Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie male pytanko do WAS

czy zareczyny po roku to za szybko?

Polecane posty

Wikola, dobrze wiec zgadamy sie jutro i przeniesiemy na twoje forum dobrze? spij spokojnie i slodkich snow :-* do jutra !! CIOCIA KRYSIA- masz racje, ja chce sie zareczyc i traktuje to bardzo bardzo powaznie ! i chce byc juz z tym mezczyzna do konca zycia. ja to czuje i ja to wiem. dla mnie to cos mega powaznego i zobowiazujacego :)

to nie chodzi o to że nic nie znaczą dla jednych więcej dla jednych mniej ale przy zaręczynach zawsze w sytuacji awaryjnej oddajesz pierścionek zabierasz majtki z jego półki i do widzenia a jak jesteś małeżeństwem? jak masz dzieci? to juz nie jest takie hop siup ja też marzyłam o pierścionku a teraz mam dwa i jestem szczęsliwa od 5 lat :)

do jutra dziewczyny ps na forum jest tam nas już kilka - bo wałsnie mialyśmy dość tych wulgaryzmów tutaj :) papatki cmok :)

zajrzyj a jutro przenosimy sie na Twoje forum. Buzka :-*

hejka dziewczyny te co chcą to niech się rejestrują na http://picollo.phorum.pl/ jeśli potrzeba zrobić jakies nowe działy albo macie jakieś pomysły to dawajcie śmiało :)

Gość MaGiKa90
Mi się oświadczył po 11 miesiącach, w sumie prawie rok jesteśmy razem. I naprawdę nie wpadliśmy xD

Gość extra cool super
Co to za sens zareczac sie po roku znajomosci? Glupota calkowita. 'Jesli jestescie pewni to zareczcie sie' Na poczatku znajomosci wszystko jest piekne, kwiaty, motylki I tecze.. (Poczatek znajomosci to wg mnie nawet dwa pierwsze lata!!) Nie znacie sie Chcesz sie zareczyc tak szybko zeby pochwalic sie na naszej klasie Zenada I dziecinada Jesli jest wam razem dobrze u jestescie szczesliwi zadne pierscionki I tabliczki nic nie zmienia

Gość gość
Moi rodzice po brali się rok po poznaniu się i są już razem 27 lat więc to jest sprawa indywidualna a nie głupota!