Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherine

Do Katolików, wierzących i mądrych życiowo...

Polecane posty

Gość ggggggggggggg
Czemu ta Jania pisze, że jest BOGOBOJNA. Ona ma nawalone w głowie. ona jest pobożna, ale BOGOBOJNA to chyba przesada. Ja bym powiedziała JANIA SiĘ BOGA NIE BOI, a wy? a że jest psychicznie chora to już nie wnikam. Ale bogobojna - niech se sprawdzi w słowniku, nie? Jania - puść se "dziecko Rosemary" Polańskiego a później zastanów sie nad słowem STRACH. Albo jakikolwiek horror. Akurat Polański mi do głowy przyszedł... niczym Woody Allen...

Gość o jakiej wolnosci wy mowicie
skoro Lot -jedyny sprawidliwy uratowany przez boga z sodomy mógł pozniej kopulowac z corkami to odpowiedz nasuwa sie sama. To sa biblijne standardy

Gość ekogroszek
a zwierzęta na arce noego co jadły?

Umarła jego pierwsza żona, wydał się więc za pielęgniarkę, która się nie przepracowuje, śpi podczas dużurów, bo uważa, że pacjenci to warzywa :O :O Przynosi też do domu leki odejmowane od ust pacjentom... :O Pisał o tym na innym topiku, wprawdzie pod innym nickiem, ale wiadomo, że to on :O -------- A TERAZ SIĘ POMÓDLMY: :O Kyrie eleison Chryste eleison. Kyrie eleison Chryste, usłysz nas Chryste, wysłuchaj nas Ojcze z nieba Boże, zmiłuj się nad nami Synu, Odkupicielu świata, Boże Duchu Święty, Boże Święta Trójco, jedyny Boże Święta Maryjo, nieszczęśliwych nadziejo i utrapionych słodkie pocieszenie, módl się za nami Najświętsza Matko Chrystusa Bogurodzico Dziewico Najczystsza z Matek Matko nienaruszona Ze wszystkich dziewic najpierwsza Zawsze Dziewico Łaski Bożej pełna Córo Króla wiekuistego Matko i Oblubienico Chrystusa Świątynio Ducha Świętego Święta Maryjo, niebios Królowo Pani Aniołów Drabino do Boga Bramo Raju Matko nasza i Pani Prawdziwa nadziejo nasza Matko nasza Zaufanie wszystkich wierzących Święta Maryjo, pełna miłości Boga Władczyni nasza Źródło słodyczy Matko miłosierdzia Matko Księcia nad wiekami Matko rządząca najszczerzej Matko głęboko wierząca Zmartwychwstanie nasze Święta Maryjo, wszelkiego stworzenia odnowienie Światła wiekuistego Rodzico Któraś nosiła Stwórcę wszechświata W której Słowo Ciałem się stało Komnato skarbu Bożego Rodzicielko Sprawcy wszechrzeczy Tajemnic Bożych Powiernico Wybawicielko nasza prawdziwa Święta Maryjo, skarbie wierzących Najpiękniejsza Pani Tęczo pełna radości Matko prawdziwego wesela Drogo nasza do Pana Orędowniczko nasza Święta Maryjo, Gwiazdo na niebie najjaśniejsza Nad księżyc światlejsza Blaskiem słońce przyćmiewająca Matko Boga wiekuistego Święta Maryjo, która rozpraszasz ciemności wiecznej nocy Która niweczysz wyrok naszego potępienia Źródło prawdziwej mądrości Światło rzetelnej nauki Radości nasza bezcenna Upragniona nagrodo Pożądanie wzgórz wiekuistych Zwierciadło, w którym Boga oglądamy Nad wszystkich świętych święta Wszelkiej chwały najgodniejsza Święta Maryjo, najłaskawsza Pani Pocieszycielko szukających u Ciebie schronienia Dobroci pełna We wszelką słodycz obfitująca Wspaniałości Aniołów Kwiecie Patriarchów Pokoro Proroków Skarbie Apostołów Chwało Męczenników Chlubo kapłanów Ozdobo dziewic Lilio czystości Święta Maryjo, między niewiastami błogosławiona Ratunku zagubionych Sławo sprawiedliwych W Boże zamysły wtajemniczona Ze wszystkich kobiet najświętsza Najjaśniejsza Pani Perło Boskiego Oblubieńca Święta Maryjo, Pałacu Chrystusowy Panno niepokalana Świątynio Pańska Chwało Jerozolimy Radości Izraela Córo Boża Najukochańsza Oblubienico Chrystusa Gwiazdo morza Święta Maryjo, wyciągnij rękę Twoją i dotknij serc naszych, aby oświecić i wybawić nas grzeszników Diademie na głowie Najwyższego Króla Czci najgodniejsza Pełna wszelkiej słodyczy Zasługo na życie wieczne Bramo Królestwa Bożego Bramo zamknięta, a dla nas otwarta, przez którą wchodzimy do Pana Różo, która wiecznie kwitniesz Kosztowniejsza od całego świata Ponad skarb wszelki upragniona Nad niebo wyższa Od Aniołów czystsza Wesele Archaniołów Wszystkich świętych rozradowanie Czci i chwało, sławo i ufność nasza Maryjo, Córo Boża, wejrzyj na nas Maryjo, Córo Joachima, kochaj nas Maryjo, Córo Anny, daj nam spocząć po smutkach wygnania Módlmy się: Prosimy Cię, Panie Boże, za przyczyną Błogosławionej i Chwalebnej Bożej Rodzicielki Maryi wraz ze wszystkimi świętymi, ochraniaj nasz dom i nasz zakon od wszelkich przeciwności oraz osłaniaj łaskawie od zasadzek wrogów. Przez Chrystusa Pana naszego. Amen.

Gość ggggggggggggg
Nie rozumiem dlaczego mnie Janka usunęła. Co jej ta Maryja pomoże? Ona ludzi nie sądzi. Bóg sądzi. No ale może sie łudzić, że ją osądzi Maryja. Czego jej życzymy wszyscy. Taką jest wyjątkową katechetką.

Gość ggggggggggggg
Jania jest wspaniałą matką, zauważyliście tu wszyscy jak dba o swoje dzieci. Najlepszy tekst był u ginekologa jak ją pomyrał na zakończenie aż podskoczyła. Nieźle ją znają... nie ma co.

Gość banko
ja pierdzielę - wy i wasze problemy Ksiażkę o was napiszę i napwno fortune zbję , sprzedam jako scenariusz a główną rolę zgra Gibson - i to będzie jedyna korzyść z czytania głupot , które wypisujecie .

jania, weź lepiej leki, bo zaczynasz coś bredzić, masz obsesje religijną i coraz gorzej z tobą......

Gość ggggggggggggg
posmyrał ja w tej ciąży - ale miała zadowoloną minę. A jednak dobrze jej napisała żeby jej wsadzili rurę z odkurzacza w tyłek. I zdania nie zmienię. Miałłł.... :(

Gość ggggggggggggg
Sorry za literówki - MIAU - tak miało być. Koty taki dźwięk wydają. Zawsze jak gdzieś Janię zauważę to jej wpiszę takie MIAUUUUUUUUUUU - to ode mnie. Pozdrowienie.

Gość ggggggggggggg
o o - po co komu Gibson? Stary zboczeniec. Wiecie po co ta jego żona sie nad nim lituje? Pewnie żałuje, że 20 lat temu sie z nim nie rozwiodła. jeszcze by sobie życie ułozyła , a tak? Pewnie jej sie podobało, że był z tak licznej rodziny. Ale ułuda. Drugi Majkel :(

pielęgniarki źle traktują pacjentów :o np: noworodki traktują jak przedmioty :o :( modlimy się za blondynka 🌻 :o

Gość giaana
Nad takimi rzeczami nie warto sie zastanawiac. Chcielibysmy byc jak Bog - ale Nim nie jestesmy. Jestesmy ludzmi, wiec dajmy sobie prawo do grzechu, popelniania bledow, do smutku, radosci - po prostu do zycia. Bo tak to wyglada, a zamartwianie sie o to, ze nie jest sie idealem prowadzi tylko do problemow takich, jak wyzej opisany. Pozdrawiam:)

Gość Szalona dziewica ;]
Ja ci powiem tyle: Bog cie kocha i On jest miłością. Pragnie twojego szczescia, czystosci. Ludzie byli szczesliwymi oddajac zycie za Chrystusa. Masz sie cieszyc ze masz Go w sercu, On ma byc Twoim ukochanym Ojcem. Nie skupiaj sie na sobie. Walcz o innych, uwalniaj ich z sideł szatanskich. Modl sie o łaski i placz z radosci gdy Bog ci je da. Nie masturbuj sie bo to ci odbiera czystosc i niewinnosc. A jesli nie chcesz przestac, modl sie zebys tego ciciala. Żądaj od Boga wiele- chrześcijanstwo jest dla ludzi zachlannych:) Powiedz sobie nie! Nie daj sie dreczyc szatanowi. Nie smuc sie, ciesz sie tym co dał Ci Pan. Ja tez jestem dziewica mam 16 lat. Ostatnio przerazilam sie kiedy moj dobry kolega sie zdziwil kiedy mu o tym powiedzialam. Ten swiat jest tak zepsuty, ze sprawy normalne na porzadku dziennym dziwia ludzi. Bede trzymała do sluby, nie pozwole znszczyc swojego cennego skarbu:) Nie słuchaj ludzi ktorzy zwracaja uwage na mode-ciekawe czy zwoca sie do Pana podczas sadu ostatecznego: Ojcze ale to bylo modne ;) Pamietaj o tym.

lepiej zrobisz, jak twoje szaleństwo zamieni się w naukę matematyki, a nie myślenia o bzdetach, dziewico hahahahaha