Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sayour21

Wybór TECHNIKUM - pomocy

Polecane posty

Gość Sayour21

Witam :) Otóż oczekuje waszej pomocy przy wyborze technikum, zastanawiałam się nad technikum informatycznym, gastronomicznym lub hotelarskim. Czy jakaś z Was chodziła może do jednego z wymienionych i czy może mi je opisać? Lub ewentualnie doradzić które lepsze, które gorsze, plusy i minusy ? Czy lepszym wyborem będzie Liceum? Licze na pomoc. :D

Gość ladaco
gastronomiczne

Gość darkness100
nie radzę iść do hotelarza z mojego rocznika dużo osób poszło i żałują,a ja poszłam do technikum architektury krajobrazu i uważam że to bardzo fajny kierunek

Gość Sayour21
darkness100 możesz powiedzieć coś więcej na temat technikum architektury ? ;) a na studia raczej będe szła .

Gość darkness100
no co uczysz się jak wyglądają wszystkie rośliny kwiaty krzewy drzewa nawet te mało znane uczysz się wszystkiego o nich, rysujesz projekty, zestawień roślin się uczysz jakie koło jakich rosną najlepiej i na odwrót w ogóle moim zdaniem bardzo ciekawe rzeczy

Gość Sayour21
to by mi nawet odpowiadało . uwielbiam szkicować, rysować i interesuje sie roślinnością . :) czekam na dalsze odpowiedzi

Gość darkness100
no szkicy rysunku itp to tu od groma jest

zalezy tez gdzie mieszkasz:)W moim rejonie najszybciej znajdziesz prace w gastronomii czy hotelarstwie

Gość Sayour21
Ze znalezieniem pracy to problemów raczej nie będzie, bo mieszkam w dość dużym mieście.