Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilkity01

Brzydka zona ładna córka

Polecane posty

Gość onnnn
Jaruś, widocznie nie byłas piękna

Gość derkaaaa
ale nadal nie wiemy ile ta dziewczyna ma lat???? bo jak rzczywiscie 12 to sie dziwicie ze matka nie pozwala jej sie malowac?? ze szkoly by ja wyrzucili. ja tez do wieku lat 19 ubieralam sie w worki po kartodlach bo mialam spora nadwage ok 96kg. potem schudlam w rok czasu i od 20stki ubieram się bardzo seksownie i wcaaaale nie wygladam jak babochlop. wrecz przeciwnie. przyjdzie lato to tylko w sukienkach krótkich smigam. uwazam, ze ten temat zalozyl facet, swoją droga marna prowokacje. tylko im zalezy zeby mlode ladne dupy chodzily prawie porozbierane :o

Gość monique222222
Za moich czasów, 12 lat było wiekiem dziecięcym Mądrą ma matkę. Jak po ojcu odziedziczyła urodę, a po matce rozum, będzie jej w życiu dobrze PS. I nie buntuj się już tak, jak Ci Mama każe włożyć luźne spodnie. Są wygodniejsze tak dziecięcym ,ale czy dziecko nie może się już ładnie ubrać tylko musi chodzić w luźnych niemodnych szmatach? zreszta wiek dziecięcy jest mniej wiecej do 16 roku zycia wg prawa do 18-tego . tzn ,że nastoletnie dziewczyny nie powinny nosic obcisłych jeansów i sie malować ani trochę tylko chodzic w luźnych szmatach? a może od razu kupic im czador do 18 roku życia żeby przypadkiem żadnemu chłopakowi się nie spodobały? chore

Gość Jaruś, co tak dziwkami
Może z innej strony. Jako jedyna z moich "pięknych" koleżanek skończyłam studia i nie miałam dziecka w wieku kilkunastu lat. Nie wiem, jaka jest ta dziewczyna, może Matka zbyt ingeruje, bo coś ją niepokoi, ale nie upatrywałabym powodów tylko w Jej zazdrości.

Gość jakkkkk??
ale tematem watku bylo to, ze matka jest zazdrosna. a powodow moze byc masa!!! jak dziewczyna ma lat 16 czy więcej to nie bójcie się.. jak jest taka piekna i chce to eksponowac to sie bedzie w klopie przebierac w ubrania pozyczone od kolezanek. NIECH AUTOR WKONCU NAPISZE ILE MA LAT?? obstawiam ze ok 12-14 wowczas matka ma racje, to jest czas na nauke a nie swiecenie dupa

Gość illyyy
mnie matka nie pilnowała, a ładna jestem, skończyłam studia i nie puszczałam się, trzeba mieć swój rozum, potem wyrastaz akompleksiona kobieta która nie potrafi się ubrac z fantazją bo ma zakodowane że to jest złe

Gość monique222222
ale nikt nie mówi o chodzeniu z gołym pępkiem itd tylko ladnym schludnym ubraniu normalnym dla nastolatki może byc modnym ,ale nikt nie mówi o ubieraniu się jak dziwka naprawdę! ja jako nastolatka chodzilam na dyskoteki ( co prawda starsza nastolatka ok 16 lat) , ubierałam się seksownie , nawet uprawiałam seks i co w ciążę nie zaszłam jestem na trudnych studiach

super

Może ja tematu nie zrozumiałam, ale przyjęłam, że chodzi o bardzo ładną dziewczynę, a nie tylko ładną, skoro użyto wyrazu piękna. A jako matka o taką nastolatkę bym się bała. Myślę, że jeśli córka dowiedzie swojej odpowiedzialności lęki mogą zniknąć.

Gość jakkkkk??
mi matka niczego nie zabraniala, a seksownie ubieralam się dopiero od 18 lat. dopiero od tego wieku zaczęłam sobie robić makijaż i bardzo dobrze mi to zrobilo. zajmowalam sie nauka, przyjaciolmi i korzystalam z dziecinstwa.

Właśnie o to mi chodzi. Myślę, że jak córka by była na tyle rozsądna, odpowiedzialna, poukładana, to i kwestia ubioru nie byłaby tak inwigilowana. Trzeba też zrozumieć matkę, która chce wychować córkę na porządnego człowieka, a nie tyko śliczną dziunię i może wyolbrzymiać nawet małe wyskoki. Niemal wszystkie swoje młodzieńcze bunty później, z innej perspektywy, po latach, ocenia się jako przejawy głupoty. Poświęciwszy się dziecku, nagle z powodu urody córki, ma się stać wredną matką? Dla większości rodziców i tak ich dzieci są śliczne.

Gość du-pa
jaaaaaak? jestes glupi czy cos? nie mozna dostac rowno polowe genow, to statystycznie niemozliwe. poczytaj o genetyce a potem sie wypowiadaj!

Gość gość
oj ja znam matke ktora zniszczyła zycie i psychikę dzieciom tylko dlatego by dowalić ich tatusiowi