Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Róża róża

zniżki dla dzieci w biurach podróży??

Polecane posty

Gość Róża róża

Witam. Chcemy lecieć na rodzinne wakacje do Tunezji. Szukam biura z ciekawą ofertą i przede wszystkim zniżką dla dziecka. Mój syn ma 14 lat, a córka 11. Czy są jakieś biura, które przewidują zniżki dla takich "większych" dzieci?

Zobacz na scanholiday, oni mają duzo hoteli z udogodnieniami dla dzieci wiec pewnie znizki tez sa. Na pewno sa w firstach. TUI chyba tez ma znizki dla dzieci.

Gość Sylwia 78
Słuchaj, moi rodzice jadą na wakacje z moim młodszym bratem, on ma 14 lat i jeszcze mają na niego zniżkę. Także spokojnie coś znajdziesz, oni chyba z alfastarem będą lecieć. Ja niestety w tym roku nie mogę sobie pozwolić na wakacje, za dużo wydatków miałam.

Gość jghkihklh,
biuro sky club ma , exim tez fajne znizki :) pracuje w biurze podrizy do uslug :)

skontaktuj się z szarpietravel.pl - powinni cos mieć

Gość junnoona
Z tego co wiem, to Alfa ma zniżki dla dzieciaków do 15 lat. Spróbuj tam coś znaleźć.

Gość gargel
My z alfastarem lecimy, ale bez dzieci. Jednak w biurze byłem i wiem, że dzieciaki do 15. roku życia mają tam zniżki. Z tego co wiem, to bardzo dużo rodzin z dziećmi się na to decydowało, bo jednak cena jest atrakcyjna.

Gość zuzu989q
wyjezdzam w tym roku także do Tunezji, z biura travelplanet. przyjaciolka ma dziecko, zniżka prawie 50%. poszukaj w tym biurze.

Gość italinna
ja akurat lecę na wakacje "za tysiaka", ale jak patrzyłam na stronce alfastaru na oferty to widziałam, że faktycznie dzieciaki do 15 roku życia mają spore zniżki. Sprzyja to rodzinnym wakacjom :)

Gość Róża Róża
Dziękuję bardzo za wszystkie opinie - nie ukrywam, że mi to pomogło. Wybraliśmy z alfastaru wycieczkę do Tunisu. Wybraliśmy już 4 gwiazdkowy hotel, blisko plaży. W katalogu mają dużo wycieczek więc będzie co zwiedzać. Dzieciaki zadowolone, my też bo taniej nas wyjdzie. Pozdrawiam!

Gość italinna
I w końcu jaką zniżkę dla dzieci dostaliście? Jakąś porządną? Inne biura chyba nie oferują zniżek dla takich "starszych" dzieci?

Gość Róża Róża
Dostaliśmy kilkaset zł zniżki dla dzieci. Cieszę się, bo wreszcie możemy lecieć na rodzinne wakacje. Za kilka dni wylot. Zrobiłam już najpilniejsze zakupy, w alfa starze już umowa podpisana, hotel zarezerwowany. Wszystko gotowe. martwiłam się troszkę bo byłam niedawno dosyć mocno przeziębiona, ale na szczęście już mi przechodzi.

Gość Joanna Pa.
Dla dużych dzieci w alfa starze maja takie zniżki? nie wiedziałam! Ale to fajna okazja dla rodzin z dziećmi na spędzenie rodzinnych wakacji. Nie mogę się doczekać kiedy i ja polecę na wypoczynek, mam już dosyć siedzenia w biurze i tej fatalnej pogody! Pani w Alfie mówiła, że w Egipcie jest już ponad 30 stopni!

My mamy wykupione wczasy rodzinne z birem Funclub i nasza corka jedzie za darmo (taka oferta jest dla dzieci do 4 lat). Szczerze mowiac nie wiem, co z cenami dla starszych dzieci, ale warto sprawdzic..