Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy potrzebuje szybko

zaparcia na diecie dukana!pomozcie prosze!

Polecane posty

Gość gość
A ja wam powiem ze przez te zaparcia to przerwalam diete. Ja nie moglam sie zalatwic przez 5 czy 6 dnii i zrezygnowalam. Wzielam tabletki przeczyszczajace i tez nie moglam.Pomogla dopiero lewatywa. Dieta ciezka, ja uwielbiam warzywa i owoce

Gość gość
ja przez Dukana przytyłam 20kg:(

Gość gość
lepsza sb jest zdrowa jesz duzo i chudniesz zdrowo

Gość gość
mi i mojej kolezance wrocily wszystkie kg po tej diecie szkoda wysilku naprawde z 62 schudlam do 52 i w pol roku wrocilo wszystko jej tez ale ona z 90 startowala schudla do 68 i znowu przytyla dieta dukana jest super bo na pewno odchudza natomiast wracaja wszystkie kg

Gość gość
efekt jojo jest skoro po diecie obżeracie się wszystkim jak leci, kto z was po diecie stosował proteinowy czwartek, a 3 fazę tyle dni ile trzeba? Czyli 10 na każdy stracony kilogram? No chyba nikt skoro wam wróciło. To wasza wina. A co do zaparć to otręby, płatki owsiane, ewentualnie herbaty ziołowe, które także można, mi pomogły.

Gość gość
lewatywe sobie zrób podziała od razu i nie zepsuje CI diety śliwkami

Gość gość
Po tygodniu stosowania tej diety waga pokazywała spadek 2 kg, jednak czułam się tak fatalnie, że przestałam ją kontunuować. Cały czas chodziłam wzdęta, nie mogłam się wypróżnić. Dopiero jak wzięłam Dulcobis to mogłam udać się do toalety. Jedna tabletka na noc i rano wreszcie wymarzona ulga!!! Doszłam do wniosku, że nie warto narażać zdrowia dla kilku kilogramów mniej.