Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16.05.2010.

Jak doszło do tego że jesteście razem ??????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość no wlsnie jak

Gość swietlik88
ja mojego poznalam rok temu w wakacje...wpadlam mu w oko ale sama zainteresowana nie bylam bo byla bajera z jego kumplem po 8 miesiacach na imprezie dosiadla sie do mnie i kumpeli ktora znal dosyc dobrze i zaczol sie zalic ze jedzie na wesele i nie ma z kim w najgorszym wypadku padnie na jego przyjaciela.... kumpela ktora z nami siedziala powiedziala ze ja chcetnie pojade co mnie troche zgasilo bo nic takiego nie powiedzialam...... rowne 2 tyogdnie pozniej 17 marca zapiekanka doprowadzila do tego ze wyladowalam iu niego w domu i tak wyszlo...

Gość fgjf
Pojechalam na 2 tyg do mojego brata, zeby dorobic troche kasy i skladalam u niego w domu takie ksiazeczki. Tak sie zlozylo, ze on akurat mial remont. Wpadlam w oko jednemu z "majstrow":D Po jednym dniu znajomosci zdobyl moj nr, zaczal do mnie pisac, dzwonic, codziennie tez widywalismy sie w pracy u brata. Staral sie tak o mnie ok 3 miesiecy, az w koncu mu sie udalo i zdobyl moje serce:D Ja bylam w tym czasie zajeta od 4 lat, on od roku mial dziewczyne, ale jak mnie zobaczyl to od razu chcial mnie blizej poznac itd:) W tej chwili jestesmy juz prawie rok razem:)

Gość hlup cztap cztap

Gość Kafeterianka20
Pewnej nocy (siostra wróciła z zagranicy) wariowałyśmy, śmiałyśmy aż tak dla zabawy weszłyśmy na czat. Ona pisała ja nie byłam zainteresowana, więc tylko robiłyśmy szyderę. Napisał jakiś gość popisałam z nim chwile i ok. Wymieniliśmy się zdjęciami i poszłam spać. Po jakichś 2 tyg zapomniałam, że z kimś pisałam wogóle - odezwał się na gg, zapytał o nr, dałam specjalnie kupił kartę z mojej sieci. Pisaliśmy, pisaliśmy i nie wiem dlaczego doszło do spotkania bo nie spotykam się z nikim z neta. Jednak pojechałam, poszliśmy do kina i na spacer, jesteśmy wyluzowani i zaczął mi opowiadać historię o tym jak widział swojego sąsiada jak podcierał psu tyłek, jak ten zrobił kupę i o innych takich. Idealny temat na randkę, on też to stwierdził śmiejemy się z tego do dziś no i jesteśmy teraz raczej 'szczęśliwą' parą:D

Gość fajne te wasze opowieści
❤️ 🌻 :classic_cool: 🖐️

Gość temat został zapomniany

poznalismy sie na gg:) to ja pierwsza zagadałam ot tak do byle kogo z nudow:D zakochal sie pierwszy mi minelo z pol roku do prawdziwej milosci dzis juz 5 lat i oczekujemy dzidziusia:)

Gość dasz pograć na tych skrzypcach

Gość mopdopodłogi
up

Gość malinka11111jhyfgjk
ghjgfjhgfjhftgj

Gość liderka avon
Jeśli nie jesteś zainteresowany/a, proszę o polecenie mi osoby, która byłaby zaineresowana. Za każdą taką osobę płacę 50zł jeśli złoży ona swoje pierwsze zamówienie. Możesz cały czas ze mną współpracować polecając mi kogoś. Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką, ale przez to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 startuje nowy program opustowy!!) -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie, a nawet i więcej, to zależy już tylko od Twojej pracy i zaangażowania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, któych wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Już dziś podpisując umowę i składając zamówienie z katalogu 3/2012 lub 4/2012 możesz odebrać atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1zł woda toaletowa Spotlight *za 1zł perełki brązujące *za 1zł podwójny program liftingujący okolice oczu oraz tusz do rzęs SuperSHOCK *za 1zł woda toaletowa Infinite Moment NOWOŚĆ!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1zł śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i dekoltu oraz śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką A OPRÓCZ POWYŻSZYCH KOSMETYKÓW MOŻESZ MIEĆ RÓWNIEŻ ELEGANCKĄ TOREBKĘ BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISAĆ UMOWĘ I ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE ABY OTRZYMAĆ WSPANIAŁE PREZENTY ZA 1Zł !! Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON