Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystaaaaa566

pytanie do maturzystów

Polecane posty

Gość maturzystaaaaa566

Czy jeśli osoba zdaje historie na poziomie podstawowym to ile punktów musi uzyskać aby zdać? Słyszalam rozne opinie, a nie wiem ktora jest prawdziwa. Czy 30pkt, czy 15pkt?

Gość maturzystaaaaa566
I drugie pytanie- czy plamy po okresie łatwo sprać z welurowej tapicerki? Bo mój chłopak pożyczył mi auto, a ja zapomniałam podpasek i.. mam problem :)

Gość maturzystaaaaa566
nie podszywaj sie...

W tym roku trzeba zdać polski, angielski i matmę. Dodatkowy przedmiot taki jak historia nie jest obowiązkowy. A żeby zdać trzeba mieć 30% punktów.

zalezy na ile byl test jesli na 100 punktow to wiadomo ze 30 pkt bo to stanowi 30%...chyba na matmie ci nie poszło...

Gość maturzystaaaaa566
nie, nie, po prostu ja po skonczonym liceum wyjechalam za granice z niezdana historią, wiec teraz piszę tylko ją bo mi została ona. I dalej nie wiem czy mam mature napisać na 15 pkt czy 30 pkt. mowie o histori podstawowej

Gość fhgx
oblicz sobie 30% z ilości punktów mozliwych do zdobycia

kurwa nie podchodz do tej matury bo iloraz inteligencji masz raczej niski

jesli chodzi o mature zeszloroczna to trza bylo miec 30 pkt. jak zrobili w tym roku nie wiem ale mam mala podpowiedz... dostając mature zpbacz na ile jest pkt jesli na 100 to musisz miec 30 pkt jesli na 50 pomnoż przez 2 ( a jak nie umiesz to dodaj drugie 50) i wtedy bedziesz wiedziec ze 30% z 50 to 15 pkt. aha jeszcze jedno! zakoncz ten temat bo tylko się pogrązasz