Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma to ktooos?

jak czesto choruja wasze dzieci ?

Polecane posty

Gość ma to ktooos?

to zalezy na co :> katar jest niemal non stop, gardlo z katarem srednio raz na mc, 1 na 3mce z goraczka powazniejsza choroba

Bardzo rzadko. Raz na kilka miesięcy. Czasem zdarzy się jakiś katarek, ale to też sporadycznie. I głównie przynosi to z przedszkola.

Gość moj praktycznie wcale
ma 2 dzieci 9 lat i 10 mies starszy ledwie 2x w życiu brał antybiotyk - w tym roku złapała go grypa jelitowa - kiedy był tak po prostu przeziębiony - nie pamiętam..... młodszy jeszcze oni razu nie miał nawet gorączki

Gość ifg
Moje dziecko ma 6,5 miesiąca, raz miało katar :)

A moja 3 letnia córeczka non stop choruje co róż zapalenie oskrzeli,zapalenie jamy ustnej jakies zapalenie ucha i przy tym b . wysoka goraczka dochądząca do 40 stopni

katar ma średnio raz na 4-5 miesiecy, ale katar to nie choroba :P a z takich powazniejszych chorób to 2 razy był chory, raz niestety brał antybiotyk :(

Do 3 lat siedział w domu i wtedy mieliśmy tylko raz katar.Potem poszedł do przedszkola i w miesiacu jak jest 4 dni to CUD :(! Wiecznie zapalenia oskrzeli,płuc,gorączka....Od lutego nie chodzi do przedszkola bo lekarz poradził zmienić klimat oraz zrobić dłuższą przerwę w przedszkolu by organizm się wzmocnił bo przez zastrzyki i antybiotyki był niczym wrak.I od lutego...dziecko zdrowe!Nie bylo nawet kataru! Zobaczymy jak to będzie od września...

Gość mama 9 miesiecznego synka
Narazie jeszcze w ogole nie chorowal, nawet nie mial kataru.

Gość mama synka 21 miesięcy
Mój jeszcze nie był chory ani razu:)

moje klony raz miały zapalenie oskrzeli, katary prawie wcale za to miały świerzba..... od września przedszkole więc zobaczymy czy dalej będą takie twarde.