Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

do wsyzstkich kobiet raz na zawsze chcacych okreslic swoją atrakcyjnośc

Polecane posty

tak patrze teraz i doutzen kroes i alessandra ambrosio również mają po 178 cm :P więc to chyba ideały

nie najpiękniejszą,bo nie ma najpiekniejszej kobiety na świecie wszystko jest kwestią gustu no i śą różne typy urody i tak dalej...

ja bym jeszcze dodała jednak kolor oczu i włosów do tych kryteriów i skóry to też ma znaczenie jak ktoś jest wymoknięty jak kura to to nie wyglada ladnie :P

kto co lubi :)jak dla mnie facet powinien mieć 190 cm to nie znaczy że niższy facet jest brzydszy :)

Przerwa ale c mi z tego,ze mam 10 pkt jak tak jak mówi milky way - jak się zrobie to jakos wyglądam a jak wstane z łozka to nie chce mi sie na siebie patrzec :)

alfabet sobie darujemy :classic_cool: XD to w końcu nie podstawowka :classic_cool: ;) ;p Danny hehe wizdiszi jakie to fajne,:classic_cool: wraz z okresleniem masy ciałą, masz fachowa psychlogiczne rade Xd od razu lżej na duchut tzo ?xd reszte za wszelka cene starams ie zrozumiec :classic_cool: ale ni w zomb ni w oko nie wiem ocb XD wiec bardzej w strone : http://frillr.com/files/images/Gisele%20Bundchen.preview.jpg http://i.pinger.pl/pgr329/51401b25002c5c0e495a6279 http://cultureshoq.com/wp-content/uploads/2009/05/wilde13.jpg czy http://nicalbonic.blox.pl/resource/BRZYDKA.jpg?

Oj ludzie ludzie :D bije pustością :P Ja mam 158 cm :P taaaaak jestem kurduplem (teraz możecie się śmiać):P do tego nie mam gęstych włosów ale dbam o nie są zdrowe i długie. Jestem szczupła co do tego nie ma zastrzeżeń i zgrabna na powodzenie nie narzekam ale nie zależy mi na nim bo już od dawna mam się komu podobać jestem młodziutka mam 19 lat i mam mniej kompleksów niż przeciętna nastolatka nie zadręczam się czemu nie jestem 10 cm wyższa albo 5 kilo chudsza :P wzrostu nie zmienię mogę jedynie chodzić w szpilkach a jak będę czuć ,że mam za dyżo ciałka to wykupie karnet na siłowni :D Ludzie nie dręczcie się rzeczami których nie jesteście w stanie zmienić do cholery!!!! Ludzie nie muszą być idealni w każdym calu dla każdego inny typ urody jest idealny a są rzeczy których nie da się zmienić i już chyba ,że macie ochotę i pieniądze dać się kroić przez chirurga w takim razie powodzenia :o róbcie sobie dalej sami kompleksy i innym tak samo słabym jak wy ! Bo przecież fizyczność jest najważniejsza:)

zawsze mogę chodzić na kolanach ale ta pozycja kojarzy się tylko z jednym Więc zostaje na równych nogach :)

Przerwek ...no lżej , ciekawe ile teraz by wyjszło :classic_cool: :o pierwsza ...przeciętna [za bardzo zjarana :classic_cool: druga ....za bardzo umalowana, przeciętna fetyszystka :classic_cool: trzecia... za mało się zmieściło, ciężko cokolwiek ten tego powiedzieć :P czwarta ...za dużo horrorów...bazyl :P

Gość przerwa a ile ty masz bo
nie chce mi sie czytać

Gość chodz na gg
babo :P

Gość monique2222222
mam u Ciebie 11 pkt ;)

Gość monique2222222
Bo : wzrost 160 BMI : 19 włosy: zdrowe i geste do połowy pleców, czesto ludzie je chwalą nos: malutki i zgrabny ( nie raz ludzie go chwalili) tylko zadarty troszkę ,ale prosty bez garbka oczy: duże i niezapadnięte cera: nigdy nie mialam z nia problemów poza tym ma ładny brzoskwiniowy odcień usta: średnie biust : coś jak pomarancze ;) zęby : prosciutkie i bielutkie (wybielałam nawet) 10 i 11 zgadza się

Gość jjjjjjjjqqqq
heh ja mam 11, miewam 12 ale nie w chwili obecnej (płaski brzuch) -- a i tak jestem sama :( NO I O CO TU CHODZI, O CO CHODZI????? ps. a wagi nie określasz? BMI 26 to za dużo jednak...

Gość jjjjjjjjqqqq
dodałabym też: proste trzymanie się, brak wad postawy! i brak zeza i proporcjonalna sylwetka - nic za długie ani za krótkie