Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana:(((

Czy moge się pokazać mężczyznie z takim cielskiem;(?

Polecane posty

Gość ja bym tam
jeszcze jedna uwaga do tego w jakiej chodzisz bieliznie. majtki kupuj luzne bo te okropnie robia Ci oponki sa zbyt długie i zbyt waskie!!!

nie rozumiem jak mozna kogos krytykowac ze nie jest opalony.Czy kazdy musi wygladac jak solara?przeciez nie mieszkamy na poludniu i nasza uroda wlasnie tym sie wyroznia ze mamy jasna karnacje i nie rozumiem po co na sile to zmieniac.Ja uwazam to na plus u siebie ze mam jasna karnacje.A zreszta popatrzcie na aktorki na czerwonych dywanach_wszystkie blade jak sciany i kazdy sie zachwyca:)tylko w Polse sa jakies chore kompleksy na tym punkcie.

Gość tghn
nie jest źle, choć kilka kg mogłabyś zrzucić. Zapisz się na basen i aqua aerobic i będzie git. Póki co, to kup sobie bieliznę w większym rozmiarze, bo ten komplet jest na Ciebie po prostu trochę za mały i wylewają Ci się boczki.

kriq tak wklejałabym swoje najbardziej upokarzające zdjęcie i klamala z waga po co hehehe

Gość 456e
rozwiazanie jest proste . Cwiczenia codziennie po 20-30 minut . Kremy do skory , dieta, zimny prysznic .

Gość zofia zofia zofia
ze 4 kg do zrzucenia. Dobierz sobie lepiej stanik, majtki noś nie takie wycięte na udach - to pogrubia. Idealnie nie jest, ale da sie coś z tym zrobić. A faceci lubią rózne figury.

Gość Ja 29
Kafe dziwadło ja nie krytykuję nikogo jeśli chodzi o opaleniznę czy jej brak. Mam podobny "problem " jak autorka i napisałam co mi troszkę pomaga "zakamuflować"taki brzuszek po ciąży. Opalenizna optycznie wygładza ciało i nawet cellulit staje się mniej widoczny (nie bez przyczyny do kremów na tę dolegliwość często dodają trochę bronzera) Korzystam z solarium raz na 2 tyg więc nie latam z pomarańczową twarzą.

Gość kriq kraq
Nawet jak dalas te w ubraniu to moim skromnym zdaniem i tak wygladam szczuplej.

Gość Ja 29
Autorko jeśli chodzi o kremy ujędrniające, i na rozstępy to wypróbowałam całe mnóstwo i efekty marne. Tyle,że skóra w dotyku jest gładka ale ja zawsze taką miałam. Używam balsamu do ciała lub oliwki po prysznicu/kąpieli od 17 r.ż. zawsze dbałam o ciało a tu takie rozstępy. :o

Ja 29 no ja tez ,ostatnio te brązujące stosuje :P A dzis chyba się wybiore na solarium bo ja mimo wszystko szybko się opalam 2 razy i jestem w miare brazowa ,tylko po prostu na twarz lampy wyłącze i tyle:)) kriq to gratuluje ze z waga 87 kg wygladasz szczupelj ;) Chciałabym tak ;)

Gość 6y78e38
dziewczyny ale tzn ze po ciazy kobieta nie dosc ze ma zajmwoac sie dzieckiem to jeszcze meic 5 wiatrow w dupie i latac od rana na jakies fitnessy, smarowac sie co chwile jakas chemia i nie jesc zeby spoodbac sie facetowi? to jakis horror;O wyluzujcie troche.... autorko wygladasz spoko, nie dramatyzuj.

Gość Ja 29
Tylko,że ja też sporo przytyłam.(ok 20 kg) Pocieszę Cię,że są dziewczyny które przytyły 13-15 kg i też mają rozstępy. Ale znam i takie,które urodziły 2-3 dzieci za każdym razem przytyły 20-25 kg i nie mają w ogóle rozstępów.

JA 29 Znam osobiscie dziewczyne ,ktora przytyla 35 kg i zero ani jednego rozstepu to jest dopiero przykre dla mnei:P

6y78e38 Dzięki za zrozumienie:) MI generalnei chodziło czy jak mnie zobaczy to nie ucieknie;p

Gość Ja 29
Ziaja Sopot ma fajny balsam brązujący. Załamana też to widzisz,że lekko opalone ciało lepiej wygląda?

Gość ale tzytzky ma sztuczne

Ja 29 ,pewnie zawsze sie czyms smaruje ,zeby nie byc blada:P A na solarium przetsalam łazić w marcu ,ale chyba serio pojde;p

Gość Ja 29
Kafe Dziwadło właśnie o taką twarz mi chodziło gdy pisałam o pomarańczy :o strasznie to wygląda i postarza bardzo.

Gość to nie doda tylko murzynka

dziewczyno czego ty chcesz od siebie fajna laska z ciebie ,a pomyśl że inne wyglądają gorzej

Gość kasiaaaaaaaa23545543543
moim zdaniem masz ładną kobiecą figurę , rozstępów nie widać bo są białe . ale fakt odrobina sportu polecam bieganie by ci nie zaszkodziła ;) ale i tak jest ok :) zresztą chyba dla tego faceta nie jesteś chodzącym mięsem tylko widzi w tobie coś jeszcze a jeśli nie to niech spier....

Gość Ja 29
Do 6y78e38 jesteś kobietą? Wiesz mężczyźni to wzrokowcy...Ja pomimo tego,że urodziłam dziecko i jestem mężatką nadal chce wyglądać atrakcyjnie,szczupło,młodo i schludnie. Czy to,że "usidliłam" fajnego faceta i stałam się matką polką zwalnia mnie z obowiązku dbania o siebie??? Absolutnie nie! Nadal czuję obowiązek dbania o siebie(odpowiednie odżywianie, spacery, sport(w tym dobry seks ;-) ) Może nie latam 3x w tyg do kosmetyczki ale dłonie i stopy zawsze mam zadbane. Mąż też zasługuje na to by mieć zadbaną/pachnącą żonę prawda? Poza tym jako kobieta czuje się piękna,zadbana i dobrze mi z tym. Nie dajmy się zwariować,bo urodzenie dziecka czy małżeństwo to nie koniec życia, powód do zapuszczenia się.

Dzięki Kasia imienniczko ,masz racje w koncu faceci sa i ich nie ma;/! Tylko ja już tak mam ,że zakompleksione stworzenie ze mnie;/

sorki ze tak zareagowalam na ta opalenizne ale to przez to ze od zawsze wszyscy sie mnie czepiali ze jestem biala,ze sie nie opalam.Ja po prostu nie lubielam byc opalona,mam pieprzyki i wrazliwa skore i nie chodze na solarium bo panicznie boje sie raka a poza tym nie chce sie upodabniac do panienek ktore chyba nie widza jak smiesznie wygladaja z pomaranczowa opalenizna:) Moge jeszcze dodac ze w zwiazku z tym ze nigdy na slonko nie wychodzilam moja skora wyglada o niebo lepiej niz skora moich kolezanek ktore sie nasmiewaly.Mam 26 lat a kazdy mi daje 23 wiec jest jednak plus bycia bialym:)Teraz kazdy sie pyta wow jak ty to robisz ze sie nie starzejesz a recepta jest prosta>>>nie robie nic>>>tylko sie nie opalam i myje twarz lodowata woda:)i kocham moja biala skore:)