Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania!

Sex z strażakiem

Polecane posty

Gość mania!

kto tez bzykal sie ze strazakiemkochankiem w jednosce????????

Gość Lilith-999
łatwiej byłoby "ze strażakiem"

Gość mania!
o kurcze zjadłam E sorki

Gość dadadadada
Ja będe strażakiem niedługo :)

Gość gość
ja tez sie bzykalam ze strazakiem w jednostce

Gość gosc 998
a która chce sie bzykac ze strażakiem?

Gość Strażakzawodowyć
A ma któraś z Pań chęć przeżyć takie doświadczenie? Zapraszam do remizy zawodowych strażaków. Dreszczyk emocji gwarantowany

Gość gość
szmaty

Gość strazakzawodowy
No i znalazła się już pierwsza chętna i odważna dziewczyna. Spędzona noc w strażnicy była owocna.

Gość gość
O czym wy pieprzycie?? Że męski?? Bo co ładny mundur i czerwona ciężarówka?? Przyjrzyjcie się uważnie pracy strażaka. Jak jego dzień wygłąda. Nuda, Nuda, nuda. Przerywana myciem samochodów, pastowaniem opon i polerowaniem karoserii. Jak myślicie?? Czemu te wozy strażackie tak lśnią?? :D Przecież strażacy większość czasu w pracy na chałupnictwie spędzają. A ich kondycja. Kolejny mit. W każdej jednostce stoi grill ze wesele by zrobił. Piwko, miecho i brzusio. To wizerunek strażaka. Niejednemu trudno do wozu wejść a co dopiero na akcję jechać :D

Poznałem tu jednego strażaka, który kompletnie się wypalił. Istny wrak człowieka. :( Gasi i pewnie gasi nadal pożary i nie tylko, ale nie potrafi ugasić w sobie swojego płonącego temperamentu. ;) I chociaż zawodowo ratuje komuś życie, tak prywatnie namawia innych ludzi by mi zạj***li. Jak widać i strażakom siada psycha i nie trudno się domyśleć, że to przez kobiety ;) :D

Gość strazakzawodowy
Zazdrość i mity o pracy strażaka widzę tu krążą. Albo czysta zazdrość za Wami przemawia , że kobiety lubią panów w mundurach. Pewnie Wy panowie to tylko grzecznie w łóżeczku pod kołderką i przy zgaszonym świetle kochacie się ze swoimi kobietami...... Czyli nuda i monotonia u Was gości i nie dziwota , że wasze panie szukają odmiany i dreszczyku emocji na wszelkich portalach erotyczno-randkowych.

Gość nie tylko strażak
Rolnik śpi, a w polu samo rośnie Marynarz w porcie bawi się, a w noc w hamaku śpi. Klient ciężko pracuje, a profesjonalna śpi.

Gość gość
do strażaka zawodowca :D z 12:18 chyba wirtualnie możesz je popieścić dziadku :D Bo realnie to żony się boisz. A w twoim wieku dziadek to zawodowcy już na emeryturze. Jedynie OSP ci zostaje. Ale na takie mundury już laski nie lecą. Chyba te w mocherowych beretach jak Wielkanoc wartę w kościele macie :D

Gość strazakzawodowy
do gość Jednak zazdrość przez Ciebie przemawia i brak rozeznania. Informuje Cię , że w moim mieście jakoś pań chętnych na spotkania nie tylko w strażnicy ale i u nich w domu nie brakuje. A są to głównie kobiety zaniedbywane nie tylko sexualnie przez swoich mężów, pewnie takich jak Ty.

Gość Gość gość gosc

Przypadkowo trafiłem na ten portal czytam i nie wierze. Trafi się 3 na kilkunastu tysięcy strażaków państwowych i kilkunastu tysięcy strażaków ochotników. Wydaje mi się że to poziom gimnazjalny pisze to wszystko baa może I podstawówka. Człowiek który o każdej porze dnia i nocy czy to zawodowo czy ochotnicza śpieszy by ratować wam dupy jest wyzywany od dziadków. Boże widzisz I nie grzmisz. Zlikwidujemy Polskie pozarnictwo. Bo po co jest potrzebne przecież tylko jedzą kiełbasę pija piwo i pucują samochody. W takim bądź razie weźcie wiaderko I latajcie do kranu by ugasić ogień. Weźcie sobie nożyczki I rozcinajcie samochody jak będzie wypadek. Nauczcie się zwalczać zagrożenia chemiczne biologiczne. Proponował bym również przeszkolic się z udzielania pierwszej pomocy RKO to podstawa. Jak pojedziecie w góry to dzwoncie do kolegi niech po was przyjdzie bo nie wiecie gdzie jesteście. A jak drzewo będzie leżało na drodze to po co dzwonić na straż lepiej w bagażniku pilarke wozić przecież zrobicie to sami. A pożary sadzy i tlenek. Sądzę zasypiecie piaskiem A tlenku nie poczujecie I to będzie wasz koniec bo już się nie obudzicie. Uświadomić sobie to że bez służb ratowniczych Państwo nie istnieje.

ponoć wśród strażaków jest najwięcej piromanów

Gość Gość

Pośród strażaków jest chyba najwięcej chłopaków z dużą empatią, uczynnych, pomocnych i przyjaznych. Zwłaszcza chodzi mi o młodych strażaków, więc jeśli jakaś dziewczyna chciałaby spełnić fantazje, myślę, że ze strażakiem nie byłoby większego problemu.

Gość Tweety
Dnia 10.04.2019 o 10:28, Gość Gość napisał:

Pośród strażaków jest chyba najwięcej chłopaków z dużą empatią, uczynnych, pomocnych i przyjaznych. Zwłaszcza chodzi mi o młodych strażaków, więc jeśli jakaś dziewczyna chciałaby spełnić fantazje, myślę, że ze strażakiem nie byłoby większego problemu.

Gość Tweety

Jakieś namiary na takiego fajnego strażaka ? ☺️😁