Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka.74

Urodzilam Trojaczki!!!

Polecane posty

czesc wszystkim, wlasnie chcialam sie pochwalic ze 22 kwietnia urodzilam (przez cesarke) trojaczki. 2 chlopcow jednojajowych) i dziewczynka, mialy po ok. 2 kg i lezaly przez 2 tyg. w szpitaluTeraz sa juz od tygodnia z nami w domu, zdrowiutkie. Przenosilam je do 36 tyg. i lekarz stwierdzil, ze juz czas, wiec w umowionym terminie po prostu wstawilam sie na operacje. Niesamowite i po prostu nie do uwierzenia, ze to wlasnie ja bylam w ciazy i mam trojaczki, no i oczywiscie nasze szczypiorki maja jeszcze starszego o 3 lata brata. dzieki wszystkim mama za wsparcie, dobre rady i wogole rozmowy na forum. bylo milo po prostu porozmawiac o czasami nurtujacych pytaniach.

Gość masakra gratulacje
i jednoczesnie wspolczucia. ciezko jest co?

Gość szpindlerowy
potrojne grtulacje!!:-)

Gość i majac czwórke dzieci
w tym troje noworodków masz czas na przesiadywanie na kafeterii?

Gość no rzeczywiście PRZESIADYWANIE
:O dziewczyna napisała JEDNEGO POSTA i to o 5:58 pewnie mając przy cycu jedno z dzieci, a tu już takie durne teksty:O żal:O gratulacje mamo trojaczków:) wszystkiego dobrego i dużo siły:) niech maluchy rosną zdrowo:)

Gość gratulowacz czy wspolczuc
?? :O Duzo sily zycze!

gratulacje :) I powodzenia z malymi glodomorkami ;)

Gość ojojjjjjjj
gratuluje !!! i życze zdrówka

Gość pati7772
tylko gratulowac i zycze powodzenia i wiele cierpliwosci

Gość bonooollka
a wiedziałaś że będą trojaczki? czy trzecie było niespodzianką? bo znam taki przypadek :) Ps. GRATULACJE!!!

Gość czy jesteś....
Czy jesteś z okolic Jeleniej Góry?

Gość ćma ćme goni..
Ja również Gratuluję i dużo zdrowia dla Was :*:*:*

Gość Joanna 82***
Gratulacje :-)

Gość Aśka______________________
jak mają na imię?:D

Gość shjgshgsjhs
Ty chyba nie masz żywcem co robić z trójką dzieci, a siedzisz na kafe

Gość Serrena23
to zapraszamy na forum -mama fałde na brzuchu...hm chyba ze cudem po CC jej nie masz

Gość koleżanka koleżanki 2
o kurna no gratulacje i powodzenia!!!!!!

wiec tak odpowiem na kilka pytan mi zadanych. nie jestem z Jeleniej Gory, tak naprawde mieszkam w USA Chicago od kilkunastu lat. Jak sie okazuje to i czas mam dla siebie- niesamowite co?! A jednak! Maja na imie Julia, Alexander, Michal a najstarszy Jas. Jak na osobe, ktora nigdy nie marzyla miec az tyle dzieci (min. dwoje) nie wspolczujcie mi tylko zazdroscie! ;) naprawde jestem szczesliwa:))) nie zamienila bym sie miejscami z nikim. Wiedzialam ze beda trojaczki juz na pierwszym ultrasound. Jedyna niespodzianka byl fakt ze to beda trojaczki, no i sa!

Gość byłam kiedys służacą
czy to bylo in vitro??? bylas leczona? tzw fetrility treatment??

Gość o matko wspolczuje Ci
szczerze! Trzymaj sie 🌻

Wow :)) Gratulacje!:) Ja marzę chociaż o jednym:D. No cóż, potrójna radość jak to się mówi. :)

do tej co BYLA KIEDYS SLUZACA- jezeli bylo by to in vitro to prawdopodobnie nie bylo by dla mnie az takim zaskoczeniem wiadomosc o ciazy mnogiej jak juz powiedzialam wczesniej, ze ta ciaza to niespodzianka od natury.

Gość Matula przez wielkie eM
Gratulacje! :) Sama mam piątkę (5 dziewuch) w tym ostatnie to właśnie trojaczki. :D Spoko loko, dasz radę! Ja tam nie miałam z nimi żadnych większych problemów (może jedynie te natury logistycznej, bo musieliśmy przesiąść się z wygodnego sedana do rodzinnego vana, plus długo czekaliśmy na nasz trojaczkowy "czołg" z Peg-Perego, który trzeba było ściągnąć na indywidualne zamówienie). PS Nie kupujcie tego, bo my bardzo żałujemy (po wpięciu 3 fotelików Primo Viaggio, albo posadzeniu 3 dzieciaków po 8 miesiącu nie idzie tego pchnąć ...no może przesadzam, ale manewrować jest potwornie ciężko): http://i5.photobucket.com/albums/y186/kountrykidz/PegTriplette004.jpg

Jak już będziecie kupować spacerówkę, to bierz parasolkę typu side by side. Co prawda jest szeroka i możesz mieć kłopot z wjechaniem nią do marketów itp., ale przynajmniej będziesz mogła ją ogarnąć na drodze i nie będzie jej znosiło na pobocza. No i przede wszystkim będziesz miała siłę ją pchać, bo przy tych wielkich tłukach i trójce dzieci to tylko przepukliny można dostać. :)

Tu znalazłam troszkę lepsze zdjęcie, bo tego modelu, który miałam ja (dokładnie jak ten z linku wyżej) już nie robią, a obecnie Peg-Perego Tripplette wygląda tak: http://3.bp.blogspot.com/_oRY4oj1iSdU/SZ4WjvlQ15I/AAAAAAAAAXU/b6lxvyRybEM/s1600-h/DSC_0265_0668+triple+stroller.jpg Nie wiem, czy jest lepszy od poprzednika (być może), ale sama jego długość nie rokuje jego dobrego wyważenia, ani proporcjonalnego rozłożenia ciężkości podczas pchania. To tylko taka moja mała dygresja. 🖐️

Gratulejszyn!!!!! jejku zazdroszczę takiej gromadki, mnie się marzy 5 dzieciaczków ale poki co walcze z pierwszym! Wszystkiego dobrego dla całej Twojej rodzinki!!!!

Gość ehte
Zazdrościć??? Ja bym się pocięła będąc w takiej sytuacji... Ciąża mnoga! Boże chroń!