Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mua21

zdradzilam chlopaka ze swoim bylym...

Polecane posty

Gość mua21
szmata to kobieta ktora puszcza sie na lewo i prawo,ja siebie za takowa nie uwazam...

Gość Zi=mna21
Ariane84 zazdroszczę Tobie tej pewności siebie i tego, że jesteś siebie i swoich przekonań taka pewna, ale moim zdaniem nigdy siebie nie można być pewnym, bo każdy swoje słabości odkrywa inni wolniej drudzy szybciej i dopiero pod koniec życia można powiedzieć czego by się nigdy nie zrobiło...

Gość mua21
postaram sie jakos delikatnie to zrobic...;/ ale znam jego charkter i wiem ze on sobie nie odpusci,nie da mi spokoju;/

tak jestem pewna siebie i pewna tego że nie zdradzę, były gorsze momenty a do zdrady się nie posunęłam i wiem że tego nie zrobię bo znam siebie, wolę już tymczasową separację żeby przemyśleć pewne rzeczy niż iść z kimś do łóżka.. no dajcie spokój, gdzie tu miłość, jej jest wygodnie być z tamtym biedakiem

Gość mua21
ariane nie jestes w mojej sytuacji,nie zansz mojego chlopaka ani mnie wiec niewiesz jak jest. pewnie gdybym go kochala to bym go niezdradzila...

nie muszę być w Twojej skórze żeby widzieć jaki jest między wami układ, wiele razy widziałam związki gdzie chłopak był za dobry, zbyt miły i dziewczyna tego nie doceniła tylko szukała wrażeń gdzie indziej, niektóre wolą drani bądź się nudzą z takimi, tylko po co z nim jesteś jak go nie kochasz? dla wygody?

Gość mua21
wlasnie on jest takiz e wszystko dla mnie zrobi,jest maxymalnie zaangazowany,rodzine planuje ze mna zalozyc...czasami czuje sie jakbym byla z nim 20lat malzenstwem...kochamy raz na 2-3 tyg,widujemy sie codziennie i coraz bardziej mnie denerwuje jego charakter

ano właśnie potwierdza się moja teoria :D chłopak jest zbyt dobry za bardzo się stara ehhh niektórym to ciężko dogodzić

Gość mua21
i powiem szczerze ze inaczej sobie wyobrazalam swoj zwiazek...a z tamtym mam cos takiego ze wystarczy ze mnie dotknie pocaluje i czuje cos takiego ze juz nie potrzebuje nic innego.a z obecnym poprostu nei uklada nam sie w lozku,brakuje namietnosci itp

rozumiem że sytuacja jest trudna ale nie zapominajmy kto tu jest ofiarą, naprawdę chyba lepiej jest odejść i dać dobremu człowiekowi szanse na znalezienie kochającej go kobiety, na pewno go będzie bolało ale z czasem się pozbiera, niż ranić go cały czas a do tego zatruwać swoje sumienie (jeśli oczywiście ktoś je ma )

Gość mua21
i dodam ze nie przespalam sie z tym bylym ale malutko brakowalo...i bylo cudnie!

Gość mua21
zimna a ile z nim jestes?

Gość Zi=mna21
Dwa i pół roku.

Gość mua21
a dlaczego chcesz sie rozstac??

Gość mamczinklaczento
Skoro zdradzilas swojego chlopaka nie raz a kilka to na 100% go nie kochasz,wiec daj mu spokoj i zostaw go, jakos sobie ulozy zycie. Ja mialam podobna sytuacje z tym ze nie zdradzilam, wrocilam do swojego bylego po 2 latach nijakiego zwiazku i szczerze to nie zaluje. Czulam sie fatalnie zostawiajac pana X bo on mnie bardzo kochal ale jakos to wszystko przeszlo. On teraz ma dziewczyne i chyba jest szczesliwy ja zreszta tym bardziej. Z drugiej strony czy twoj byly chce z toba byc czy chodzilo mu jedynie o darmowy seksik?

Gość Zi=mna21
Ja nie chcę się z Nim rozstawać, piszę, że mnie strasznie denerwuje swoim zachowaniem chociaż jest bardzo dobry dla mnie, ale mnie coś w Nim drażni.

Gość ruchacz@onet.pl
mua a puścisz się zemną?

Gość mua21
do mamczinklaczentoja nie zdradzlaim go tak ze przespalam sie z bylym ale malo brakowalo,a dla mnie to juz zdrada.ten byly to moja pierwsza milosc,a z tym jestem 3 lata i ciezko sie rozstac a tez jest to taki nijaki zwiazek przynajmniej dla mnie ale to co innego. i boje sie z nim zrywac bo porosty sie martwie o niego,wiem ze sie zalamie:(

Gość mua21
do zimna mnie tez cos drazni,jego chcakter,kiedys myslalam ze sie zmieni ale teraz to sie nasila we mnie

Gość mua21
haloooo jestescie??

Gość Zi=mna21
Jestem ;) Ja mam cały czas nadzieję, że u mnie wszystko będzie dobrze, rozmawiałam ze swoim partnerem i oboje się staramy, a Tobie nie wiem co poradzić... ;(

Gość Ja Cię doskonale rozumiem...
Ehh... Mam bardzo podobną sytuację do Twojej. Byłam z Panem X 4 lata i musiałam się z nim rozstać, bo był okropnym draniem. Oczywiście nie zawsze było źle, ale jak już się waliło, to na maxa... Kochałam go, ale pokierował mną rozsądek. Teraz jestem rok z Panem Y - zupełnym przeciwieństwiem (jest chyba taki jak ten Twój obecny), ale cały czas myślę o tym byłym. Twierdzi, że się zmienił i nawet widzę to po nim, ale nie mogę z nim być. :( Wiem, że z obecnym będzie mi się dobrze żyło, wiem też, że już nigdy nikogo nie pokocham jak byłego i już zawsze mi będzie czegoś brakować... Nie podoba mi się taka perspektywa... :(