Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szauri

Róza Nowak nie zyje zmarla wczoraj

Polecane posty

Gość Czrny pijar
no i?

Gość Iwcia-29
pamietam w tv był lutym i w marcu reportarz o jej heroicznej walce z rakiem trzustki szkoda ze tak młodo odeszla miala przed soba całe zycie ale cóz tak bywa

Gość poplakalam sie
R.I.P. :(

Gość lilarouge33
Na raka trzustki nie ratunku na dzien dzisiejszy medycyna jest bezradna, jest najbardziej postępna choroba Patrick Swayze tez zmarł tę samą chorobę mimo ze miał pieniądze ale co z tego w tym przypadku nie zawsze pieniądze dają zdrowie

Gość poplakalam sie
Puknij się w glowe Idioto, jak cie to nie interesuje to o cholere tu wszedles ??? Akurat tez ogladalam ten reportaż i poruszyla mnie historia tej dziewczyny, zyczylam jej jak najlepiej.

Gość EmsAms
przeraza to, jak choroba czlowieka wyniszcza... zdjecia zdrowej Rózy, a potem takiej slabej... Boję sie raka.. :(

Gość Czrny pijar
WSZYCY UMRZEMY

Gość dzudzi
zmarla na raka...

Gość EmsAms
niech spoczywa w pokoju... PS moj wujek walczy z rakiem od dwoch lat...

Gość co dzis robiliscie bo ja nic
zmarła przez trzustkę ale miała raka, z tego co czytałam, w jamie otrzewnowej rozlanego. strasznie to przykre, jak się czyta, że kobiecie, dziewczynie po usunięciu jakiejś torbieli na trzustce, że bardziej tego nie kontrolowali :O

Gość davecht
A my się zastanawiamy na kafe czy jestem ładna czy mnie pokocha a to mnie chłopak zostawił itp. a tutaj trzeba spojrzeć na tę młodą ładną dziewczynę która jeszcze w styczniu b.r. miała plany marzenia i nagle trach wszystko straciło sens.Kochajmy się bo życie czasami bywa przewrotne.

Gość Czrny pijar
WSZYSCY

Gość Szauri
Czrnij pijar to ze umrzemy wszyscy to ameryki nie odkryłes widac ze u ciebie brak wrazliwosci chodzi o to ze była mloda chciała zyc chciała realizowac swoje zyciowe plany miala kochajacego chlopaka i rodzine oraz oddanych przyjaciół i dlatego ta historia mnie poruszyla a tobie nie zycie bys kiedys stanał przed takim dylematem zyciowym

Gość Szauri
Róża nie zdazyla wyjsc za mąż, choc bardzo tego pragnęła ta choroba zbyt szybko ją pokonała

Gość Czrny pijar
kazdy chce zyc ale umrzemy

Czrny pijar z jednej strony rozumiem Twoje podejście, mało tego, w jakimś stopniu popieram. Nie negując wartości żadnej śmierci, to takie tragedie dzieją się co dzień. Gdybyśmy mieli tak skupiać się na wszystkich, to trzeba by było tylko usiąść i płakać, a najlepiej od razu skoczyć. Co dzień umierają ludzie, jej bliscy robili wszystko w ich mocy, ona sama walczyła dzielnie, ale my żyjemy dalej...

Gość Czrny pijar
ktos z nas bedzie kolejny, taka prawda!

Gość nie lubię
Życie jest wielką wartością, doceniajcie to co macie, przeżyłam bardzo jako 10 latka śmierć cioci , która miała 30 lat, też była piękna,młoda, miała dwoje małych dzieci.

Gość Czrny pijar
jesli kogos urazilem to przepraszam!

dokładnie, życie ma przeogromną wartość, i na tym się skupmy. teraz możemy się pomodlić za jej duszę i wesprzeć bliskich dobrym słowem.

Gość p-a-t-i-t-k-a
Na drodze tej miłości stanęła ciężka choroba.Trudno uwierzyć, że jeszcze pięc miesiący temu nic nie zapowiadało dramatu. Ona jest jeszcze taka młoda. Niestety, takie polskie Love Story :(

Gość sylvvvka
Podziwiałam jej chlopaka Kamila dawał jej nadziee wiare był jej oparciem w tych ciezkich chwilach, ze wszystko rzucił by być ze swoją ukochaną nie zostawił jej był z nią do końca, jakie to smutne

Gość Czrny pijar
Holenderska rodzina van Assouw, pochodząca z miasta Tilburg wracała tragicznym lotem z wyprawy po afrykańskim safari. Okazją do wyjazdu była rocznica ślubu Patricka (lat 40) i Trudy (41). Towarzyszyli im synowie 11-letni Enzo i 9-letni Ruben. Katastrofę przeżył tylko Ruben. Cała rodzina znalazła się wśród 103 śmiertelnych ofiar wypadku.

davecht popieram, ludzie czasami przejmują się błahostkami nie doceniając tego co najważniejsze czyli zdrowia... bardzo przykra historia, również się wzruszyłam i nie uważam tego za nic hańbiącego skoro komuś się temat nie podoba nie widzę sensu tu wchodzić

" [zgłoś do usunięcia] lilarouge33 Na raka trzustki nie ratunku na dzien dzisiejszy medycyna jest bezradna, jest najbardziej postępna choroba Patrick Swayze tez zmarł tę samą chorobę mimo ze miał pieniądze ale co z tego w tym przypadku nie zawsze pieniądze dają zdrowie " Co za bełkot:P.ja słyszałem o różnych metodach na raka:P.Ale widac wielu jest tak głupich że woli być trutych przez zabójców szpitalnych:P.

Gość mam nadzieje Max
że tez zdechniesz na raka...

Gość ooo to jest straszneee
:( Taka młoda dziewczyna i umarła :( Miała całe zycie przed sobą i trach