Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

do wsyzstkich kobiet raz na zawsze chcacych okreslic swoją atrakcyjnośc

Polecane posty

za każdy wpasowany podpunkunkt macie jeden punkt : 1. wzrost : 155-175 2. bmi : 17-26 3. włosy lsniące,geste błyszczące, nie spalone, nie suche, długie ( co najmniej do ramion) 4. mały prosty nos/ średni prosty nos (nie za szeroki i nie za długi) 5. duże niezapadniete oczy/ średnie niezapadniete oczy (kolor teczówek bez wiekszego znaczenia) 6. cera idealna , prawie idealna ( bez rozszczeronów, porów, przebarwień i pryczy) 7. pełne usta,/ średnie usta, 8. biust conajmniej jak pomarańcze i nie wieksze jak arbusy, nie zwisajace, 9. zeby proste białe 10. żadnych wad niedorozwojwych kosci w tym szczeki i żuchwy , prosty profil 11 proste nogi 11 pnkt - idealnie 10-9 bardzo dobrze no a resztą nie bedziemy sie załamywać kazdy podniesienie punktu jest bardzo ważne,droga naturalna cz tez sztuczna

Gość go ninjas
takie kurduple jak 155-160 to powinny być wyjebane ze środowiska i odesłane do chin

Myślisz, że istnieją takie kobiety wręcz idealne.... A mądra nie musi być?? Powiedz coś o IQ ?????? Chyba powinna być inteligentna prawda :D??

Gość kami_20
moja koleżanka ma może 155cm i ma takie powodzenie;/ faceci szaleją na jej punkcie i noszą ją na rekach...

taaa jaaasneee ,a Przerwa się nie sprzerwiła :classic_cool: wzrost poniżej 155 primo :classic_cool: bmi ...ni chuja nie wiem co to jest :classic_cool: włosy krótkie albo długie albo bez :classic_cool: ...chyba, że kłamczucha :classic_cool: .... mogą być...i blada :classic_cool: małe :classic_cool: może i nie być :classic_cool: zęby niewybielane i najlepiej krzywe :classic_cool: ... krzywe nogi:classic_cool: nie wiem kto ustalał te Twoje punkty, ale gówno warte , dziękuję 🖐️:classic_cool:]]]]]]]

Żeby określić atrakcyjność muszę byś atrakcyjna fizycznie i psychicznie. Co to za atrakcyjność jak siano w głowie........... BOSHE NO

Gość zrozumieć porównanie
a co z pupą, talią? chce więcej punktów! bmi 17-26- jaja sobie robisz?

Nie nie ja nie będę nic tworzyć :P:P. Przerwa Ty jesteś tu od tego. No ja też poproszę dodać więcej punktów co najmniej wymiary 90-60-90, a z BMI tez się nie zgadzam, no co ty 26 to już podchodzi pod nadwagę :P:P.

Gość hademenemunugunda
idz sie przerwa lepiej leczyc bedzie wiecej pozytku dla spoleczenstwa

Gość dziękuję zatem za komplet
13 szczęśliwych punktów, chociaż o wadach niedorozwojowych kości nic mi nie wiadomo.

Gość dziękuję zatem za komplet
Acha, Dbrze wiedzieć. A dlaczego wystające żebra lub cofnięta szczęka są ważniejsze od foremności ciała?

jestem wyznacznikiem mody i kursów w niej [czy jakoś tak:classic_cool:] więc nie dyskutuj Przerwek :classic_cool: ...a fetyszem jest mój fallus :P [nooo ...fajnie ...wiem :P...ale o co mi chodzi to nie wiem :classic_cool: ] co to jest bmi ?[bo nie chce misię sprawdzać [i pewnie jakieś wieśniackie strony o zdrowym stylu życia wyświetlą :classic_cool:]...zrób Przerwa łachę i napisz :classic_cool: ]...:) ...:P