardzo przyjemne uczucie gdy te miejsca są tak bardzo blisko siebie... czasem to troszkę drażni w trakcie sex gdy włoski odrastają ale można je znów podgolić. pod pachami goli się ze względów higienicznych. mój wczesniejszy facet sie nie golil i dochodzilo do tego ze nie raz mialam odruch wymiotny gdy nurkowalam miedzy jego nogami - umowmy sie , nie jest przyjemne gdy nagle czujesz wlosy w ustach... na szczescie moj mezczyzna mojego zycia goli sie w tych miejscach - i po prostu uwielbiam przez to nurkowac miedzy jego nogami - takze panowie- zrobcie to dla nas - zachowajcie higiene i po prostu zacznijcie sie golic ;-)))))) tak dla porownania - gdybyscie sami znajdywali nasze wlosy lonowe w ustach to zaloze sie ze nie byloby to przyjemne...

od czasu do czasu przelatuję kosą ..:D

Gość Stary zdziwaczały walikoń
Od czsu do czasu golę włosy między palcami :P

Gość moj tel goli i uwaza toi za
normalna rzecz. jajka, pupke i pod paszkami:D

Gość maritaaaa
a mój nie chce :( chciałabym żeby chociaż z góry się zgolił ale stwierdza że nie jest pedałem żeby się golić ;p jak mu przegadać zeby chociaz spróbował?

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050