Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michasss

PROSZEE O WYPOWIEDZI BO NIE WIEM CO ZROBIC !!!!! :(((

Polecane posty

Gość Kamilaa_
przede wszystkim nie możesz być tak uczuciowy wiem,że trudno bo sama mam z tym problem. ale facet powinien się kojarzyć z twardym i stanowczym charakterem

Gość lusiaaa90
no własnie. a ty za dobry jestes a ona to doskonale wykorzystuje. zobaczysz teraz wyjdzie ze sie spotyka z bylym a ty pojdziesz i ja za to przeprosisz. moim zdaniem powinienes sobie kogoś znaleźć.

Gość chlopiec_od_przyjemnosci
POMOCY ;(

Gość michasss
co to za chlopiec powyzej ?! ;/// jak by sie z nim spotkala to bylby juz koniec napewno ...

Gość lusiaaa90
brzmi chamsko ale ja bym ja sprawdziła. nie wykeca sie od spotkań z Tobą ?

Gość michasss
hmm ... aktualnie to sie nie wykreca a wtedy co sie nie widzimy to dzwonie co pare godzin. kiedys jej powiedzialem ze taka Julita do mnie wypisywala i ostatnio mi zaczela o tym przypominac ;x a ja jej nawet ani razu nie odpisalem na jej amory

Gość lusiaaa90
noo to powiedz jej ze z nia piszesz. jak sie przyczeoi to powiedz ze ona nie lepsza bo czytałes jej rozmowe. tyle ze ty miales odwage jej o tym powiedziec a ona nie. zacznij sie mniej nia interesować ( mozesz udawac) to zrozumie ze juz nie ma tak dobrze. mow jej ze piszesz z tamta to albo poczuje sie zazdrosna i zrozumie to, albo oleje i pojdzie do tamtego ;/ czego Ci nie zyczę!

Gość michasss
zaczne moze mniej sie starac kiedys pomoglo ...

Gość michas sorry ale ty
nie jestes mężczyzna tylko jakimś chłopczykiem - to mozna wywnioskowac z twoich wypowiedzi...

Gość lusiaaa90
no więc własnie :) ja miałam sytuacje mozna powiedziec bardzo podobna. tyle ze to moj byly pisał z dziewczyna. wtedy z nim byłam a ta dziewczyna to jego milosc a ja bylam po niej. tez nie utrzymywali ze soba kontaktow jakis czas a potem ona napisała. tez bylam za dobra dla niego. no i mi wyszlo. nawet lekka olewka nie pomogła... zostawil mnie dla niej. ale potem znalazłam swoja miłośc obecną i jestem prawie rok a moj eks nie jest ze swoja miloscia i z tego co mowia nasi wspolni znajomi bardzo zaluje ze mnie zostawił.

Gość michasss
a jak sie przestane starac a ona uzna ze moze umiera to co czuje do niej ? po tym ze zimny bylem ostatnio dla niej ... i sobie mnie oleje

Gość michasss
w glebi kazdy jest chlopczykiem taka sama sytuacja tylko aktorzy inni ... ech

Gość o tak o
czy Tyy michasss jestes z lubartowa lub okolic??

Gość lusiaaa90
jak tak pomysli to nie byla ciebie warta.

Gość michasss
yhym a dlaczego pytasz ? podejde do tego z dystansem i zobaczymy co bedzie ...

Gość Kamilaa_
Ja od kilku miesięcy próbuję wyrobić sobie charakterek i być twarda uczuciowo...tzn nie płakać przez nikogo a tym bardziej przez facetów. No,ale człowiek jest jaki jest. Ci uczuciowi są przegrani i tyle

Gość michasss
chyba czas podchodzic z dystansem do tego wszystkiego - co bedzie to bedzie ? chociaz i tak nie latwo tak sie zmienic

Gość o tak o
bo j te jestem z okolic i zobaczylam skrot nazy miasta :P bedzie dobrze, a jak do niego wroci to sama bedzie zalowac.. a ty nie masz sie czym przejmowac bo skoro cie dla niego zosawi to nie jest ciebie warta. Ps. - powinienes wrocic na krav mage

Gość michasss
moze i bedzie zalowaz ale co mi po tym bylo ... krav mage wlasnie wczoraj rozmawialem z trenerem milo widziany mam byc na treningu bo bylem jednym z bardziej zaawansowanych

Gość michasss
ale co z tego jak na treningach bede myslal tylko o tym a nie o technice wykonywanych cwiczen ... ona dla mnie jest nawazniejsza ! :

Gość monisiaczek14
jesli ja olejesz bedzie gorzej.. ja mam podobny problem chodz u mnie jest odwrotnie. moj był chlopak zaczął pisc i zalowac ze nie jestemy razem, wiec powiedzilam swojemu obecemu z ktorym jestem pond rok i jest mi lzej:) on mi pomaga, utwierdza w tym co jet miedzy nami. moze ty tez powinines jesli niechcesz jej stracic. obczyz co ona na to........

Gość michasss
tyle ze ty powiedzialas o tym swojemu a ona mi o tym nie ... i co wyjade z tekstem ze widzialem rozmowe ... to pomysli ze jej grzebie itp ze nie ufam ...

Gość michasss
za jakis czas jeszcze raz zobacze ich archiwum jakos ... jesli beda rozmowy nowe to widocznie ja ciagnie do niego i odejde sam .. nie chce byc rezerwowym ...

Gość michasss
HALO?!?!?!?!?!

Gość michassss
no i miala zadzwonic o 22 i telefon milczy ...