Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmieniający_Kobiety

Zmieniam kobiety jak rękawiczki

Polecane posty

Gość faceci to dzieci
no tak, nie dojrzałeś do związku :D jesteś też egoistą - myślisz o swojej wygodzie, potrzebach i priorytetach. z jednej strony jest to dobrze.. a z drugiej to dziecinne. :) myśle, że spotkasz za jakis czas taką babeczke, której nigdy nie zapomnisz.. :D będzie wyjątkowa, dopóki będziesz się o nią starał i dopóki będziesz mógł ją zdobywać, dopóty będziesz nią zainteresowany :> jeśli bedzie Cie subtelnie uwodziła w tym czasie :D a gdy będzie chciała się do Ciebie bardzueh zbliżyć, to pewnie odrzucisz ją z obawy przed bliskością, zaangażowaniem, odpowiedzialnością.. i złamiesz serce komuś naprawde wartościowemu. ;) powiedz mi, czy mówisz mówisz tym kobietom o wadach, jakie u nich zauważyłeś? :)

Gość afrodytaaaaaaaa
ale Ty się żalisz czy chwalisz ????

Gość Zmieniający_Kobiety
Zmieniający_Kobiety Ja nie wiem, szczypta niepewności http://www.youtube.com/watch?v=LhvZG_LSAws To jakieś wyznanie? Propozycja? Bo ja jednak jestem nieśmiały, może najpierw byśmy się trochę pospotykali, przed jakimiś poważniejszymi deklaracjami?:P

hkjjbjkbguihyiuyhuihuihui a jaki drogi autorze masz znak zodiaku? Oczywiście można zrobić tutaj analizę uwzględniając znak zodiaku, zrobić portret numerologiczny, ustalić kosmogram, sprawdzić w którym domu astrologicznym się Autor znajduje... tak można się udać do wróżki&astrologa :) Zapewne po tej analizie nastąpi oświecenie a Zmieniający_Kobiety i diametralna zmiana, która doprowadzi go do ołtarza :D

Gość Zmieniający_Kobiety
Scorpio:) Zabijam czas na forum:P Czy ja wiem czy jest się czym chwalić? Jakbym był z kimś przez 20 lat, szczęśliwie zakochany z wzajemnością, to wtedy rzeczywiście mógłbym się zacząć chwalić. A tak nie za bardzo widzę z czego miałbym być dumny. Staram się na początek dać delikatnie do zrozumienia. Może też wybieram nieodpowiednie dziewczyny. A potem zawsze mówię co mi się nie podobało.

Gość Zmieniający_Kobiety
Cu-Kru Pu'Dru Zapewne po tej analizie nastąpi oświecenie a Zmieniający_Kobiety i diametralna zmiana, która doprowadzi go do ołtarza Sugerujesz, że zostanę księdzem? Na seminarium chyba jestem trochę za stary:P

Zapewne po tej analizie nastąpi oświecenie i diametralna zmiana a Zmieniającego_Kobiety doprowadzi go do ołtarza * Zmieniający_Kobiety Bo ja jednak jestem nieśmiały Któraś się na to łapie? :P

Zmieniający_Kobiety Sugerujesz, że zostanę księdzem? Na seminarium chyba jestem trochę za stary Od razu seminarium. Możesz wstąpić do klasztoru :classic_cool:

Gość faceci to dzieci
BŁAGAM CIE!!! :D następnym razem oszczędź dziewczynie niemiłego zakończenia. :) nie mów jej wprost o tych wadach, bo może popaść w kompleksy, albo będzie nieszczęśliwa z tego powodu... jeśli jej na Tobie zależało to wyrządzisz takiej krzywdę. ;) Oby przeszło Ci z wiekiem :D

Gość hkjjbjkbguihyiuyhuihuihui
Ojej,drogi autorze,ale TY jestes przekonany o tym, ze masz to 'cos' co przyciaga kobiety.Nawet zabawne to jest. A co do niepewność,to owszem-jest fajna, ale jak mi na kims zalezy,wiec nic nie zdzialales tym,ze nie udzieliles mi odp.

Gość Zmieniający_Kobiety
Cu-Kru Pu'Dru Od razu seminarium. Możesz wstąpić do klasztoru Tak, miałem taką fantazję z damskim klasztorem, ahh rozmarzyłem się:P faceci to dzieci Ja nie wiem, ale ja raczej o takich rzeczach chciałbym wiedzieć, czemu nie powinienem jej tego mówić? Każda konstruktywna krytyka jest mile widziana.

Zmieniający_Kobiety Tak, miałem taką fantazję z damskim klasztorem, ahh rozmarzyłem się A z męskim też miałeś? :classic_cool: :P

Gość Zmieniający_Kobiety
hkjjbjkbguihyiuyhuihuihui Udzieliłem parę postów wyżej, skorpion:) To dobrze, że jestem zabawny, dziękuję za komplement. Całe życie myślałem tylko, że jestem śmieszny, a tu się okazało, że awansowałem poziom do góry. Dziękuję zatem za komplement:) Poza tym ja zawsze uznawałem analizy zodiaku za wielce sympatyczne i zabawne, jeżeli to Cię pocieszy:)

Gość Zmieniający_Kobiety
Cu-Kru Pu'Dru A z męskim też miałeś? Myślisz, że te ukryte koszmary z dzieciństwa zbierają teraz swoje żniwo? To straszne, co ja teraz biedny pocznę:P

Zabawne jest Twoje podejscie do samego Siebie. Natomiast ogółem jesteś śmieszny.Jakiś taki niedowartosciowany.... Jakie to niemęskie. Fuj.

Gość Taki_On
hkjjbjkbguihyiuyhuihuihui Zabawne jest Twoje podejscie do samego Siebie. Natomiast ogółem jesteś śmieszny.Jakiś taki niedowartosciowany.... Jakie to niemęskie. Fuj. Wiedzałem, że nie wolno było wracać do golenia się. Przedtem chociaż z wyglądu byłem męski, a teraz co? I z charakteru, i z wyglądu jestem metroseksualny, chyba naprawdę potrzebuję dobrego terapeuty, albo jeszcze lepiej terapeutki:) Cu-Kru Pu'Dru Już Ci na 1 stronie polecono: terapię Ehh... ja zawsze wiedziałem, że nie jestem normalny:) Już współczuję mojemu przyszłemu terapeucie:)

A swoja droga, czym sie zajmujesz? Używasz mózgu w pracy? Gdzie poznajesz te szalenczo zakochane w Tobie dziewice?

Gość Zmieniający_Kobiety
Z tymi dziewicami to była ironia:P Żadna też nie była szaleńczo zakochana chyba... choć po namyśle może jednak ze dwie do dziś mówią, że gdybym był chętny to one też. A pracuję sobie przy komputerze, pisząc różne dziwne rzeczy i modląc się do wszystkich możliwych bogów o to, aby potem działały:)

To dziwię się tym, które się zakochały. Pewnie miały nadzieję, że napiszesz im jakas wciągającą grę komputerową o lalkach Barbie. Cóż, nie każdy może być tak fajny jak ja. Pomyśl sobie, że ja jestem Twoją Miss Right. I nigdy mnie nie spotkasz. Okropne. Współczuję Ci.

Gość Zmieniający_Kobiety
Nie przejmuj się, ja wierzę w przeznaczenie i skoro spodobałem Ci się aż tak bardzo to na pewno się spotkamy:) I z tym pozytywnym akcentem pozostaje mi życzyć Ci słodkich snów:)

Masakrycznych koszmarów!