Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
To tylko żart ze stereotypów, bez obrażania mieszkańców wsi :) A ja Zmierzchu nie czytałem :)

Gość Tomek Kowal
O matko- czytacie coś, co ma 47 TOMÓW?????????? Dla mnie to jak oglądanie Mody na Sukces... Wysilone na siłę dla zbicia kasy... Nigdy bym nie czytał więcej ponad trylogię- czterdziestosiedmiotomowa saga... No tak, Autor zarobił swoje.....

Gość Tomek Kowal
Znalazłem Zmierzch na YT- uwierzcie mi, nie mogłem tego oglądać... Takie straszne? Nie, takie słitaśne, dziecinne i śmieszne :) Wyłączyłem po 8 minutach- w pierwszej scenie wilk zostaje zjedzony przez Coś, czyli wampirka- to było nagrane ładnie, dalej - nie oglądałem, coś w szkole, jakies pierdoły, żałosne.... A co sądzicie o piosenkach ,,świeckich, czyli nie śpiewanych sporanem, altem itd, ale które dużo czerpią z opery /operetki, ?

Gość Tomek Kowal
TO GORSZE: http://e1.pudelek.pl/p1239/e1194498001521d64c0d9448 Ale brzydal, wygląda na 36 lat :) ja jestem w jego wieku, mam tyle samo lat , nawet biorąc pod uwagę dni urodzenia- jestem starszy- i pytam- jak gwiazdą może być ktoś tak staro wyglądający w wieku zaledwie 24 lat???? I w dodatku TAK BRZYDKI????

Gość Tomek Kowal
Dla mnie- faktoza, tchnie kościołem i kruchtą, oraz religijnym gotykiem ale... Spróbuj puścić coś takiego z netu wśród przyjaciół, którzy jeno radia i dance słuchają.... SZOK, ZDZIWIENIE- ale jak to, ty OPERY słuchasz? :D :D :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal
Desperado- ależ to milusie dla ucha :D Taka ładna muza, która pobrzmiewa jak Queen :)

Gość Tomek Kowal
Pattinson wygląda CHOLERNIE STARO- takie rysy twarzy, nic nie poradzi :( Niestety- on wygląda na ponad 30 lat- i nie ważne, czy umyty, odpicowany, czy też nie :) Cóż ma chłop zrobić, nie jego wina...

Gość Tomek Kowal
Obrzygałem klawiaturę, jak można nazwać zespół Grupa Spichlerz :( To coś o naszym Rolniku-Melomanie :D Teraz czekam na Grupę Stodoła, Grupę Wiata i Grupę Przybudówka Na Ursusa :D

Gość Tomek Kowal
Grupa Piwnica Na Kartofle , Grupa Odstojnik na Gnojowicę Grupa Wiata Gdzie Stoi Kombajn Bizon Grupa Komórka na Drewno Opałowe Grupa Obora Grupa Kurnik Grupa Stajnia Grupa Przybudówka, W Której Stoi Rozrzutnik Obornika Grupa Sławojka Drweniane Bez Spłuczki

Gość Tomek Kowal
Desperado- ja wyglądam na długowłose 19 lat... Uwierz mi- na upartego -odrobina charakteryzacji i Pattinson mógłby grać mojego ojca :D On mimo wszystko ma starą twarz :(

Gość Tomek Kowal
Słuchajcie, nie zapomnę traumy, jak sąsiadka 10 lat temu przyniosła Matce do posłuchania kasety magnetofonowe, chwaląc ,,JAK PIĘKNIE TEN KSIĄDZ ŚPIEWA DISCO - POLO O BOGU I JEZUSIE " i poprosiła- MOŻE WŁĄCZYMY? Miała klka kaset- Księdz Stefn Cerberek śpiewa Disco- Polo ... Zemdliło nas, nawet Matkę (choć jest wierząca, to woli Manaam i poezję śpiewaną- to od Niej zaraziłem się Kaczmarskim, Grechutą itd ) Dla was próbka http://www.youtube.com/watch?v=RMhY9uU7yEI&feature=related

Gość Tomek Kowal
Heah, on jest Wielki :D

Gość Tomek Kowal
Minęło tyle lat, a ja po usłyszeniu słów PIOSENKA RELIGIJNA reaguję alergicznie- kojarzy mi się z TYM ... Można być wierzącym ale... sa pewne granice... Pozdrawiam Pana Księdza Stefana Cerberka- choć nie życzę weny w tworzeniu dalszych ,,dzieł"...

Gość Tomek Kowal
,,No dobrze, Pani Jolu, pięknie śpiewa Ksiądz Stefan, dobrze, że Pani przyniosła nam te kasety- wcześniej nie znaliśmy tych utworów- mówimy, by nie urazić staruszki- sąsiadki z klatki. Później- kasety- na dno szuflady- i przy odbiorze ,,ALEZ TAK SŁUCHALIŚMY" :D :D :D :D Tym samym nie robimy sobie wrogów wśród ludzi, których przekonać sie NIE DA, a dewoci przebrzydli żyją w błogiej nieświadomości, że kogoś nawrócili na jedynie słuszną drogę i nie będą zionąć do nas wrogością :D

Gość Tomek Kowal
100%- no co , nie lubisz Księdza Stefana? ???????? Pani Jola W. przyniosła mi 10 lat temu 4 kasety- kilka godzin jego pięknego głosu i pięknego przesłania... Do dziś mam wyrzuty sumienia, że nie chciałem tego gorliwie słuchać na kolanach :D :D :D :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal
Tak!!! Cerber-ek- to ukryty, mitologiczny potwór, pragnący wciągnąć ludzi poprzez Disco- Polo do krainy cienia :D Trzy głowy Cerber(k)a, a w każdej chłam, szajs i żenada- by was wykończyć! :)

Gość Tomek Kowal
Do dziś moja czarna dusza płonie ze wstydu ... Księże Cerberku- wybacz... :)

Gość Tomek Kowal
Desperado- Umarłem.... :D :D :D :D :D :D :D :D Do sekty Watersa- dołączyła nowa ...

Gość Tomek Kowal
Przecież Pink Floyd i Techno to muzyka Szatana! Tam nie ma żadnych wartości, poza seksem, gwałtami analnymi, zażywaniem narkotyków, sadomaschizmem z bezdomnymi dziećmi innnymi zboczeniami!!! Nie słuchajcie tego!! Tylko Ksiądz Cerberek śpiewa zgodnie z nauką Rzymskokatolickiego Kościoła, wszyscy inni to zboczeńcy, sekciarze, sataniści, geje, dewianci i techno- Watersowskie scierwa!! Pamiętajcie- tylko Rzymski Katolicyzm , innych trzeba palić na stosach!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal
O kurde, toz to realizm magiczny- jak u Sętowskiego- polecam jego obrazy...

Gość Tomek Kowal
Fakt, spalmy ich|!!!!! Najpierw Dehnel, Poniedziałek, Jacyków, Piróg, później inni, utajeni!!!

Gość Tomek Kowal
ZABIJMY JACKA DEHNELA! Precz PEDAŁOM! ZLINCZUJMY PIROGA, PONIEDZIAŁKA, SPALMY ICH, KSIĄDZ CERBEREK RZĄDZI!!!

Gość Tomek Kowal
Fatkoza, to jest-po Beksińskim- most polish genialny malarz :)

Gość Tomek Kowal
Sętowski- popłuczyny po surrealistach, ładne, acz popłuczyny... A znacie Aspiusa? Nawet wiersz napisałem o jego pracach... http://www.aspius-art.pl/

Gość Tomek Kowal
Trochę się rozmyłem w tych ostatnich postach- znaczy lubię go, jest great, po Beksińskim, ale nie jest NAJWIĘKSZM POLSKIM SUREELISTĄ

Gość Tomek Kowal
Przecież Aspius to mistrzu surrealistycznej grafiki komputerowej

Gość Tomek Kowal
Surreal- super Ksiądz-Polo-nie!!

Gość Tomek Kowal
Desperado- życzę zdrówka :)