Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz Niedobry

Gdzie szukać poukładanej i nie zakłamanej partnerki??

Polecane posty

jestem po 30stce poukładany brzydzę sie kłamstwem i zdradą pracuje na nowy start życiowy jestem człowiekiem twartym, kocham przyrode i dzieci mam wyznaczone cele nie upijam sie nie awanturuje nie spedzam godzin przed tv przyszłej partnerce gotów jestem poswiecić sporo miejsca w zyciu obdarzyć niezakłamanym uczuciem gdzie szukac dobrej , mądrej kobiety z która mozna dzielic zycie i zbudować zdrowe relacje??? isnieją jeszcze takowe??

Gość aleś ty nudny
na takie flaki z olejem żadna kobieta nie poleci.

Gość nie pytaj o zgodę
istnieją, a szukać ich musisz tam, gdzie nie chodzi większość blachar, czyli, żadne dyskoteki, tylko miejsca, gdzie masz pewność, że do nich takie nie trafiają, a więc teatry, muzea, zabytki..to nie żart. wybieraj miejsca, które z całą pewnością nie przyciągną głupich i mało wraźliwych panienek, i starannie omijaj fora w rodzaju:sympatia, love i tym podobne. no i, przede wszystkim uwierz, że spotkasz tę kobietę i pozwól się znaleźć. powodzenia ! :)

na takie flaki z olejem żadna kobieta nie poleci och jak mi przykro ze nie odrózniasz zwykłego luzu od flaków z olejem na takie kobiety mam wyjebane, az w kosmos:P

hmm.. brzmi ciekawie.. :)

Rolnik. I za stary żeby zaczynać ZA STARY!! Rozumis stary? niech Bóg ci da w moim wieku tyle młodosci co mi, w innym wypadku bedziesz musiał liczyć wu\yłacznie na kobiety starsze od Ciebie ja jeszcze zapinam przedział pomiedzy 24 -30;)

Gość jjjjjjjjqqqq
ja bym poleciała, ale jesteś po 30 a ja ledwo po 20 :(

Gość a ja jestem jedna z nich
Pewnie ze istnieja, tylko zazwyczaj siedza w domu, wiem cos o tym ;)

donkapatke whiskacz już za Twój chamski język, nie chciałabym Ciebie. wybacz mi mój hamski jezyk spowodowany był cięta ripostą dla ograniczonej części kafe:p ale na codzień tak nie mam;p

Whiskacz Pookładane kobiety nie lubią, facetów rzucających miechem.Cięty język je odstrasza.

Gość sciemaaaaaaaaa
prowokacja jak nic.takich facetow juz nie ma.wygineli,a ci co przezyli sa zajeci.nie wierze w takie bajki

Gość miki81
a ja uważam, że szukać należy wszędzie...choć czasami nie szukać oznacza znaleźć..jeżeli ktoś jest sam to nie pójdzie do teatru lub muzeum..zresztą jak często ludzie chodzą do takich miejsca?...i nie uważam, ze na portalach randkowych lub w klubach są same blachary..choć uważam, że zarówno w przypadku kobiet, jak i mężczyzn trudno tam kogoś sensownego spotkać......ale czasami z przypadku można poznać konkretną osobę...niestety, nie oznacza to wcale, że to ta jedyna...

Gość jijio
Przede wszystkim nie patrz na te z najlepszym cialem, najatrakcyjniejsze, bo takie kobiety zawsze sa prozne i egoistyczne, bo od dziecka wszyscy na nie zwracaja uwage. Smiesza mnie faceci, ktorzy lataja z wywalonym jezorem za lasiami, a potem narzekaja jakie to kobiety sa wredne i materialistki...

Super-facet Zapina_laski Ma-w-chuj-kaski I szuka wsparcia na kafeteriii Tfu! Ide żygnąć. p.s. pół godziny mnie nie bedzie :classic_cool:

sciemaaaaaaaaa o jak mi rzykro ze tak myslisz;) tez byłem zajety, sporo czasu:p donkapatke bo to to w tym wszystkim chodzi by spojrzeć głebiej a płytkie kobiety patrza na to co dostrzegalne oczami, ich strata

Rolnik. kiedy zanurzysz głowe w sedesie , spusc dużo wody, moze w ten przemyslany sposób nie zaczycisz nas juz wiecej swoja osobą;)

Ja Ciebie nie widzę ale czytam twój cięty języczek, chamówą od Ciebie zabiło, a tak nie poznasz normalnej kobiety.

Gość miki81
podzielam opinie:)

Gość sciemaaaaaaaaa
ja tez bylam zajeta,teraz jestem wolna.ale nie szukam,bo strach pomyslec co moglabym znalezc.taki ten swiat zaklamany