Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie male pytanko do WAS

czy zareczyny po roku to za szybko?

Polecane posty

Myszka- GRATULUJE :)

a dziekuję dziekuje :) czasem cos mądrego powiem (nie koniecznie o obrączkach - błuahahaha)

PYTAJACA MAMUSIA- jaki zbieg okolicznosci :) ja wiem, ze nasze zareczyny nie beda dla mnie zaskoczeniem, bo moj ukochany uprzedzil mnie troche niefortunnie- mysle ze poprostu chcial stapac po pewnym gruncie i wiedziec ze sie zgodze juz przed ( tacy sa czasami mezczyzni- boja sie porazki hehe ) coz...i nie znal tez rozmiaru palca. ale i tak sie ciesze i juz nie moge sie doczekac :)

Wikola- nie przejmuj sie tym "ANONIMEM" na takich jest jeden skuteczny sposob- IGNORANCJA :) wiec uskuteczniajmy ignorancje -WZGLĘDEM SZOWINISTYCZNYCH NIEUDACZNIKOW ZYCIOWYCH KTORZY NIE POTRAFIA SOBIE ULOZYC ZYCIA :)

Gość gryczka
To zależy tylko od ludzi, staż związku ma niewiele do rzeczy. Moi rodzice pobrali się po niecałym roku znajomości i są prawie 30 lat razem. I - Bóg mi świadkiem - chciałabym żeby moje małżeństwo było za 30 lat tak udane :-)

ja też wiedziałam przed :) i do dziś pamietam zapach róży :)

Gość pytająca mamusia
mój trzymał to w tajemnicy, kiedy po fakcie zachodziłam w głowe jak zmierzył mi rozmiar palca, w końcu zdradził, że kiedy spałam on czaił się z miarką na mnie, zajeło mu to kilka nocy bo strasznie się wiercę :) kurcze, ale to musiało komicznie wyglądać, szkoda, że to przespałam :P

takie male pytanko do WAS - masz rację gryczka - ty też masz rację jedni są długo a i tak sie związek rozpada a jedni króciutko (zaręczeni) ale na zawsze:)

Gość pytająca mamusia
chyba nic nie przebije mojego przyszywanego dziadka, po tygodniu znajomości się oświadczył i został przyjęty, jak zapytałam czemu tak szybko to on: - miała ręce i nogi to czemu nie? :) do dziś są razem i strasznie są za sobą, papużki nierozłączki

ale fajny dziadek :) my też szybko mielismy dziecko 2 dni po weselu jechaliśmy w podróz z podrózy wróciło nas już 3 a 9 miesięcy po ślubie urodziła sie nasza pierwsza córcia ps mozna gdzieś zgłosić caly temat do usuniecia?

PYTAJACA MAMUSIA- kurcze ale sie usmialam !!!!!!! z ta miarka to ja poprostu podziwiam !! Jak tu wogole zmierzyc palec miarką? kurcze no nie wierze :D

Gość pytająca mamusia
wikola tak, jest chyba "śmietnik" na forum moderatorów i tam można poprosić, przynajmniej kiedyś był

Gość znaczanieznacza
my zaręczyliśmy się po 3 latach.w sumie zaraz po tym jak się okazało ze jestem w ciąży.niestety narzeczeństwem nie nacieszyłam się zbyt długo.po pół roku zdradził mnie z inną.więc kto jest bardziej skłonny do zdrad.głupie są sugestie,że kobiety.dla mnie też zaręczyny są czymś poważniejszym,niestety niektórzy nic sobie z tego nie robią

ja tez chciala bym miec w miare szybko dziecko :)

Gość znaczanieznacza
super mieć takiego małego człowieka,pod warunkiem,że ma się go z właściwym człowiekiem.szczęśliwe dziecko to takie,które ma i tatę i mamę przy sobie.a nie tylko zmęczoną mamę,która spędza a nim 24 h na dobę,bo jest zupełnie sama na tym świecie.dlatego kochane pomyślcie 2 razy,bo później nie ma odwrotu

tak ale wiesz- tu mamy przyklad kilku szczesliwych mam i zon :)

:) wiadomo że każdy chce mieć dzieci z tą "odpowiednią" osobą jednym się udaje innym nie ja na szczęście mam kochanego meża :)

a ile mialyscie lat w momencie zareczyn i ile ukochany??

ja miałam w momencie zaręczyn 20 lat mój mąż 23 :)

ja już dzis ide spać bo rano moje kochane urwisy znowu zrobia nam pobudkę ale mam temat w ulubionych więc zajrzę tu jutro z rana dobranoc wszystkim życzę spokojnej nocy

ps mam swoje małe forum jak chcecie to dajcie znac i mozemy się tam przeniesc na spokojne rozmowy :)

Gość ciocia krysia
zareczyny nic nie znacza i mozna je zerwac buhehe ale sie usmialam no jak ktos nie dojrzal do slubu to i do zareczyn nie dojrzal i pitoli takie glupoty zareczyny sa czesem przygotowan do slubu momentem na wynaczenie daty zawarcia zwiakzu malzenskiego zarezerowowania terminu kiedy ludzie sa juz pewni ze chca byc razem a nie czasem decydowania czy jednak uciec sprzed oltarza czy nie jasne mozna zerwac zareczyny tak jak i sie rozwiesc ale nie po to ludzie sie zareczaja zeby sie bawic w doroslosc gratuluje dojrzalosci naprawde buhehe a potem sie dziwic ze tyle malolat marzy o pierscionku bo tak fajnie nazywac siebie narzeczona i to przeciez to do niczego nie zobowiazue pochwale sie piersionkiem a potem zerwe zareczyny bo nic nie znacza buhehe