Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malwinka464

Problem z facetem

Polecane posty

W to on, N to ja ;) może to Ci coś więcej przybliży, ale nie wiem... Ja swojego w życiu nie wypuszczę, chociaż nie mam z nim takich 'problemów' jak Ty...

W po głębszym przemysleniu W w sumie na właśnym doświadczeniu mogę powiedzieć co robiłem w podobnej sytuacji W chodziłem, chodziłem, byłem zlewany, dalej sie starałem W później był krótki związek W więc w tej sytuacji też pewnie bym chodził i męczył, i pisał i mówił i starał się spotykać W tylko naprawdę nie wiem czy to przynosi pozytywne rezultaty W bo to nie zmieni podejścia tego faceta prawdopodobnie

O matko. Fajnego masz tego faceta ;P Widzisz moj facet jest typem takiego hmmm ,męskiego męzczyzny' chodzi mi tutaj o to , ze jest bardzo dumny i pewny siebie. Gdybym go zostawiła to byłby definitywny koniec, wiem bo jego duma nie pozwoliłaby na rozmowę ze mną w tej kwesti.

Twój e-mail jest 'aktywny'? jak coś wymyślę to Ci na maila prześlę :P bo zaraz się zmywam z komputera ;)) A trafił mi się taki rodzynek wśród tego dziadostwa ;)) ehh, ciężki ten Twój przypadek widzę...

Cholernie cięzki. Tak tak moj email jest aktywny. Muszę znalezc rozwiązanie ktore mogłabym wstawic pomiędzy te dwie sprzecznosci. No bo przeciez cos musi dac się zrobic.

Trzymam kciuki, żebyś coś na niego zaradziła :) :) ja w sumie do dziś nie wierzę w to, jakim cudem myśmy się poznali, i z niemalże nienawiści przeszliśmy do związku ;)) ehh, myślę, myślę co by tu zaradzić! :)

A długo juz razem jestescie? Jeeejku zazdroszczę naprwadę. Na niego potrzebny jest złoty srodek :D

znamy się ponad dwa lata, a jesteśmy ze sobą nieoficjalnie około 1/2 roku, oficjalnie niecałe 3 miesiące ;))

haha nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;) ogólnie nad zamieszkaniem razem się zastanawiamy... (ja mam wolne mieszkanko) ogólnie czuję się jak bym z nim już ponad rok była, a nie te parę miesięcy ;)

No i rozmawiałam z nim dzisiaj. Z początku mowił do mnie jakby nic się nie stało , a gdy zaczęłam temat wczorajszej akcji nie powiedział nic sensownego. yh

no to lipa jednym słowem mówiąc.. a ile Ty z nim jesteś??