Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaaaaaaaaaaa

Czy angazować się w związek z 17 lat młodszym??

Polecane posty

Gość fajowo
ze sa takie zwiazki

Gość szokalefajnie
ale fajna sprawa, co wiek ma do rzeczy, oby to nie była róznica 30 lat, to jest oki

Gość kokokokokokokkko
no tak wrózka wszytsko powie...:)

Gość ja znam pary
ale roznica to max 6 lat

:D Pogratulować wyboru!! Czy Wam wszystkim (kobietom) po 40-stce się tak przestawia?? Śmieszne jesteście w tym co robicie... Następna zakochana w chłopaczku, który jest w wieku jej syna:D:D:D Wiecie co?? Jak miałem lat 20 i kilka, to też marzyłem o "mamuśce"... To normalne jest jak nie wiem co, u prawie facetów... Drugiej młodości Wam się zachciewa, co??;) Złapiecie takiego dzieciaka na chwilę, pobawi się z Wami jak szmacianą (albo dmuchaną) lalką z której jeszcze nie wyrósł. A co będzie dalej... Zobaczycie same;) Tylko pomyślcie przedtem, co można przez to stracić... Trzeba było łapać życie, kiedy był na to czas:P Polecam tygodnik "Angora". Jest tam cały cykl artykułów, o podobnych tematach. Poczytajcie sobie!!;) Pozdrawiam Was, "mamuśki"!!;P

Gość a co mozna stracic?
i czemu nie mozna łapac zycia po 40tce? he? dziwne podejscie,,, wyobraz sobie ze zapendowska ma 20 lat młodszego faceta od x lat, monika olejnik ma młodszego faceta o 16 lat od chyba 15 lat itd....nie wspomne o zwiazkach ludzie nie z tv...o co Ci chodzi?poza tym w wieku 17 lat nie jest sie mamuską, sorry to rzadkosc, po zatym 40 tki wygladaja lepiej niz roztyte 20 tki, nie wspomnie o pogladach na swiat, wiadomo,ze uogólniam, ale sami faceci to mówia.

oczywiście, że można łapać życie po 40-tce.. nikomu tego nie zabraniam;P wyobrazam sobie zapendowską, olejnik i nawet madonnę sobie wyobrażam:D:D:D i wiesz co?? wydaje mi sie, że to są kobiety niedowartościowane!! ot po prostu. kiedy miały czas na łapanie życia, to robiły karierę. i spostrzegły, że coś im uciekło, to teraz próbują na siłe odzyskać stracone lata. zapytaj lepiej, poco te "dzieci" z nimi sa?? bo je kochają?? bo są dla tych chłopaczków kobietami ich życia?? ;) Poza tym nikt nie rozmawia tu o 17 letniej mamuśce.. Tylko o kobiecie starszej od swojego "wybranka" o 17 lat. Wiesz co znaczy pojecie "mamuśka"?? Może określenie MILF bardziej rozumiesz?? A co można stracić?? Niektóre panie w wieku 40+ już to wiedzą... A pogląd na świat?? A jaki może mieć światopogląd 20 latek?? imponuje takim kobietom czym?? Wiedzą, podejściem do życia, doświadczeniem, zaradnością?? Nie rozśmieszaj mnie.. Powiem po chamsku: im się chce Waszych dup!! i to tylko po to, żeby się czegoś nauczyc, później pochwalić przed kolegami, a potem wykorzystać te umiejetności z "roztytymi 20-stkami"... Ale jeśli wam się to podoba... Nie mam już nic przeciw temu;)

Gość kot13
idealny na kochanka- na życie nie polecam- ups, nawet jako kochanek potrafi jazdy zrobić w sensie że chce na całę życie i wtedy kobieta musi myśleć za niego i się NIE wiązać...

wredny, w tym akurat temacie mnie nie sprowokujesz:P mam 36 lat, potencją nie ustępuję 20-latkom, nie muszę brać "wspomagaczy". a miłosnych umiejętności, to się uczyłem właśnie jak miałem lat 20:P a teraz wiem już, że w tym wszystkim wcale nie chodzi o "sterczącego" przez 12 godzin...:P

Gość a w moim zwiazku
gdzie on jest młodszy o 15 lat to on własnie jest opiekunczy i nie jestem zadną mamuską! chyba to on jest tatuskiem jaka juz,,, dlaczego wszytsk osprowadzacie do seksu, duo itp, czy nie ma czegos wiecej? Po drugia olejnik nie ma dziecka bo jej facet ma 37 lat, aapoznali sie jak on miał ok 23l..

Gość tego nie rozumiem
napisał kot13 "nawet jako kochanek potrafi jazdy zrobić w sensie że chce na całę życie i wtedy kobieta musi myśleć za niego i się NIE wiązać.."

Gość kot13
no a czego tu nie rozumieć? dużo młodszy facet jest przewidywalny- na rok , dwa ok ale nie na dłużej.

Gość kot13
jest przewidywalny ogólnie a nadaje się na rok lub dwa:-) potem moim zdaniem traci przydatność do użycia

Gość tego nie rozumiem
a to dlaczego jest duzo takich zwiazków i nie na dwa i nie na piec tylko na 15 lat?

Gość sansajaaaaja
Ja na miejscu starszych partnerek nie byłabym pewna tych zakochanych w nich duzo młodszych mezczyzn. Spotykam sie z takim duzo młodszym facetem który ma 13 lat starsza zone,która bardzo kocha:-) no i zdradza ja z jeszcze starszymi od niej :-). A ona zyje w błogiej nieświadomosci i cieszy sie,ze ma duzo młodszego meza. Kazdy moz ezdradzac,ale wydaje mi sie,ze bolesniejsze jest dla kobiety gdy zdradza ja duzo młodszy meczyzna.

Gość sansajaaaaja
tego nie rozumiem--Ludziue w zwiazkach i to długeltenich pozostaja czesto z wygody.To,ze ktos przezył z kims lat 15,20,30,50...nie oznacza,ze ta osobe kochał,powazał,szanował etc.

Gość no ale jak ze starsza
to az tak nie boli:)

tego nie rozumiem.... juz ci wyjasniam. slyszalas/es kiedys o fenickim wynalazku zwanym pieniadzem??:P rozjasnilo sie troche, czy metafora za ciezka jest??;)

Gość w moim zwiazku
mam 39

Gość kot13
bielszy- dla mnie jest ponieważ kieruję się w życiu rozumem:-) i to ja decyduję o wszystkim co dzieje się w moim życiu a nie zakochany rozerotyzowany młodzieniec:-)

Gość sansajaaaaja
w moim zwiazku--owszem,w zwiazku nie liczy sie tylko seks,ale i wygoda i ustabilizowane zycie,a na boku mozna tez sobie troszke poszalec ;-)

Gość w moim zwiazku
taaa, fenicki wynalazek.....z tym,ze zwiazków jest pełno gdzie tych fenickich wynalazków nie ma zbyt wiele...

kocie13.... to znaczy, ze to Ty tym wszystkim sterujesz... a 20 leni mezczyzna nigdy nie bedzie przewidywalny!!:P moze mu sie tak wydawac (i tobie tez)... ale nie znasz dnia, ani godziny, kiedy mu sie odwidzisz:P bez złośliwości, tylko ze znajomości zycia to piszę;) w moim.... tak.. fenickiego wynalazku nigdy nie jest zbyt duzo;) sam wiem cos o tym.;) chcesz mi powiedziec, ze jestes w dlugoletnim zwiazku z mlodszym od siebie kilkanascie lat facetem??

Gość sandra25
na twoim miejscu dałbym sobie spokój. Mój teraźniejszy mąż by zkobietą starszą o 15 lat przez 13 lat i...jak poznał mnie-młodzszą o 11 lat to ją zostawił.Poważnie mówię, straciła swoje lata,zestarzała się i popadła w depresję

Gość sandra25
sorki za błędy-dałabym a nie dałbym

Gość w moim zwiazku
no sorka, ale równolatek moze zostawic nie po 13 ale po 3 latach hehe, wiec wiesz...a 13 lat zwiazku to bardzo duzo, gratuluje

Gość sansajaaaaja
w moim zwiazku--Juz pisałam,ze kazdy kazdego moze zostawic,ale bolesniej niestety przechodza rozstanie kobiety duzi starsze od swoich partnerow.Do tego taka starsza ma małe szanse ułozenia sobie ponownie zycia z nowym,fajnym mezcyzna.