Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
Na kilka dni- tak. a resztę życia- hmmmm... To nie byłoby złe, nie mam styczności z elementem skinowsko-dresiarsko-bandyckim, by mnie ktoś bił i prześladował na ulicy, więc-pewnie też! Znaczy- tylko kolczyki i konwencjonalne dziary, implanty, tatuaże na gałce ocznej-nie!

Gość Tomek Kowal
Ale on w wywiadzie sprawiał wrażenie, że jest bardzo miły i sympatyczny, to nie żadnen groźny świr- po prostu oryginał i szalony indywidualista ze skłonnościami do panów i przebieranek.

Ja raczej bym nie chciała robić czegoś w tym stylu, nie chodzi o to czy by mnie skini bili czy nie, ale na swoim ciele by mi się takie rzeczy nie podobały. A ten koleś wydaje mi się sympatyczny, czytałam tego bloga jakiś czas temu :)

Nie golądałam z nim wywiadu. Ni wiedziałam, że taki słynny jest z tego co robi :) Po prostu ma taki przyjemny styl pisania, obejrzę wywiad jak znajdę.

Gość Tomek Kowal
Cóż- Twoja ciałko, Twój wybór :) Popatrz- my widzimy na tych fotach ludzi szczęśliwie niekonwencjonalnych, wytrwale dążących do calu, a nie spedalone cioty, którym należy zaje..ć w ryj (tak powiedzieliby ,,Katolicy " od Rydzyka, ,,Narodowcy" o brunatnych koszulach i inni ,,Prawdziwi Polacy". http://wp.tv/i,STREFA-WOLNYCH-MYSLI,catid,2214650,klip.html?ticaid=6a3c3 Tu masz wywiad

Gość Tomek Kowal
Źle się wkleiło- ale znajdziesz :) Czyżby WP miało takie bariery ochronne, przed rozsyłaniem linków??? :( :( :(

Nigdy w zyciu bym o nikim nie pomyślała, że jest spedaloną ciotą! Ani przez myśl ani przez gardło by mi to nie przeszło jak i to, że trzeba komuś przywalić za to jak wygląda. Że też tacy ludzie istnieją :(

Dziękuję za linka, trzeba tylko skasować sobie spację w ciągu znaków :) Obejrzę sobie ten wywiad, tylko teraz znowu coś się nie chce uruchomić dlatego dodaję do ulubionych i obejrzę potem :)

Gość rwbb
a ja sie zgadzam z ruda ,nie to ze mnie tamten tekst powala na kolana,ale tez lubie takie proste slowa, niekoniecznie nafaszerowane metaforami

A ja powiem, ze mi się podobają proste słowa nafaszerowene metaforami. Prosty język o wielu znaczeniach. Za to kiedy wiersz ma za duzo ozdobnych słówek robi się coraz mniej zrozumiały i zagmatwany jak na mój gust.

Gość rwbb
zgadzam sie

Gość Rudaaaaaaaa Gothic....
ale rwbb chodziło chyba Ci o wiersz a nie o Gagę? bo ja jej tekstów nawet nie znam. Nie sądzę, by to było moje powołanie Chodziło mi tylko o pustotę i miałkość tych tekstów, które mało zdolny przedszkolak może napisać na kolanie w 1 minutę. - no wiem, napisałam to ironicznie o tym powołaniu ;) Sorry że się zmyłam ale zostałam wyciagnięta na spacer Wiecie przez trzy dni miałam psa ze schroniska (prosili o pomoc na czas powodzi i się zgłosiłam) i teraz normalnie czuję taką pustkę w mieszkaniu :p

Gość Tomek Kowal
O gustach się non disputante, poezja jest na szczęście na tyle bogatą dziedziną sztuki, że każdy z pewnością znajdzie coś dla siebie :)

Gość Tomek Kowal
Ruda- to szlachetnie, pomagasz ludziom.

Gość Tomek Kowal
Wiem, wiem, że ironicznie :)

raczej psiakom , :p nieraz psy wydaja się bardziej "ludzkie" niż ludzie kurde może powinnam miec psa, ale z drugiej strony kiedyś miałam już kotka i mi zdechł, masakra taki ból i to mnie odstrasza :o Właśnie oglądam te photoblogi - ekstra, szaleństwo! Chociaż ja sama nie mam takich "zapędów" ale popatrzeć lubię :)

Gość Tomek Kowal
hi hi hi To tylko tak na kolanie napisałem, gdybym się postarał, zaprosił do tworzenia dwunastoletniego synka sąsiadów to... byłbym Agnieszką Osiecką miałkiego popu! :) :)

Gość Tomek Kowal
Miej psa, kota- kogokolwiek. To są kochchchchchchchane stworzonka :) (Oczywiście pomijając pit-bulle, rottweilery itd.) ❤️ ❤️

no własnie kochane, w sumie mam prace w domu, ale od rano do południa i tak mnie nie ma to by był smutny zwierzaczek, i najgorzej jak zdycha, a to kiedyś nastąpi, wiem jaki to jest dół :o a wy macie jakieś zwierzaki?

no i jak zamelnżuje dwa dni to co wtedy :D

Gość Tomek Kowal
Mały pies, stary, kudłaty kot, w latach dziecięcych -chomik- (R.I.P).

Ja lubię zwierzęta ale wkurzają mnie takie małe jazgotliwe pieski. Ostatnio się taki do mnie przyczepił i szczekał nad uchem przez jakieś 300 metrów, człowiek w spokoju muzyki nie może posłuchać :( :D

a jeszcze coś chciałam dodać w kwestii Gagi (wcale jej nie bronię :P ) Jeden z moich byłych facetów uważał, że muzyka Nirvany to taki pop i że Kurt to beztalencie (ja tak nie uważam) bo większosć jego utworów składa się z 4 akordów, najprostszych (wiem bo sama grałam na gitarze) i to często w wielu utworach były te same akordy tylko inna kolejność. Natomiast wiele metalowych kapel (podam najprostszy przykład) np. Metallica stosuje już solówki itp których w życiu kurt by nie zagrał, grają bardzo czysto i trudne kompozycje. Ale uważam że Kurt miał talent do pisania utworów lekkich rockowych, prostych i melodyjnych co nie umniejsza go jako artysty przy muzykach np z metallicy dlatego też uważam że nie można pisać o Gadze że jest beztalencie itp. bo jednak sama tworzy i wielu to się podoba.

Tomek a ile lat ma Twój kot? Bo mojej Mamy ma 19 :D

Gość Tomek Kowal
Talent... Smelss like teen spirit... napisał w 5 minut, jako wypełniacz, posklejał kilka fraz bez sensu, byleby się sylaby zgadzały... Chyba miał dopisać tekst zamiast tego zlepku, ale później puścili to w świat- i ludzie do dziś szukają w tym sensu :) :) :) Przyszliście- to nas zabawiajcie :) :) :) Albo rape me- my friend, i'm not the ony one- no normalnie klękam :) :) Nie obrażąjąc Kurta, lubięł jego piosenki :)

No dla mnie jest to brak talentu bo tak naprawdę mogę spojrzeć na nią tylko pzrez pryzmat tego, czego ja słucham, np Metalliki. James ma świetny wokal, Kirk to świetny gitarzysta, mają dobre teksty. Mają talent do gry i śpiewu, lady gaga ma talent do robienia kasy i wymyślania nowych melodyjek, które potem jej robią w komputerze i przerabiają jej głos.

Gość Tomek Kowal
Marcelek- tylko 8 latek, ale chyba to już sporo jak na kota.. 19??? O matko, to prawdziwy matuzalem :) Zdrówka życzę dziadkowi-kotkowi :)

Gość Tomek Kowal
,,James ma świetny wokal, Kirk to świetny gitarzysta, mają dobre teksty. Mają talent do gry i śpiewu, lady gaga ma talent do robienia kasy i wymyślania nowych melodyjek, które potem jej robią w komputerze i przerabiają jej głos." Te słowa nadają się do Wikicytatów!