Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

do wsyzstkich kobiet raz na zawsze chcacych okreslic swoją atrakcyjnośc

Polecane posty

Gość dziękuję zatem za komplet
Jako Twój ideał zabiorę głos: pierdol to, coś napisała. Kto zwraca na to uwagę? Liczy się ogół, a nie szczegół, a Ty się rozmieniasz na drobne.

Gość dziękuję zatem za komplet
wyznacznik stosunku masy ciała i wzrostu

😭 ale ogól skłąda sie włąsnie z takich szczegółów im wiecej masz punktów tym ogólnie jestes atrakcyjniejsza im mniej tym mniej i juz :) punkty nie sa schierarhcizowane, ale wiadomo że np otyłosc 3 stopnia jakby ma sie nijak do bardzo waskich ust :O no ale tak jakby kazdy z nich jest mocno wazny, i wszystko psuje efekt całosci gdy nie jest tak jak w podanych przezemnie widełkach, Danny Bmi to skoplikowane przliczenia Twojego wrostu i wagi mówiace nam czy jestesmy za chudzi niedozywieni czy otyli :classic_cool: no własnie Twoje wyznaczanie to chwilowe przemijacce trendy ;p:classic_cool: do zanudzenia, i kolejne,.. a moj idaał jest stały od paru pokoleń i sie pewnie bedzie ciagły przez koljnych tyle :O :p

Twój ideał wyjątkowo nudny i oklepany Przerwek :P , a mój biały kruk... prawdziwa piękność :)] ha ha weź sobie żartów nie rób :P ...bo zjem Ci rękę :classic_cool:

1. wzrost : 155-175 - 165 2. bmi : 17-26 - 24 3. włosy lsniące,geste błyszczące, nie spalone, nie suche, długie ( co najmniej do ramion) - moje są zajebiste :P 4. mały prosty nos/ średni prosty nos (nie za szeroki i nie za długi) - nie narzekam 5. duże niezapadniete oczy/ średnie niezapadniete oczy (kolor teczówek bez wiekszego znaczenia) - zgadza sie ale nie są piękne i mi kolor nie odpowiada 6. cera idealna , prawie idealna ( bez rozszczeronów, porów, przebarwień i pryczy) - na chwile obecną jest ok :classic_cool: prycze na twarzy? :D:D pryszcze hehe 7. pełne usta,/ średnie usta, - protestuję!!! 😡 to dyskryminacja wąskich ust które również bywają ładne! mi by nie pasowały pełne!! a moje usta są troche węższe niż srednie ale nie za wąskie! a pełne usta nie zawsze są ładne 8. biust conajmniej jak pomarańcze i nie wieksze jak arbusy, nie zwisajace, - no niestety :( 😭 chociaż uróśł ostatnio i tak jest mały 9. zeby proste białe - ale nie przesadnie białe ? 10. żadnych wad niedorozwojwych kosci w tym szczeki i żuchwy , prosty profil - git 11 proste nogi - mam zgrabne nogi :P włosy i nogi to moj atutełe :classic_cool: 12 płaski brzuch - no nie jest płaski już :( jesli przyznam sobie punkt za usta to mam 10 :P ale wedlug tych kryteriów jestem prawie piekna,a to nie prawda :D jestem absolutnie zwyczajna,mam tylko włosy i nogi ładne

Gość ddssaassaad
co to jest bmi??

to znaczy,wyglądam tak,że albo jestem zwykła,jak sie ładnie zrobie to czasem jestem ładna a czasem jak np. wstane z łóżka jestem brzydka :P więc trudno stwierdzić :D

:D:D:D:D:D :classic_cool: no takiej grozby to jeszcze nie miuam :classic_cool: a troche sie przewineo tu i ówdzie, a posolisz? czy popieprzysz ? :classic_cool: ok to poka mi fotke Twojego białego kurka :classic_cool: na pewno masz taka w folderze ulubione , wiec szybko pójdzie :classic_cool: i zobaczymy jak bardzo nie pasuje do moich punktów ;p

ale ja nie mam tzytzkoof :( 😭 :classic_cool: mam pewnie większe od Ciebie ale i tak małe :P a co do ust,to bardzo ładne bywają jeszcze takie nie szerokie i małe,ale takie malinowe i kształtne,nie wiem jak to wyjaśnić :D za pełne i za szerokie są gorsze niż za wąskie :P

Gość njbj ,ndsa\
1. 162 2. 19 3. długie, nie suche ( ale przetłuszczające sie:( 4. średni prosty nos 5.duze oczy! 6. coraz lepsza:) juz bez pryszczy! skutki młodosci:( 7. średnie usta -faaajneee 8. 75 c wiec nie wiem czy juz pomarancze czy jeszcze mandarynki??;P 9. proste i białe ale bez przesady 10. wszystko ok 11. tak - to mój gł atut są takie zgrabme:P wiem malo skromnie 12. byl kiedy a teraz troszke odstaje:( generalnie nie lubie swojego ciała uwazam sie za przecietną ale sa dni kiedy sobie sie baaardzo podobam a sa takie ze nie chce patzrec w lustro:(

to powiedzenie "ideały są nudne" wymyślił ktoś zazdrosny o te ideały :P bo z samej definicji "ideał" wyklucza się z byciem nudnym :D

A mi się super podobają moje oczy - duże, mocno niebieskie usta - pełne, kształtnie ale nos mi się nie podoba :)

20,4 wyjszło :classic_cool: "Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba są po prostu zazdrosne". Pfff od dzisiaj nie słucham [zazdrośnice ]:P . rękę najpierw spieprzę , a później posolę :classic_cool: kruka widziałem raz:classic_cool: [aparatu nie miałem ] jak syrena wabiła... krzywiznami...😭hej hoł Charon do wiosła , pokrako :o ...:classic_cool: ehhhh😭 dziś sam jestem dziadkiem ...i pięknych kobiet już nie ma [popular pop:classic_cool:]😭 ...kap..kap ...kap...

75 c - to chyba idealnie :P a Ty przerwa masz A czy B? ja mam B czy może poza ogólnie przyjętymi kryteriami? :classic_cool: moze tak mikroskopijne,że już Z?

cofnęło się do Z :P albo do Ź nawet chodzi o takie jakby serduszka - taaaak :D:D

Cholera ja już na dzień dobry odpadam mam 181 wzrostu dalej nawet nie patrzę :)

wysokie kobiety bywają ładniejsze od niższych :P adriana lima ma 178 cm czyli w tych kryteriach by przepadła a jest przecież jedną z najpiękniejszych kobiet na swiecie :p