Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Znalazłam piękny przykład tego o czym mówiłam i muszę wkleić :D Jestem Jaka Jestem I Nikt Tego Nie Zmieni! A i nie jestem niczyją kopią o nie ja nie! http://sweet-niunia-96.blog.onet.pl/ < moj blog zapro ;* http://epuls.pl/p/Twoja_Niunia_69_/4162947 < moj epuls xD - Jestem - ... Jaka jestem i nie zamierzam sie zmieniać ... -- Nie Dbam - ... O plotki na mój temat ... -- Sama - ... Dążę Do Wyznaczonych Celów ... -- Chciałabym - ... Aby Wszystko Szło Po Mojej Myśli ... --Pragnę - ... Zapomnieć Wiele Rzeczy, Ale To Trudne ... -- Milczę - ... Gdy Jest Mi Źle ... -- Zamykam - ... Oczy Gdy Marzę ... -- Żałuje - ... Błędów Które Popełniłam ... -- Nienawidzę - ... Cierpienia ... -- Nie Znoszę - ... Smutku ... -- Szanuje - ... Prawdziwych Przyjaciół ... -- Czekam - ... Na Spełnienie Marzeń ... -- Staram Się - ... Walczyć Z Przeciwnościami Losu ... -- Muszę - ... Mimo Wszystko Żyć... -- Najchętniej - ... Spędzam Czas W Dobrym Towarzystwie ... -- Rzadko - ... Pokazuje Smutek ... -- Lubię - ... Moich Zwariowanych Ziomków... -- Z Trudem - ... Myślę O Popełnionych Błędach ... -- Z Łatwością - ... Można Mnie Zranić ... -- Wierzę - ... Że To Czego Pragnę, Kiedyś Się Spełni -- Płacze - ... Gdy Ktoś Mnie Krzywdzi ... -- Nigdy - ... Nie Mówię Nigdy... Jestem snem którego pamiętać nie warto Jestem jawą Którą bólem rozdarto Jestem aniołem Któremu skrzydła połamano Jestem szczęściarzem Któremu uśmiech zabrano Jestem domem Który daje mi tylko schron Jestem morzem Które cierpi każdy sztorm Jestem cieniem Który bezszelestnie ucieka i pragnę osiągnąć miano człowieka.... Nie oceniaj mnie po wyglądzie - nie wiesz kim jestem Nie mów o mnie źle - nie wiesz jaka jestem Nie oczerniaj mnie - najpierw poznaj mnie i wtedy mów źle Nie krzywdź mnie - bo to bardzo boli Nie mów do mnie - bo nie mam ochoty cię słuchać Nie upokarzaj mnie - bo raczej na to nie zasłużyłam Nie ukrywaj się - spójrz mi w oczy! Nie mów zniknij, odejdź - bo ja tu rządzę Nie mów na mnie brzydka - bo nie wygląd się liczy Nie mów na mnie tępa - bo oceny to nie wszystko Nie mów najlepiej nic - bo nie obchodzi mnie to, co chcesz powiedzieć! Jestem jak wulkan ....... Wybucham bez ostrzeżeń Jestem jak ogień ....... Niszczę złudzenia Jestem jak rzeka ....... Nie oglądam się za siebie Jestem jak gwiazdy ....... Spełniam życzenia Jestem jak noc ....... Zapowiadam dzień. Jestem jak dźwięk ...... Rozbrzmiewam śmiechem Jestem jak kropla deszczu ....... Żyję chwilą Jestem jak wiatr ...... Tak trudno mnie zatrzymać Jestem jak kwiat ........ Tak łatwo mnie zranić. Jestem jak motyl ........ Tak trudno mnie złapać. Jestem jak nadzieja ........ Tak łatwo mnie stracić Bywam - słodka jak miód. Bywam - chłodna jak lód. Jestem inna. . . bo jestem sobą Jestem inna. . . bo mam swój świat Jestem inna . . bo mam swoich przyjaciół innych niż masz Ty Jestem inna .. . bo jestem jaka jestem Gdy jest mi źle - płaczę. . . Gdy jestem zła - krzyczę. . . Gdy jestem szczęśliwa - mówię o tym otwarcie. . . Pa Pa ;** .!! Porażka :(

Gość Tomek Kowal
Podaj przykład, please. Ja nie spotkałem się z takim czymś, bo- jak pisałem jako Jolka- nigdy nie miałem tam konta.

Gość Tomek Kowal
Czyli laska w ten sposób chwali się sobą i wkleja na swój profil ankietę, wypełnioną na swój temat, którą sama ułożyła, odpowiada na niezadane pytania sama sobie, by się sama sobą pochwalić? Ależ to wręcz... masturbacja emocjonalna, skrajny narcyzm i egocentryzm. Poza tym to jest..po prostu bezdennie głupie, żenujące. Dlatego nie mam tam konta.

Gość Tomek Kowal
ooooo kurrrrdeeeeeee.... Kliknąłem w ten drugi link... Słyszałem tę piosenkę ,,oklaski miejsce dla najlepszej laski" No comments. Ale z drugiej strony- 13 lat- wyrośnie, kiedyś będzie sie z tego śmiać.

Też nie mam, nie będę tam swojej twarzy pokazywać. Jednak nie zaszkodzi czasem się pośmiać, prawda? :D "O sobie Hmmm....co tutaj pisać...Ci co mnie znaja wiedza jak jestem...hehe :P^^ Moje Naj KOch Skarbiiiii.....: :*^^ JamajkaMa jajka haha ;**Inaczej Nemo(Cytat z wypowiedzi Dawida)haha...:*...Moja koch koch wariatka....Skarbuś...Wiesz że ciem LOVEM...xD XD ^^ NaTi$$...:*...MOja kOchana Niuńka..Mój Skarbek..TI moja Tiiii....:*^^ Patitka...:*...MOja mała KOch ...:*^^ Karolcia...:*...(Cydzik,Izdebska,Krajewska) ...hehe...Tiii ...LOVE....^^ Karolcia haha!! MOja wariatka...LOVE U Małpo moja...:**...^^ Monia Mój mąż... Kc Misiu... ;************** Sterek .... Mój Braciszek... Koffam i tęsknie wiesz?? trzymaj się jakos... ;** Kocham was Wiiii Moje wariaty.... ;*** "" Skąd się biorą takie dziewczyny?

Gość Tomek Kowal
Chyba sobie zainstaluję taką muzę na Blogu Poezji Anormalnej :)

O, sweet brokacik mark Burzum :D Znalazłam na tym samym profilu takie coś: "Znajdź kropkę a jutro ktoś powie Ci że cię kocha ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, jeśli znalazłeś/aś to masz 15 sekund na wklejenie. Jeśli nie będziesz miał/a pecha przez 3 lat" :D:D Ale jaja

Gość Tomek Kowal
Kiedyś (raz) odwiedziłem Fotka.pl-profil koleżanki. Mają tam fajne łańcuszki, ankietki itd. :) :) :) Gimgówno ma w co klikać :)

Takie dziewczyny rzadko widzę. Dzisiaj widziałam fajną, szła sobie pod ramię z tez fajnym punkiem :) Serce się raduje jak widzę takich ludzi, humor mi się poprawia :)

Gość Tomek Kowal
A ja ostatnio widziałem fajną Mulatkę- normalnie ładniejsza, niż Ola Szwed, młoda, wyglądała na sympatyczną.

Gość Tomek Kowal
Ten Punk miał irokeza?

Była tu kiedyś taka pieczeń w reklamie, taka http://thekexperience.okeiweb.com/images/stories/Image/pictures/ganguro-girl-phone.jpg Taka moda jest teraz w Chinach czy Japonii, nazywają się Ganguro http://i2.pinger.pl/pgr370/36b69eaf00028f374a6cc4db/ganguro21.jpg http://kok.blox.pl/resource/ganguro_girls.jpg http://animecast.info/wp-content/uploads/2009/02/ganguro.jpg Blondi86 do pięt im nie dorasta :classic_cool: No ale niech sobie robią co chcą. Chcą chodzić do smażalni - niech idą. Ja tam wolę być blada.

Gość Tomek Kowal
Wiem, słyszałem o Ganguro. Głupich nie sieją.

Gość Tomek Kowal
Zaje biście, ja widziałem kiedyś Punka z jasnozielonym irokezem, w kurtce jeansowej z naszywkami i agrafkami w uszach.Oczywiście był w porwanych spodniach.

Tamten był bardziej "stateczny" :D Ja za Olą Szwed nie przepadam, tochę głupiutka się wydaje. Mi się podobała Uma Thurman w Pulp Fiction :classic_cool:

Gość Tomek Kowal
Ja też nie przepadam, pustak ciemny, żużlowy :) Uroda to nie wszystko, druga Doda z niej rośnie. Uma może być.

Gość Tomek Kowal
Zatem- do zobaczenia jutro.. :)

Gość Tomek Kowal
Naprawdę? I jak? Ładny?

Gość Tomek Kowal
To sweetaśnie, urocza kołysaneczka.

Gość Tomek Kowal
Nie, nie śmiałbym, to po prostu taka delikatna muzyczka... Bardzo kobieca, miła dla ucha, romantyczna, słodka. A u mnie właśnie leci: http://www.youtube.com/watch?v=LaExS-22Azc To moja ukochana piosenka, serio. Wiem, wiem, ohyda, szmatośpiew, gównianowrzask. Na wokalu Maniac z Mayhem, moj ulubiony wokalista po Vargu, Satanic Warmasterze.