Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morska_fala

Na co patrzycie u kobiety?

Polecane posty

Co jest dla Was, facetów, najważniejsze w wyglądzie kobiety?. Naprawde w pierwszej kolejności patrzycie na wielkość cycków? Na co patrzycie najpierw, i ocenacie a co jest wg. was mniej ważnymi detalami?

z kobiecej strony mogę tez coś powiedzieć???:P Ja patrzę na pupę:D zastanawiam sie czy ma mniejszą niż moja:D

Gość teodor waligóra
nogi

Gość Blady Stefan
na szerokość barków i budowę ciała Ktos te siaty z zakupami na trzecie pietro bedzie musiał przecież dzwigać

Gość kkxkxkkxz
--->Ążelika I na serio sądzisz, że czym mniejsza pupa u kobiety tym lepiej? och jak bardzo się mylisz....

Gość Na cycki
Cycki cycki cycki cycki cycki cycki cycki cycki no i jeszcze cycki 🖐️

no ale z mojej kiedyś śmiały się koleżanki:( mam sporą pupę, więc to chyba taki uraz

Gość kkxkxkkxz
ja zwracam uwagę w 50% na twarz- czy mi się podoba, w 40% na ogólną zgrabność sylwetki - nie mylić z chudością. Zgrabność sylwetki u kobiety to wcięcie w talii (czego nie am ani za gruba ani za chuda!!! zapamiętajcie wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), w 7% na tyłek i w 3% na wielkość piersi. Chyba jestem nienormalny

Gość kkxkxkkxz
i jeszcze dodam, żeby było śmieszniej i dziwniej, że o wiele bardziej podobają mi się piersi trochę za małe niż za duże. Bo za małe nadal maja kształt stożków a za duże maja kształt...a raczej nie mają kształtu - worków z wodą na pewno jestem nienormalny...

Wiele jest pięknych kobiet, ja zwracam również uwagę na to jak się porusza, są takie kobiety które mają energii tyle co wulkan właściwie to nawet śpią niespokojnie to typ za którym się oglądam :classic_cool:

a tak w ogóle to dlaczego nikt nie patrzy na wnętrze? a co z osobowością????

Gość kkxkxkkxz
Ja jeszcze patrzę na dłonie i paznokcie. czy są długie i wysmukłe i czy są czyste.

Dziekuję za wszystkie odowiedzi. Ążelika - osobowość jest najważniejsza, ale mi akurat w tym pytaniu chodziło jedynie o wygląd, kwestie wizualne (nie jestem próżna, nie, po prostu)

Gość kkxkxkkxz
w zasadzie tylko czy są wysmukłe, długie nie muszą być - paznokcie

Gość wyposzczony mieczysław
na cyce i na miednice

jesteś nienormalny:P ale pamiętaj, że ja tylko powtarzam twoje słowa:P Jeśli chodzi o facetów to mnie denerwuje to, że silnią się na widok jednej a to drugiej a tak naprawdę to nic o niej nie wiedzą. Liczą się cycki, dupa, twarz i nogi:o Tylko, że z cyckami i dupa nie pogadasz:o

Gość kkxkxkkxz
oglądanie się za tyłkiem to jedno - i to racja - a na co się patrzy w sensie, co wpływa czy się konkretna dziewczyna podoba - to drugie

kkxkxkkxz ja zwracam uwagę w 50% na twarz- czy mi się podoba, w 40% na ogólną zgrabność sylwetki - nie mylić z chudością. Zgrabność sylwetki u kobiety to wcięcie w talii (czego nie am ani za gruba ani za chuda!!! zapamiętajcie wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), w 7% na tyłek i w 3% na wielkość piersi. Chyba jestem nienormalny ----------------------- to jest nas dwóch "innych" ;) nie wiem jak procentowo to u mnie jest, ale: -buzia -ogolna sylwetka(żeby wszystko współgrało ze sobą, proporcjonalna) -kręgosłup moralny - czy pali papierosy

Gość kkxkxkkxz
w sumie to jeszcze się jedno uzbiera, choć to trochę co innego niż wygląd. Patrzę na wzrost. tzn wiem, że nawet jeśli mi się podoba ale ma mniej niż 160 albo to nie będziemy do siebie pasować (ja mam 195)

Gość ona23lat
Do słodko_gorzki oraz kkxkxkkxz W końcu jacyś normalni faceci.

Gość kkxkxkkxz
ja też marzę o prawdziwej miłości (patrz stopka słodko gorzkiego), widocznie tacy tak mają

Gość pest...
kkxk... Nie wszystkim niestety ladnie rosna paznokcie. Ja chocby nie wiem jak dbala, to zawsze mam krotkie i kruche i na to nikt nie ma wplywu.

kkxkxkkxz - mam identycznie. 160 cm jeszcze ok. ale np: 159 cm to już coś nie tak. niby jeden centymetr.. :D

Gość kkxkxkkxz
--->pest... Tak ale to dodałem na końcu - to jest dla mnie w sumie najmniej ważne. Choć widziałem raz całkiem ładną dziewczynę, która miała paznokcie szersze niż dłuższe - jak u jakiegoś 50-letniego rolnika co orze w polu. Aż takich nie masz?

Gość ona23lat
Ehh.. to o ten jeden cm byłabym już skreślona. :p

Gość kkxkxkkxz
--->ona23lat Masz 159?:) Ja podejrzewam, że miłość mogłaby to zwyciężyć