Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiertelnie_ zdolowanaa

dopiero 19 lat a już zero szans na znalezienie faceta...

Polecane posty

odkąd byłam dzieckiem czułam, że coś jest nie tak, łudziłam się, że może jednak coś się zmieni, ale nie zmieniło się nic i mam tą je.baną mikromastię, pozostaje już tylko się zabić...

Gość Ciepły duszek
A co to jest mikromastia ?

Gość drożdżówka jak nazwa wskazuje
Micromastia, piersi lub niedorozwój , to medyczne określenie opisujące okresie dojrzewania niedorozwoju tkanki piersi kobiety. Tak jak niemożliwe jest określenie "normalny" rozmiar biustu, nie ma obiektywnej definicji micromastia. Rozwój piersi jest najczęściej asymetryczne i jednej lub obu piersi może być małe. Takiej sytuacji może być związane z wrodzoną wadą podstawowych nieprawidłowości w zakresie mięśnia piersiowego (jak w Zespół Polska ), związane z urazami (zazwyczaj chirurgii lub radioterapii ) lub może być bardziej subiektywny opis estetyczne. Własna postrzegane micromastia dotyczy rozbieżność między osobą wizerunku ciała, a jej internalizacji obrazy właściwe lub pożądane, rozmiar i kształt piersi. ideały społeczne na rozmiar piersi się zmieniać w czasie, ale istnieje wiele pomysłów związanych z piersi pomyślany i atrakcyjności seksualnej i tożsamości w różnych kulturach.

moja klatka piersiowa wygląda jak u faceta

Gość jak mozesz miec zdiagnozowana
mikromastie, skoro to nie choroba ;/ tylko nazwa zabiegu powiekszajacego piersi ;/

Gość Ciepły duszek
Nie wszyscy faceci lecą tylko na biust. Wystarczy po prostu nie być zbyt wymagającym. To tyle. :)

Gość dgbfdsvfbfvc
a jak z reszta? bo ja tez mam klatke jak facet (72cm w niej) ale mam ladna twarz i reszte ciala, dlugie wlosy i nigdy na powodzenie nie narzekalam:)

rozumiem, że facetom może podobać się mały biust, nawet bardzo mały, ale nie kompletny brak biust, jedyna osoba, która może na mnie 'polecieć' to pedofil

Gość doo hugoblack85
koorva! spiepszaj z tymi spamami deklu!!!!

Gość nie do reki
wyjedz za granice i zarob kase na oiperacje i po prosblemie....

jak ladna twarz, to brak biustu nie bedzie problemem dla niektorych facetow

Gość chinota
mam koleżankę która ma rozmiar AA (czyli zerówki) jej chłopak mówi że ma rodzynki, ona na pewno ma kompleksy, ale oprócz tego jest bardzo fajną babką, ładną, atrakcyjną, fajnie się ubiera. Ma już dwoje dzieci :) więc się nie załamuj, cycki to nie wszystko!

Gość elllloelooo
jejku naprawdę nie masz się czym przejmować. Moja dobra znajoma nie ma piersi w ogóle, dosłownie same sutki ale emanuje pewnością siebie i seksapilem, uwierz ma powodzenie którego niejedna biuściasta dziewczyna mogłaby jej pozazdrościć.

Gość onanżada997
poczekaj na księcia i nie dawaj zada przed ślubem na imprezie pijackiej!

Gość barrawibrarrra
są nawet modelki z małym biustem

Gość porcellanowa_lallka
ehh mam to samo, zostałam już tyle razy przez to wyśmiana, że wogóle nie chce mi się już wychodzić z domu przez to, w dodatku kiedyś jeden 'kolega' powiedział, że z takimi 'cyckami' to miałabym powodzenie u pedofilów ;/ zabolało mnie to cholernie i do dziś chce mi się ryczeć jak to sobie przypomnę :(

Gość polllaaa
przesadzasz -_-

Gość Krystaliczna
kup sobie stanik najmniejszy typu push up i bedzie ok:)

nawet AA jest za małe - tak wiem, żałosne, ale taka prawda :O

Gość hgkdfhkhkjh
Wielkość biustu to ostatnia rzecz jaką miałbym się kierować, przy wyborze 2 osoby.

Gość effciaa.
faktycznie, to nie kolega

Gość ttytyrtrrytrryry
Dla mnie ważniejszy od piersi jest tyłek u kobiety. Zawsze zwracałem uwagę na pupę a nie na biust. Biust dla mnie jest może na 3 miejscu dopiero.

Gość mam tak samo jaak ty
też mam bardzo mały biuścik, ale mojemu facetowi się podobają, choć nie wiem czy faktycznie mu się podobają czy tylko tak mówi, żeby mnie pocieszyć...

Gość bon_apettitO
i kolejna załamana 'małobiuściasta' ;-) ehh nie przesadzajcie

Gość k0rva maciek
jak tu nie przesadzac skoro na kazdym kroku sie smieja ze jestes jak tereska? :o osoba plaska ma zdecydowanie gorzej w zyciu niz biusciasta, ot co.

Gość hgdjnhfgxdads
jak ladna twarz, to brak biustu nie bedzie problemem dla niektorych facetow dla niektorych i tylko dla niektorych :D

Gość hgdjnhfgxdads
jejku naprawdę nie masz się czym przejmować. Moja dobra znajoma nie ma piersi w ogóle, dosłownie same sutki ale emanuje pewnością siebie i seksapilem, uwierz ma powodzenie którego niejedna biuściasta dziewczyna mogłaby jej pozazdrościć. taaa na pewno emanuje seksapilem i bym na nią poleciał :D na pewno

Gość hgdjnhfgxdads
są nawet modelki z małym biustem i kto na nią poleci nie licząc pedofili ? modelki są zjebane :D

Gość hgdjnhfgxdads
Dla mnie ważniejszy od piersi jest tyłek u kobiety. Zawsze zwracałem uwagę na pupę a nie na biust. Biust dla mnie jest może na 3 miejscu dopiero. kobieta bez cycków jest jak samochód bez silnika :D