Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juka2365

danonki i actimel to najgorszy syf

Polecane posty

Gość juka2365

i dziwie sie ze ładujecie to swoim dzieciom taki łatwowierne jestescie na reklamy czy co ?:o

Gość wszystko to syf
ale to juz w szczegolnosci

Gość czacvza
czyli ???

Gość Acha
czyli? czyli żal wam duszę ściska, że nie macie kasy na to, żeby codziennie dziecku kupować danonki i actimele i dlatego mówicie, że to syf! ja tam wolę oszczędzić na pampersach ( żeby tak wyszło ze 4 w ciągu dnia, to jest pół paczki mniej na miesiąc), a kupić małemu tego danonka czy mleczną kanapkę! ja nie mogę z Was, ściemniacie równo! Z resztą moja teściowa daje nam dużo, więc mały ma dobrze z babcią. zaraz się zlecą durne zazdrośnice

Gość najgorsze są jogurty
owocowe bez względu na firme owoce z nich to zazwyczaj zmiotki z linii produkcyjnych firm przetwarzających owoce

Gość najgorsze są jogurty
najlepiej niech dziecko w jednym pampersie chodzi 2 dni , to sie dopiero zaoszczędzi? do Acha - w jakim wieku jest twoje dziecko , ze w pampersach jeszcze chodzi a juz mleczne kanapki wcina?

Gość jagodzianka........
najgorsze są jogurty daj spokoj ktos jaja sobie robiz Jagodki naszej gwiazdy albo to ona;);)

Gość gtrhyh
acha acha acha hahahah ah! to musi się nei przelewać u ciebie, że musisz zaoszczedzać na czymś żeby cię było stać na mleczną kanapkę albo actimela :-D

Gość Acha
nie robię sobie jaj, mój synek używa 4 pampersów na dzień, co w tym dziwnego? jak nie zrobi kupi, a ma trochę sików to kilka godzin chodzi. Daję mu danonki i mleczną kanapkę, a co w tym dziwnego? Nie ma 5 miesięcy:o

Gość lksafmlskamf
Kobieto twoje dziecko chodzi w brudnych pampersach ?! To moze lepiej ty zaoszczedz i sama chodz w obsikanych majtkach a dziecku zmieniaj pieluchy regularnie.

Gość Acha
widzę, że żal wam duszę ściska jak zawsze durne baby! mówię, że pampersy mu starczają, a dużo nam daje teściowa, więc codziennie ta mleczna kanapka jest i soczek lub danonek! u mnie się nie przelewa? hahaha, mnie stać, a was nie zazdrośnice, ostatnio sobie kupiłam spodnie wranglera za 350zł i krem diora za 140zł i koleżanka też miała taką reakcję jak wy:o, że 5stów wydałam na marne

Gość mama rocznego synka
mój dostaje 1 Danonka tyg , pampersy na dzień używamy ok 5 szt. Ja daje małemu jogurty Nestle dla dzieci.

Gość Acha
o ja, ale ciemna masa z ciebie dziewczyno:o chyba piszę, że używa 4-5 pampersów, co daje zmianę co 4-5h:o chyba nie chodzi obsrany co? a jak trochę nasika to nie może z godzinę w tym być? używam najdroższych pampersów premium cer czy coś takiego i one zatrzymują wilgoć w sobie zazdrosna durna babo

Gość lksafmlskamf
Dziecko chodzi w obsranych czy obsikanych pieluchach a mama chodzi w spodniach wranglera ... :/ Za ktore zaplacila tesciowa czy mama.

Gość lksafmlskamf
Skad wnioskujesz chory czlowieku ze jestem zazdrosna ? To jest niepojete zeby dziecko chodzilo w brudnych pieluchach, a ty sie glupio czujesz i probujesz kazdej wmowic ze jest zazdrosna, chociaz zadnej nie znasz.

Gość prwawdziwa mamusia cycusia :]
bo moje kochane jogurt powinnyście robic same, podaje przepis: Najlepiej zaopatrzyć się w zaczyn jogurtowy. Można do tego wykorzystać łyżkę jogurtu kupionego w sklepie. Mleko należy zagotować, a potem doprowadzić do temperatury 40C i dodać do niego, według instrukcji na opakowaniu, kilka kropli kultury bakteryjnej lub łyżkę jogurtu na litr mleka. Zamieszać i zostawić na 4 godziny w temperaturze około 40. Gdy się zetnie oziębić. :) takim sposobem otrzymujemy domowej roboty jogurt i juz moezemy chwalic sie na kafe jakie to z nas wspaniałe eko mamusie ;) Pozdrawiam!

Gość Acha
a skąd żeś sobie to zmyśliła, że w obsranych? napisałam, że jak trochę nasika to nie przebieram mu za 5min! a ty jak masz okres to przebierasz podpaskę co 15min? na pewno co 3-4h zanim trochę tej krwi naleci, więc nie rób z siebie już takiej porządnickiej, dzieciak ma posmarowany tyłek sudocremem, więc nic mu nie będzie! jak widać zazdrość przez ciebie przemawia o te spodnie wranglera, żal wam duszę ściska! głupie babony! jak teściowa daje to się bierze, mąż też na mnie robi ja nie mogę ale afera, mam ten komfort, ze niedlugo bedzie rok jak syna wychowuje, a nie oddaje do zlobka! no chyba, ze tesciowa zostaje a ja siedze tutaj albo polatam po sklepach bo mam troche flo do wydania

Gość ło matko ogarnij sie
a danonek albo soczek to fortune kosztuje??? ja codziennie jem kabanosy, ser pleśniowy i wszystko bez pieczywa ew. z sałatą i mam sie chwalić ze wydaję na jedzenie pieniądze. Kobieto soczki są u mnie na porządku dziennym i nie myśl sobie ze wrażenie na kimś zrobisz, aha no i nie oszczędzam przy tym na podpaskach czy wkładkach bo zmieniam jak potrzeba

Gość lksafmlskamf
'Prawdziwa mamusiu' wedlug jednej uzytkowniczki zaraz okazesz sie zbyt zazdrosna i uboga bo dbasz o swoje dziecko i robisz sama jogurty ;)

Gość jagodzianka........
ogarnijcie sie dziewczyny Acha sobie jaja robi a wy jej dajecie satysfakcje...olejcie ja i ignorujcie:O:O

Gość Acha
co ci do tego kto kim jest wredna babo

Gość lksafmlskamf
Jak tesciowa daje to sie bierze ? jestes nienormalna, tesciowej i rodzicom robi sie prezenty czy czasami daje pieniadze jesli kogos stac na to. Pasozycie. Spodnie wranglera sa dla ciebie chyba wszystkim skoro tak o nich mowisz :D a to zwykle przecietne ubranie, dla ciebie szczyt wszystkiego i w kazdej wypowiedzi mowisz o zazdrosci itp, jestes beznadziejna.

Gość Acha
ale jakie jaja, nie rozumię, przeciez chcialyscie wiedziec co z tymi danonkami to odpowiadam, jaja to masz w kurniku babonie

Gość Acha
akurat wredna małpo mam spodni takich z 8par! ha...co? zal ci dusze sciska, hehehe no nie moge i nie mowcie ze jestem jagoda, bo nie jestem serio babony

Gość lksafmlskamf
skoro mowisz o co chodzi z danonkami to po co sie tak bulwersujesz ? :D

Gość lksafmlskamf
Ale kogo to obchodzi ile ty masz spodni ? Nikomu zal dupy nie sciska o przecietne spodnie wranglera, nie slodz sobie.

Gość Acha
widac ze ci sciska dusze ze tyle nie masz ahahhahahahahha kretynka! a temat durny jak malo ktory! w ogole chyba jednak na serio przeniosę się na wizaż.pl bo tam sa normalni ludzie tacy jak ja a nie takie stado wscieklych babsztyli, bo jak ktos wyrazi swoje zdanie to od razu atak małpiszonów wsiuńskich

Gość Acha
dobra spadam z moim B. i O. na spacer bo nie chce mi sie z wami dyskutowac, nie jestescie na moim poziomie kapiszony mamucie

Gość lksafmlskamf
Brak slow na ciebie naprawde. Ty nie masz nic, ani spodni, ani kremu, ani kasy ani nawet mozgu, na wizazu tez ci to samo kobiety powiedza i wtedy przeniesiesz sie nie wiem gdzie. wsciekla jestes ty bo od samego poczatku mowisz o tym ze dziewczyn stad na nic nie stac, a tak naprawde nic o nich nie wiesz i tworzysz jakies chore teorie, niech ci tesciowa da lepiej na dobrego psychiatre niz krem ktory ci nie pomoze.