Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana:(((

Czy moge się pokazać mężczyznie z takim cielskiem;(?

Polecane posty

Na tym drugim zdjęciu gorzej. Ale... zdjęcie zawsze "dodaje" kilku kilogramów. Na fotce w ubraniu wyglądasz szczupło. Inna bielizna, wyższe i bardziej wycięte majtki, troszkę opalenizny, cyc do przodu i będzie ok!

Gość Ja 29
Mam przyjaciółkę jest ruda/ aktualnie farbowany blond,ma orzechowe oczy i zawsze była blada-pięknie jej z tym :-) Patrz Nikole Kidman piękna blada kobieta, albo nawet Kelly Osbourne pulchna,zawsze blada i ładna z twarzy.

Gość rokko23
dlatego lepiej nie brac slubu , bo po slubie kobiety tyją

Gość załamana:(((
hehe rokko ja przytylam juz przed slubem:P

rokko23 ---> za to faceci wszyscy bez wyjątku zmieniają się w Herkulesów :classic_cool:

Gość in jest ok
Autorko napiszę tak - to Twoje samopoczucie i to jak się czujesz w Twoim ciele wpływa jak odbierają Cię inni czyli pewność siebie, iskra w oku itd itp Z tego co piszesz nie do końca to jest to czego chcesz, chociaż dla nas patrzących z boku jest ok:) (pewnie dla faceta też będzie:) ) Ale podpisuję się pod tym co napisała rany rany o callaneticsie - ćwiczenia super działają na zbicie tych miękkości (niektórzy je lubią;) ) i lepsze samopoczucie. Efekty super - ciałko jędrne, rozciągnięte, lepsze samopoczucie:) także polecam spróbować i na razie też się nie przejmować bo jest ok:)

ja29....a wiesz dlaczego Nikol Kidman jest taka biala?dawniej sie opalala ale wykryli u niej czerniaka i teraz panicznie boi sie slonka...no i na zle jej to nie wychodzi bo pieknie wyglada bez opalenizny>Poza tym wiekszosc tych aktork jest taka biala i sa z tego dumne jak cholera i dlatego nie rozumiem Polek ktore na wlasne zyczenie sie postarzaja i wstydza sie tego ze sa biale.

Gość Ja 29
Poza tym wiesz,że nie jesteś z tym problemem sama :-)

Gość Ja 29
Kafe Dziwadło---> ja widzę głownie mocno opalone małolaty, przesadzające z solarium. Moim zdaniem klasyczna elegancka Polka raczej nie korzysta przesadnie z solarium.

Gość kleo556
Wiecie co mnie najbardziej rozwala??? Na kafe ocenia sie krytycznie kazda niedoskonalosc, nawet w pieknej dziewczynie faceci i kobiety znajda conajmniej 5 wad, wychodzi na to, ze aby byc dziewczyna/facetem kafeteriusza trzeba byc piekniejsza/ym od Angeliny Jolie/Bratta Pitta. Teraz zamykamy komputer i wychodzimy w miasto. Mijamy setki par i jakos zadna nie jest idealna, super zgrabne dziewczyny i zajebisci faceci to moze 5% ludzie, reszta jest bardziej lub mniej przecietna. Gdzie sa te idealy z kafeterii?? Jestescie tak zajebiscie idealni, ze nie wychodzicie na ulice czy co?? :D Autorko, nie przejmuj sie krytyka, bo kafeteriusze sa chorzy z frustracji jak nie skrytykuja kogos przynajmniej raz na godzine, jest ok i wiecej pewnosci siebie!

Gość Anka93736465
Wiesz co? doskonale wiesz ze nioezle wygladasz,masz pojecie jak skora moze byc poorana rozstepami,.ja jestem szczupla ale wisi mi falda skory na brzuchu z 1cm szerokosci sznitami,a im nizej to juz jeden przy drugim i wszystko tworzy pomarszczone jak i trupa 100 cialo...wiec nie pieprz,bo ja bym sie wogole nie przejmowala gdybym mjiala to co ty,mam 170cm i 65kg,to co ja mam powiedziec???i zyje!!jestem sama i pewnie tak juz zostanie jesli nie zrobie sobie plastyki brzucha i silikonu nie wepchne w wiszaca skore na piersiach,bo tam rowniez wisi jak flak...gdybym wiedziala jak wkleic fotke to bym sobie zrobila tak zebys mogla zobaczyc jak moze byc fatalnie

Gość Ja 29
Jeśli chodzi o Dodę i kolor jej cery to na tych zdjęciach mi się podoba. http://zyciegwiazd.onet.pl/132778,11,doda-na-pokazie-mody-paprockiego-i-brzozowskiego-z,fotonews_detail.html Uważam,że z jasną karnacją Dodzie do twarzy.

Gość Anka93736465
kleo...zgadzam sie z toba,to zmanierowane krecenie nosem jest obledne,jak ktos jej napisal w jednym z postow,,,cyt...no moze nie masz figury jak modelka,,....do cholery ona ma swietna figure,urodzila dziecko,i wyglada naprawde swietnie,wiec dosc tych bzdur,i na sile szukanie w kims wad jak ich nie ma,gdyby fotke miala przerobiona przez fotoshop to wlasnie wygladalaby i byla jak modelka,bo im tez rozstepy sie przytrafiaja

dodzia teraz o niebo lepiej wyglada.Ale jakby wtedy ktos jej zwrozil uwage ze wyglada jak debil to bylaby afera bo uwazala sie za cud natury:) Nie wiem jak jest teraz w Polsce z tym opalaniem bo mieszkam za granica i tutaj te Polski mnie dobijaja.Nalogowo solarka i tona pudru i sie chyba nie widza i nie sa takie mlode bo dopiero po trzydziestce daja z tym czadu:) A jak mieszkalam w Polsce to bylam wiecznie wysmiewana odkad bylam dzieckiem i nikomu nie moglam przegadac ze ja lubie tak wygladac i dla mnie opalenizna piekna nie jest.Moze teraz sie to zmienia i pewnie za kilka lat wstydem bedzie byc opalona:)

Gość fdsfdssd
debil to bylaby afera bo uwazala sie za cud natury bez przesady . Doda to piosenkarka, nie modelka i do idealu jej daleko .

Gość kasiaaaaaaaa23545543543
ale wiecie co jeśli autorka pisze że czuje się nieatrakcyjna (chociaż my uważamy że żadnej tragedii nie ma ;) ) ona i tak się będzie tak czuła dopóki coś ze sobą nie zrobi radzę zacząć uprawiać jakieś sporty i powiem ci że brzuszki nie wystarczą one działają tylko na wewnętrzne mięśnie brzucha a jeśli masz problem z tłuszczykiem to polecam ćwiczenia aerobowe ( pływanie,bieganie itd ) wtedy po 2 miesiącach na pewno zauważysz różnicę .

a co do Dody to uważam że jest bardzo ładna :) ma ładne rysy twarzy , nosek , usta ale z charakteru to :o

No już nie przesadzajcie, świetnie nie wygląda, ale nie w tym rzecz. :) Gdyby wstawiła te same fotki i napisała, popatrzcie jaka ze mnie laska! To zostałaby zjechana tak, że szok. A tak... wszyscy pieją z zachwytu i pocieszają. :) Nie, nie wygląda świetnie, ale wygląda tak, że wiele można "nadrobić". :)

Gość Ja 29
Wyśmiewana? No co ty? Z powodu jasnej cery? Kiedyś to było tak,że klasa wyższa była bladolica tylko chłopki pracujące w polu były mocno opalone ;-)

ale teraz jest teraz a nie kiedyś :) wiadomo ładnie opalone ciało (nie spalone) wydaje się zdrowsze , atrakcyjniejsze .

Gość Ja 29
Załamana jesteś ? Na dobry początek zmień nicka bo ten taki dołujący jest a Ty już nie jesteś załamana przecież ;-) Obserwując dziewczyny na plaży to dużo jest młodych mam w jednoczęściowych strojach,chcących ukryć brzuszek.

wyglądasz swietnie, nie marudź tylko chyba masz źle dopasowany stanik, bo w tych wielkich michach giną Twoje ładne piersi :)

Gość olo 22
mi tak jemu nie

Gość masakraa
brzydkie, ciało, obleśne jakies kijem cie nie bedzie chciał ruszyc proponuje darkroom, moze wtedy sie nie wytraszy

debil to bylaby afera bo uwazala sie za cud natury bez przesady . Doda to piosenkarka, nie modelka i do idealu jej daleko . to moje pierwsze zdanie bylo do tego zdjecia:)Teraz doda jest bardzo ladna ale wtedy chyba nie miala lusterka w domu:) http://c.wrzuta.pl/wi18903/b8cdbe4d000d7bf7478928c2/0/doda%20i%20solarium ja29 nawet nie wiesz jakim posmiewiskiem bylam haha i wlasnie sie tak tlumaczylam ze damy sie nie opalaja:)Najlepsze jest to ze kolezanki mi teraz tego zazdroszcza:) Nie mam nic przeciwko malej opaleniznie ale mam przeciwko wytykaniu palcami ludzi ktorzy sie wogole nie opalaja bo skoro tego nie robia tzn ze im opalenizna do szczescia nie potrzebna:)

Gość poruchałbym sobie az mnie nosi

Gość Seria brzuszków codziennie
i będzie idealnie. Zresztą nie masz już teraz czego się wstydzić. Myślę, że większość osób żyje w realnym świecie i nie oczekuje od kobiety po porodzie 60 cm w pasie. Wyglądasz lepiej niż 80% kobiet tutaj :)

autorko nie wiem czy jeszcze tu jestes,ale masz bardzo ladne cialo...naprawde, a te male rozsteoy któretam masz, przeciez mozna je w duuzym stoipniu zniewelowac