Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciociuniaaaa

Mamusie co sądzicie o tej "zabawce" ZOOBIES?

Polecane posty

Gość rrrrrrr
zólwik jest świetny. Mi by się spodobał ale dzieci to nie lubia maskotek. Raczej wolą jakieś plastikowe zabawki co można wcisnąć, co gra, mryga, rusza się .

jeśli lubi przytulanki to tak u nas takie zabawki się nie sprawdziły. Synek wolał wszystko co gra, świeci, spiewa, i młotki, śrubokręty itp. :(

Gość dla dziewczynki
by bylo super, ale dla chlopca nie bardzo niestety :) tez mam chrzesniaka 2 lata i wiem, ze kocy powedrowalby do kata, a tani nie jest...

Bardzo fajna i ciekawa zabawka,ale moim zdaniem dla mniejszego dzidzia, raczej do roczku bo 2latki przeważnie wolą już takie bardziej funkcyjne.

ciociuniaaaa najlepiej dziecko delikatnie wypytać lub przyuważyć czym się lubi bawić,wtedy masz pewność że zabawka nie powędruje w kąt i wszyscy będą zadowoleni. A i tak do końca nigdy nie wiadomo: moja siostra kupiła swojej córce piękną lalkę na gwiazdkę.Mała z błyskiem w oku rozpakowała ją szybciutko i...porzuciła.Zaczęła się bawić kartonem i zrobiła sobie z niego garaż dla samochodzików :D Powodzenia.

Maskotkami się podoba,ale ja bym jej nie kupiła ;) Moje dziecko mimo że ma mnóstwo maskotek które dostał od gości tpo jednak nigdy się nimi nie bawi.Nie lubie i już ;) Za tą kasę wolałabym kupić coś fajnego do kąpieli ,jakieś auto z dźwiękiem,czy puzzle /układanki edukacyjne...

Gość rockers
Mój syn dostał od nas Zoobiesa pawiana (http://www.akcesoriadladzieci.pl/produkt-zoobies-pawian-bobo-75.html) - ma 2 lata i uwielbia z nim spac - wyjmuje kocyk, przykrywa się i przytula do pawiana.... zabawka pierwsza klasa, moja koleżanka kupiła geparda na chrzciny swojego chrześniaka - wyszyła jego imię i datę urodzenia....moim zdaniem super pomysł