Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toninka

Małżeństwo tylko z uwagi na dzeci?

Polecane posty

Gość bo autorce o te kawe chodziło
co to znaczy zaczą?ciągle się pojawia w twoich postach autorko?"ł" ci nie wchodzi czy nie wiesz jak się odmienia słowo zaczynać?

jeszcze trochę autorko a sami ci wmówi, że w ogóle nic się nie stało i nadal powinnaś organizować mężowi kawusię to ty tak jej wczoraj tłumaczyłaś,ja napisałam wyraźnie odeszłabym słysząc takie słowa:)

Gość toninka
Sami to nie była zwykła kłotnia. Chciała bym żeby tak było. To było taka "kropka nad I" naszych wcześniejszych kłotni. TO nie jest tak, ze pewnego wieczoru pokłociłam sie z męzem i on tak mi powiedział. Juz wczesniej działo si cos niedobrego w moim małżeństwie. Ja sadziłam, ze jak bede schodzić z drogi m, pomagać mu (czyt. usługiwac) to w koncu bedzie dobrze. Jak widac nie tędy droga. Raz sie postawiłam, zaczełam robić coś innego i chłop zaczą mysleć.

byleby tylko autorka po kilku dniach nie spasowała i wróciła do samodzielnego wykonywania obowiązków domowych mniemając,ze mąż karę odbył.

to ty tak jej wczoraj tłumaczyłaś to ty tak to zrozumiałaś zwykła kłótnia to może być o niespuszczanie klapy od sedesu następnym razem jak zechcesz streszczać moje słowa rób to umiejętnie:)

Gość toninka
bo autorce o te kawe chodziło - tak robie błędy ortograficzne i gramatyczne. W życiu też sobie nie radze.

a ty nie doszukuj się w moich postach czegoś ,czego nie ma.

Gość toninka
karmi_cielka dostałam od niego takiego "kopa", ze napewno juz służącą nie będę.

a ty nie doszukuj się w moich postach czegoś ,czego nie ma. sensu?? nie ma sprawy:)

sensu? i tak byś go nie zauważyła,więc się nie przemęczaj:)

sensu? i tak byś go nie zauważyła,więc się nie przemęczaj dobrze nie będę:) nigdy nie interesowała mnie nicość :)

tak potwierdzam,filozofia nie jest twoją mocną stroną,tylko logiczne myslenie.

dziewczyny,przestańcie sie kłocić. Dobrze robisz,szkoda,ze w takiej dopiero sytuacji zrozumiałaś swoje błędy.Nie chodzi o to aby powielać wzorce rodzinne,wyniesione z domu.Moja tesciowa tez skacze na jednej nodze wokół swojego męża,synów i gdyby mogła pupy by im podcierała bo wtedy czuje się spełnioną,prawdziwą kobietą.Ja widzę sprawę inaczej.Małżenstwo,wspólne dzieci to obowiązek dla dwojga.Wkurza mnie jak wiele kobiet mówi,że np mąż pomaga przy dzieciach.Co to znaczy pomaga?On je spłodził,więc nie kumam czaczy.

tak potwierdzam,filozofia nie jest twoją mocną stroną oj chyba pomyliłaś filozofię z astronomią:)

Gość toninka
karmi_cielka coś w tym jest. Moja mama zawsze "usługiwała" ojcu. Moj ojciec to tez taki "Piotruś pan" w skórze 65 latka. Zawsze mowiłam, ze nie chciała bym miec takiego męza, a mam baaaardzo podobnego i cholerka zaczełam sie zachowywac jak moja własna matka! Tak jak pisałam wczoraj - chciałam dobrze wyszło jak zawsze.

nie.tym razem się nie pomyliłam rozumiem, że wiesz lepiej co artysta miał na myśli spoko nie przeszkadza mi to:) ciesz się swoim wyimaginowanym sukcesem:)

autorko nie na darmo mówią, że dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane najważniejsze, że chcesz zmian