Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fioletowy widelec

a co myślicie o tej...

Polecane posty

Miarko- te bukieciki z amarylisów są piękne (zwłaszcza ten pierwszy tulipany i amarylisy).... jednak to są dość nietrwałe kwiaty;( z przykrością muszę to stwierdzić, bo uroda ich niebywała!!!

Oczywiście trzeba pokasowac spacje...

Widelcu, chociaz jestem milosniczka bialej tradycji, to ta pierwsza suknia z czarnym akcentem jest zajebista! :D niesamowicie mi sie podoba. Ale ja odradzalabym szarfy czy cos w tym stylu. A moze poprostu ciemny bukiet? :D w stylu Malgorztay Kozuchowskiej?

no właśnie jeszcze nie wiem, ale chyba czerwony przemawia do mnie bardziej :) Strasznie się cieszę że ta suknia spotkała się z tyloma miłymi komentarzami :)

sukienka śliczna i z tą czerwienią będzie się komponować bosko, tylko ten jej tył, plecy do mnie nie przemawiają, jedyne co mi się nie podoba ;)

dzięki za opinie. A do mnie właśnie przemawiają te plecy, bo są inne niż w reszcie sukienek, a poza tym przyda mi się coś na plecach, bo jestem chuda jak patyk :O A macie jakiś pomysł, co na nią założyć do kościoła?

Też nie jestem ich miłośniczką, Szczególnie tych koszmarków z satyny. Brrr

A widziałaś na stronie to oryginalne bolerko cymbeline? Bo jak dla mnie to jest zbyt udziwnione.

Mówiąc szczerze dużo bardziej mi się podoba suknia Lilea. Ta jest dla mnie za prosta. lubię jednak trochę świecidełek.

a ja przez dwa lata uparcie twierdziłam, że na żadne świecidełka sie nie zgodzę, ma być skromna, prosta i bez żadnych ozdób. Chyba, że znajdę jakąś z czarnym dodatkiem, ktora mi wpadnie w oko. I wpadła :)

Ja miałam miedz kok hiszpański i suknie długa i powłóczystą;-) A mam piękna balową na kole i upięte loki:-D Czasem rzeczywistość bardzo odbiega od naszym marzeń;-)

Żabko, tez przez moment pomyślałam o tym bukiecie Kożuchowskiej,ale z czarnymi dodatkami w sukni wyglądałaby młoda Pani bardzo posępnie... a czerwień ożywi kreację! Piękny, prosty bukiet! bez udziwnień! Ja mam obsesję na punkcie dekoltów z tyłu i powiem Ci, ze mi się tez podoba tył tej sukni- jest boooski!!!!! w dodatku ten akcent pod pasem- cudowna!!! mam nadzieję, że w rzeczywistości wygląda równie oszałamiająco jak na zdjęciu! muszą bardzo dobrze dobrać do Twoich wymiarów tę suknię, by te ramiączka "nie odstawały" nieestetycznie;) pilnuj tego! Koniecznie dobierz tak fryzurę, by było widać ten dekolt z tyłu...!