Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz Niedobry

Gdzie szukać poukładanej i nie zakłamanej partnerki??

Polecane posty

Gość up+++
No to chyba dobrze ze jestes realista.

a już myślałam, że sobie powróżę....hmm...ale tej wróżce jakoś nie wierzę:-))

....co prawda..to prawda...ja naiwna więc niektórym wierzę...ale nie o tym tu mowa;-)

Gość hbjmhj
TWARTY facet jak się określiłeś :D raczej takiego ideału nie znajdzie ;-) p.s. pisze się twardy ;-)

Gość ene_due
Ja też nie wierzę w związki z ludźmi poznanymi w klubie. Chociaż na pewno takowe się zdarzają, jednak ja byłabym w tej kwestii bardzo ostrożna. I mówię tutaj o sytuacji w obie strony:) A gdzie możesz spotkać taką normalną kobietę? Może zapoznaj się z Kuzynką Malagi?:p Tak poważnie to wszędzie możesz taką znaleźć. Wiem, że brzmi to banalnie, ale moim zdaniem tak właśnie jest. Nie wiem też jakie masz podejście do znajomości przez internet. Bo z czegoś takiego też można korzystać, jednak wiem, że niektórzy nie chcą korzystać z portali randkowych. Wiadomo, że na większości z nich są też oszuści i ludzie, którzy chcą wykorzystać drugą osobę. Ale są też normalne portale, internetowe biura matrymonialne, które diametralnie różnią się od tych najbardziej popularnych portali randkowych i są skuteczne. Wiem, bo sama na takim znalazłam partnera:) Jakbyś był zainteresowana tego typu formą, to z chęcią mogę Ci coś polecić:) Pozdrawiam!

Gość kikip
Hmm, z tymi portalami to ja jednak bym uważała. Kiedyś szukałam kogoś przez portal, ale nastawiałam się raczej na poważne związki i nic z tego nie wyszło. Po pierwsze przedział wiekowy zupełnie nie dla mnie (zdecydowana większość w wieku 15-21 lat). Po drugie nawet jak znalazłam kogoś starszego, to okazywał się zbokiem, któremu tylko jedno w głowie... Tak więc sobie odpuściłam takie portale, bo stwierdziłam, że nic dobrego na nich na mnie nie czeka. A Ty, jeśli można wiedzieć, jak znalazłaś kogoś przez portal?Ile masz lat? Bo jasne, że można kogoś w końcu znaleźć na poważnie na takich portalach, ale pewnie niestety najpierw trzeba przecedzić całe to nieodpowiednie towarzystwo. Pewnie można się spotykać z ludźmi dla zabawy, a nuż trafi się ten jedyny kiedyś? Ale to nie było dla mnie, takie krótkie znajomości...

Gość uhyutdfxfgfchguikokl
ten whiskacz to ta sama osoba co zawsze szczery

Gość ene_due
Kurcze, niezupełnie tak jest Chociaż wiem, że większość ludzi tak uważa, jednak w moim przypadku było podobnie jak z Tobą, że raczej zależało mi na jakimś stałym związku, a nie przygodzie. Miałam 29 lat, więc nie byłam już nastolatką:) I powiem Ci, że nie zajęło mi dużo czasu spotkanie tego właściwego:) Nie wiem czy słyszałaś, ale jest taki portal matrymonialny MyDwoje, tam raczej nie ma tego typu osób o których wspominałaś. Tam większość ludzi szuka właśnie kogoś na poważnie, więc raczej unikasz takich krótkotrwałych znajomości:) Ale tak jak mówię, nie chcę nikogo przekonywać, bo przecież dla jednych takie internetowe są zupełnie obce i nie chcą tego próbować, wolą szukać w realu, a dla innych to bardzo ciekawa opcja.

Gość animinka.
poukładane kobiety nie lubią facetów ktorzy przeklinają..

Moja siostra ma 35 lat, jest po dłuuugim związku i też zastanawia się gdzie spotkac kogoś wartościowego. Uważam, że jest wspaniałą osobą, mądrą, dobrą i piękną i spotka swoją drugą połówkę...kiedyś. Trzeba miec trochę szczęścia czego szczerze Ci życzę!! :)

dlaczego ?? bo tu nieliczni są poukładani i szczerzy....reszta pojawia się tu żeby się wykłócać, obrażać itd....

---->do cassablanca--->to jest właśnie przykład, po co ludzie udzielaja się na kafe :)