Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Dudeista
:D

Gość Tomek Dudeista
całuję

Gość Tomek Dudeista
zmieniłem koncepcję nie będzie nic o wilkołaczym łbie :) tytuł będzie brzmial ,,Decemberyk" a podtytuł ,,rzut bogiem, albo dekapitacja minionego roku" tak zostaje :)

Gość Tomek Dudeista
Wiem, że pewnie to widziałaś śp Johnny Cash którego muzyki nie znoszę ale ten Cover Nine Inch Nails- kocham !!!!!!! Miliard razy lepsze od oryginału. http://www.youtube.com/watch?v=o22eIJDtKho Sam zadaję pytanie- czy sposobem na popularność muzy rockowej byłoby zaśpiewanie, stworzenie coveru przez zmęczonego starością, dawnego artystę?? Nie, oczywiście nie- to wykonie było jedyne w swoim rodzaju, wszystko po nim będzie jedynie epigonią, naśladownictwem.

Gość Tomek Dudeista
mattkkkoo????????? on miał ponad 70 lat????????? myślałem, że około 90-lat!!!!!!!!! :( :( :( :( :(

Gość Tomek dudeista
100%- tak, od marca, odkąd zacząłem pisać texty, czemu? bo to portal z największą amatorszczyzną Ja wczoraj miałem zaćmienie piwne :) sześć mocnych na pusty żołądek :)

Gość Tomek dudeista
wrzuciłem kolejny text :) nie było nic o wilkołaczym łbie :)

Gość Tomek dudeista
TO JEST KUWA NAJLEPSZY WIERSZ MOJEGO ULUBIONEGO POETY ,,Imię, pod łuskami psującej się ryby" Autor: Roman Chowaniec, zasypia. w popiele etiuda, w świętym szkarłacie. zerwany z pępowiny. wesoła nam nowina - zgon nastąpił o trzeciej. nad ranem, trzaskało światłem i otwartymi drzwiami klatek. niosło schodowe krzyki ostatniej wieczerzy. wino rozlało śpiew. nad obrusem, Maryśka zataczała się po nierównym. Józek sypał do samych szyjek - kryształowo. jak pan bóg przykazał, cieszyć się z wyrodnego syna - zagryzając powszednim kiszonym. po prośbie, obłąkany Podróżny - za chlebem pytał i upadłym nożem. przyzwany imieniem. po anonimie, wlali w niego poczucie ciepła. uwierzył w spirytus. na słowo, co się nie rzekło - wypierdalaj bękarcie, odpowiedział czekaniem. w drzwiach, zawisły spojrzenia Królów. nałożyli schylone czoła; bóg w ten woskowy dom. strzechą kryty, przez jednego pijanego buntownika. na umór, świętuje rodzinne spędy. potem już tylko chwiejny krok. od doktryny, dzieli chwilowe spadanie. z wysokości patrzył, na przed chwilą wylany, prawie brunatny beton. zmierzch dziękował za spełnioną sztychtę. ściągał czapkę. przeżegnał. tradycji stało się zazdrość. położyli samotne do rozpuku głowy. na poduszkach, w amoku mamrotanie; Józek naoliw rower i gwizdki, bo będą dzwonić. wariaci, po kościołach zawodzą przyśpiewki. znów sterylizują maryję.

Gość Tomek dudeista
to fajnie u mie w tym tygodniu nie łazi ale jak będzie nie wyjdę do niego Chowaniec dowalił na bożoe narodzenie :) taki bluźnierczy wiersz mój ulubiony :D

Gość Tomek dudeista
albo obleję go wodą święconą i obiję jak ten ksiądz -Murzynkę :D

Gość Tomek dudeista
nieee nie zrobię tego :)

Gość Tomek dudeista
chyba wyjdę i mu zacytuję ale proboszcz chyba wie, że jestem ,,anty"- bo nie widział mnie ANI RAZU NA MSZY, PODCZAS KOLĘDY a kiedyś widzieliśmy się, jak jeszcze pracowałem - odwróciłem się od niego bez słowa i nie podałem mu ręki :)

Gość Tomek dudeista
duszpasterz psia jego mać :( raczej tępy osiłek co lubi dawać wpier..dol :( :( chyba podczas chrztu kobieta mu się pier.dzieliła i zakłócała uroczystość ale mimo wszystko- widać, że ten ksiądz wziął do serca Jezusowe ,,miłujcie się wzajemnie",m nadstaw drugi policzek", miłujcie nieprzyjaciół swoich :D :D :D normalnie- chodząca dobroć :D

Gość Tomek dudeista
też tak pomyślałem- pewnie za dużo mszalnego no nie-ale kiedyś przyjechcł i coś zamawiał w mojej fabryce podkolanówek końskich, czyli w tej mojej pracy a ja się z nim nie przywitałem, tylko się ostentacyjnie odwróciłem plecami i poszedłem przed siebie to było wręcz demonstracyjne, taki bardzo jasny sygnał

Gość Tomek dudeista
ja wczoraj 6 piwek jutro jadę do Bierdronki po jakiś tanie i mocne

Gość Tomek dudeista
w satana nie wierzę, więc nie :) ale krzyknąć ,,boga nie ma"- tak :)

Gość Tomek dudeista
nieee i nawet nie za piajństwo :) po prostu- nie sprawdziłem się ale - sam się zwolniłem :)

Gość Tomek dudeista
zbliży zbliży jak wyczuje woń kasy jak policyjny pies- narkotyki :) będzie warczeć i ślinić się, drapać w drzwi i piszczeć, próbować wejść :D

Gość Tomek dudeista
jak się na Kafe robi ,,buźkę"z językiem? oświećcie mnie znam tylko takie- :) :D :( dwukropek i ..co?

Gość Tomek dudeista
:P :}

Gość Tomek dudeista
:] dzięki a bardziej smutną, skrzywioną?

Gość Tomek dudeista
nie działa z :]

Gość Tomek dudeista
:O

Gość Tomek dudeista
kochane jesteście :D ❤️

Gość Tomek dudeista
LOFFCIAM PISAĆ Z WAMI ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️