Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
Niełatwo trafić w moje poczucie humoru, NIE śmieszy mnie Benny Hill, Miodowe Lata, Lokatorzy itd. Z Graczyków podobał mi się Buła- świetny aktor z Wawrzeckiego, tyle w nim ekspresji, włożył wiele trudu w tę postać, pomimo tanich, tekturowych wnętrz, śmiechu z taśmy i innych niedoróbek w tym serialiku- lubiełm patrzeć, jak gra. Daleko od noszy- masakra. Niani nie oglądałem, Przyjaciół i innych sitcomów nie umiem oglądać- nie śmieszą mnie, są zbyt egzaltowane, szybko się nudzę.

Hahaha, świetne! Takie głupie, że aż śmieszne. Nigdy nie widziałam WKUK, będę musiała pooglądać :D Co za zwrot akcji, kiedy Timmy wyjmuje to co wyjął ze spodni z kosza irozsmarowuje to na twarzy :D Oh shit! Oh.. I've got my poop on my face! :D

Mnie też nie smieszą żadne miodowe lata czy inne tego typu seriale. Lubię Bundych za to :classic_cool: Kiepscy, nasza polska wersja Świata wg Bundych też czasem nie jest zła :) Za to zasze śmieję sią na Lebowskim, jestem zresztą Dudeistką :) Film jest tak genialny, naprawde polecam go obejrzeć.

Gość Tomek Kowal
Święte słowa,,,Takie głupie, że aż śmieszne".

Gość Tomek Kowal
Big LeboFanka :) Masz prawdziwy odlot na pukncie tego filmu. Fajnie...

Gość Sexnroll
Mogę go przygarnąć *.*

Teraz już muszę iść więc obejrzę ten film jutro i dokończę też Begotten. Patrzyłam czy nie ma przypadkiem Lebowskiego na You Tube, ale nie znalazłam :( Może jeszcze zajrzę później, bo dzisiaj nikogo oprócz nas tu nie było, może napiszą coś ciekawego? :) Na razie :)

Gość Tomek Kowal
No, dobra, na razie, Black z Tobą :)

Nikt się nie odezwał, poumierali wszyscy? :) Mam nadzieję, że jutro trochę się rozmowa rozwinie bo miło się z Wami rozmawia :)

Gość Tomek Kowal
No cześć Aż tak się przejęłąś brzozą?

100% - jesteś! :D Mi wykarczowali mnóstwo drzew i bezkresne, trawiaste pola z pagórkami, zrobili drogę. Przekopali wszystkie wzniesienia, wylali asfalt i non stop odłączają od prądu. Już mam dość tego błota, nie podoba mi się teraz ta okolica.

Gość Tomek Kowal
,,otworzyłam piwo i zycie od razu wydało sie piekniejsze" Święte słowa

Mam błotko jak z Woodstock, wystarczy, że wyjdę z domu i przejdę się kawałek :) Dobrze, że ci piwo nastrój poprawia :)

Z mojego pokolenia to już tylko meta-dzieci albo kinder-slashe się trafiają :) Kogoś pokroju Lebowskiego ze świecą szukać :)

Gość Tomek Kowal
Ja też nieaktywnym zawodowo, ale to już wiecie :)

Gość Tomek Kowal
Jejciu...jaki zaspany ten samochodzik- aż mu powieki opadają... Jeszcze zaśnie biedaczek podczas jazdy - i co będzie? :) Uroczy, hippisowski, młodzieżowy.

Myślałam że może anglistykę dla sportu, żeby móc wyjechać no do Amsterdamu albo Australii i sie porozumieć z ludźmi na przyzwoitym poziomie :) Dziennikarstwo wyjaje mi się teraz dość popularne i kasy bym na tym nie zrobiła za wiele. Mogę zawsze szukać frajerów do kupna moich badziewnych obrazów :)

Tomek, gdzie ten klnący metal z opowieści Jolki? :D Ty jesteś taki przyjazny i używasz delikatnych słówek jak ojejku czy pupcia :) :)

Gość Tomek Kowal
Przy Damach obowiązuje kultura słowa. Pozatym Jolka ściemniala nieco. Dobrze, że już nie żyje. Nie płakałem. A ja znam wiele milusich słóweczek, jak jajeczko, cycusie, ogoneczek, gąbeczka, czy kwiatostanik.

Gość Tomek Kowal
Nio i fajniuśnie, cukiereczkowo i słitaśnie się zrobiło na Kafeterci :)

Gość Tomek Kowal
A moj Varguś tak miluśnie, rozkosznie dźwięczy głosiczkiem, że aż mi stokrotki i róże w serdusiu kiełkują. Ach, jakże śliczniusi jest światek... Dobra, powaga.