Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana:(((

Czy moge się pokazać mężczyznie z takim cielskiem;(?

Polecane posty

Witam mam pewien problem ,jestem rozwodka z dzieckiem i niedawno poznałam super faceta!!! Spotykamy się wszystko jest super ,ale strasznie obawiam się, że gdy do czegos dojdzie i zobaczy moje ciało to zwyczajnie ucieknie:(( Niestety po ciaży pozostały mi rozstepy i ohydny brzuch :( Dieta i ćwiczenia g... dają, naprawde jestem podłamana;/ Jak sądzicie lepiej dac sobie spokoj z tym facetem czy mozna cos zrobic ze mna? Dodam ,że on dotychczas zawsze mial takie super laski ,a jak się okaże jak ja napradwe wyglądam to mnei wysmieje;/ o to zdjecie :((http://www.voila.pl/330/d7tbr/?1 Pozdrawiam i prosze o wyrozumiałość!

Gość 3555
Ej no nie przesadzaj, na tym zdjęciu wcale nie wygląda to źle, myślę, że facet nie powinien się wystraszyć. :)

Gość gość1
chyba nie jest tak źle po urodzeniu dzieci, zdjęcie trochę niewyraźne... więc ciężko powiedzieć jak tam z rozstępami

Gość Aśka29
Zdjęcie jest kiepskiej jakości nic nie widać.

spodziewałem się wielkiej tragedii... jest ok, nie przestraszy się :)

Gość ninka niebieska
Kochana, skoro się z Tobą mimo cielska spotyka to znaczy, że nie to jest dla niego najważniejsze. Trochę odwagi. Zadbaj trochę o siebie. Wiesz: pilling, balsamy, depilacja, odrobina opalenizny i zaraz lepiej będziesz wyglądać

Gość minikai
Ludzie na kafeterii oceniają wyłącznie wygląd. Może nie masz figury modelki, ale to jest tylko zdjęcie. Twój facet nie będzie miał przed oczami obcego ciała tylko dziewczynę, którą lubi, która ma fajny charakter i twarz. Ciało nie będzie rzucało mu się głównie w oczy. Wiem co mówię. A tak po za tym ciało masz całkiem ok. Kobiety po ciąży wyglądają znacznie gorzej.

Wglądasz normalnie, chyba chciałaś się dowartościować? :P

Dzieki kochani na tym i tak wyszlam jeszcze nei najgorzej ,a drugiego sie wstydze pokazać :((( Co do cyckow to juz w ogole koszmat ,obwisle i jeden sporo wiekszyu od drugiego ,a rozstepow masa na brzuchu:((( Staram się dbac o siebie ,ale widac juz mi nic nie pomoze;/

Gość możesz dać inne zdjęcie?

Pokzalabym ,ale ja sie sama wstydze na nie spojrzec ;((( Nawet na siebie nago nie patrze więc to jest cięzkie;/

Gość TO CHANTALKA JEST
jestem pewna

Gość ona 22 ona 22
dobrze że nie widziałaś mojego brzucha po ciąży! :( :-o

Gość hbgvc xv
niewyraźne foto, ale rzeczywiście brzuch wydaje się gąbczasty myślę, że brakuje mu ćwiczeń

Gość a moim skromnym zdaniem.......
naprawde,niczego sobie. a tak poza tematem, jesli mozna spytac, to ile wazysz?

Gość Ja 29
Też mam taki dylemat po ciąży jak Ty autorko ;-) Rozstępy na brzuchu spędzają mi sen z powiek...

168 i 62 kg;/ Bo brzuch masakraaaa :(( Ale juz robie od 3 miesiecy brzuszki;/

Gość Ja 29
Załamana :D waga i wzrost jak u mnie :D identyczne!!!

Gość a moim skromnym zdaniem.......
nie wygladasz na tyle. robisz brzuszki to swietnie, ja polecam a6w, naprawde daja efekty.

Gość autorka założyła
ten topik aby ją dowartościować i liczyła na pochwały. No to je ma!

No to witaj w klubie heh Naprawde nie wyobrazam sobie jakichkolwiek kontaktow z facetem z takim brzuchem i biustem;/ Wiadomo ,że mąż by to raczej zaakceptowal bo wiadomo ,że to po ciąży ,ale nie wiem jak to będzie z nowym facetem;( A nie chce byc do konca zycia sama;/

nie nei zalozylam jak chcecie sie posmiac to Wam wkleje wyrazniejsze zdjecie i to nie bokiem bo widac wszystko ,ale wtedy to mnei dojedziecie ;((( Jeszcze za cellulit ehh;/

kup sobie hullahoop taki z wypustkami masujacymi.Ja mialam brzusio ale dzieki niemu sie go pozbylam.Troche boli bo te wypustki naprawde duzo daja,caly brzuch jest czerwony po kreceniu ale cos za cos:)Tylko nie wiem czy w polsce mozna to kupic,poszukaj moze akurat trafisz.ja polecam i to bardzo:) http://www.amazon.com/gp/product/images/B0018DG5D4/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=3375251&s=sporting-goods

I przestań bez przerwy oglądać "Słoneczny patrol" :classic_cool:

Gość Ja 29
Ja mam męża, ale te rozstępy przeszkadzają mi samej. Myślę czasami o tym czy obcy facet zaakceptowałby mnie taką jaką jestem... Tak z ciekawości dużo przytyłaś w ciąży?

kaffe dziwadlo ,dzięki :* Poszukam na allegro tylko ,że nigdy nie umialam uzywac hoola hop ,ale czas się nauczyc;p