Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana:(((

Czy moge się pokazać mężczyznie z takim cielskiem;(?

Polecane posty

ja 29 no dosyc sporo ,ze 20 kg było. W sumie przed ciaza wazylam więcej bo 67 ,ale teraz mi nawet dieta widzisz nie pomogła i jestt gorzej hmm

gyrgthf ehh jakbym miala takie ciało jak tamte to bym skakałą z radosci:P

Gość wkurzam sie na to
dawaj te gorsze zdjecie to ocenimy szczerze bo jak na razie z tego wynika ze jestes super laska i nie masz sie co martwic :)

gyrg wątpie. Chyba ,że uda mi sie uzbierac na operacje plastyczna;/ Dobra macie ,ale wchodzicie na wlasna odpowiedzialnosc:((( Ja sie sama wstydze na to patzrec;/ http://www.voila.pl/413/gemsn/?1

Przesadzasz :) Wyglądasz świetnie :) Chciałabym tak wyglądać po porodzie w przyszłości. I pamietaj jedno, Twoje kompleksy sprawią, że Twoj facet zacznie myślec tak jak Ty. Nie wmawiaj mu, że jestes nieatrakcyjna, zaakceptuj siebie a bedzie super. Zreszta co masz do stracenia. Lepsze to niż udawac niedostepną. A i jescze coś :) Faceci tez nie są bogami. On na pewno tez ma mankamenty :)

Gość Ja 29
Wyglądam podobnie :-)

Gość normalnie myśląca
czy z Tobą autorko jest coś nie tak?? czy chcesz się dowartościować słysząc pochlebne komentarze? Koszamarrrrrrne jest to ciało naprawdę, baby to jednak są gorzej pojebane od facetów, a później niektóre się dziwią że facet odchodzi od nich i wcale się nie dziwię, jesli kilka miesięcy słyszy wiesz mam taki i taki brzuch,rozstępy itp, to w końcu może mieć dość,ale kobieta i tak powie że odszedł bo jej ciało wygląda nie tak i już go nie podniecała i takie tam:D

Gość Ja 29
Mój sposób to troszkę opalenizny, to zdecydowanie poprawia wygląd ciała. Nie za dużo tylko troszkę . Spróbuj :-) Opalone ciało wygląda dużo lepiej a i bielizna ładniej się prezentuje :-)

Ale nie w solarium. Poczekaj aż pojawi się słoneczko :)

Ok dzięki ,ggeneralnie smaruje sie tymii balsamami brązującymi bo wolalam na solarium nie chodzic bo kiedys przesadzalam i boje sie o skore ,ale chyba sie pare razy przejde.

klon ja mam taka karnacje ,ze naturalnie się nigdy nie opale;/ mam jasna cere i piegi więc wiesz;/

Gość Ja 29
Załamana wyjdziesz na plaże w dwuczęściowym stroju?

oj nauczysz sie.Ja tez jak kupilam myslalam ze nie bede umiec bo nigdy wczesniej nie krecilam ale ono jest strasznie ciezkie i to jest proste jak barszcz a jak te wypustki sie wbijaja to sie czujesz jakby ci tluszcz zagniataly. Co do drugiego zdjecia to nie jest zle.Jesli chcesz cos zmienic to musisz zaczac cwiczyc...basen...bieganie...hula hoop a do brzucha kup sobie rekawice ryzowa,krem i dwa razy dziennie obowiazkowo.No i do tego jeszcze zimne prysznice pod cisnieniem,na przemiar z goraca woda.Wiem co mowie wygladalam podobnie i sie uzalalam nad soba zamiast wziasc sie do roboty.Teraz nie mam grama tluszczu i cellulitu ktory byl widoczny golym okiem.Wystarczy chciec!!!Tego nie zwalczysz w ciagu tyg wiec jak chcesz sie podobac facetowi a brzuch cie denerwuje to kup sobie fajny gorset.:)

Gość 456e
wiecej ruchu i kapieli , kremow , zrzucenie kilka kilogramow . to poprawi twoja skore . Pamietaj zawsze moze byc lepiej niz jest, nie musi byc idealnie . Maly kroczek do przodu, nawet niewielka poprawa, a twoje samopoczucie sie polepszy. Tylko musisz tego chciec . JEzeli nic z tym nie zrobisz to bedzie tak jak teraz

Gość Ja 29
Jak masz jasną skórę i piegi to nie polecam solarium. Ja mam ciemną karnację i raz na 2 tyg chodzę na solarium chociaż wiem ,że to bardzo niezdrowe.

Ja 29 w zyciu ,ja juz sobie kupilam jednoczesciowy rok temu i tak łaże;p kafe dziwadlo ,dzięki za rady :*

Każdy się opala, tylko niektórzy muszę to robić ostrożniej i wolniej. Solarium zwiększa ryzyko zachorowań na raka skóry. W sumie fajny brzuszek. Aż chce się człowiekowi wtulić. ;)

Rzeczywiście nie jest tak źle jak to opisujesz ;) wydaje mi się ,ze zły krój majciorków masz na sobie :) bardzo zaznaczają boczki (choć mi sie takie boczki małe podobają )i ściskają tak dziwnie tuż przed łonem :) bardzo fajnie wyglądasz a rozstępy masz jasne ,więc nie ma tragedii :) sa kobiety co mają rozstępy aż fioletowe tak skóra była naciągnięta :)

Gość Ja 29
To tak jak ja :-) Rok temu odważyłam się nad morzem i chodziłam w dwuczęściowym. Ale np na basen to już tylko jednoczęściowy. ;-)

Gość kriq kraq
Autorko dziwne co piszesz bo mam tyle samo wzr co ty a waze 87 kg i wygladam identycznie.Cos klamiesz z ta waga

Gość ja bym tam
cos ze soba zrobila.wybacz ale nie wyglada to az tak super jak inni piszą. piszesz ze diety i cw nie pomoga? a dlaczego tak uwazasz? ja z gorszego ciala wywalczylam taka sylwetke jak wstawil tu jakis gryff czy cos tam. gruba nie jestes ale dobrze nie wygladasz a moglabys!!!! uwierz ze moglabys. zastosuj diete 1000 kcal. na poczatek! przez miesiac powinnas zrzucic malo ale gdzies ok.3 - 4 kg. w moim przypadku tak szlo.do tego cwiczylam pol godziny dziennie,tylko pol!!!!! to jest gowno w porownaniu z tym ze juz te pol godziny przeznaczysz na kafeterie! brzuszki,podskoki,sklony i byle co! ale uwierz ze z tego jakie masz cialo moglabys bez problemu cuda na kiju wykombinowac, bo tak jak powiedzialam masz dobre cialo ale zaniedbane!

kriq kraq ---Wszystkie kobiety kłamią z wagą. Coś ty sie wczoraj urodził ? :p

Gość o rany ranyy :)
wiesz co wszyscy ci tu słodza niemilosiernie.. ja napisze ci tak - widac ze masz jednego cycka zdecydowanie wiekszego od drugiego,brzuch beznadziejny ale jak na babke po ciazy to powiedzmy ze srednio....ciało masz jak galareta,miekkie i takie lejace...okropne..widac ze nie cwiczysz nic oprócz tych brzuszków.... polecam callanetics i za dwa miesiace nie poznasz swoejgo ciala....do tego dobre kremy ujedrniajace na brzuch i reszte ciala i bedzie git bez urazy ofkorsss:D

Gość tak naaaa
wyglada na 76 kg , a nie na 62 kg .