Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaasiorek_

odchudzanie od poniedzialku na maxa bez sciem ;) kto dolaczy?

Polecane posty

Gość ewqaaaa
Powiedzmy, ze stosuje sie do zasady MŻ :) Od 1czerwca zaczynam tez przygode z silownia i aerobikiem mam nadzieje, ze w koncu sie uda ;d A Ty Alexi312 moze bys sie podzielil z nami swoim jadlospisem ;>?:)) bo ja juz nie mam pomyslow na to co sobie przyrzadzac ;p

Witam dziewczyny:) No ja wlasnie zjadlam ryz z groszkiem kurcze musze sie wziasc za siebie bo waga sie nie rusza, a praktycznie nic nie jem i jeszcze na tym rowerku godzine dzinnie no, ale widocznie to za malo :( Na sniadako zjadlam platki z mlekiem , a na 2 sniadanie jabluszko no i teraz obiadek tzn ryz z groszkiem i jeszcze mnie czeka activia ;p Popieram Ewqaaaa tez chcialabym wiedziec cos wiecej o jadlospisie Alexi312 MILEGO WIECZORKA

no widze, ze juz wzystkie dziewczyny mnie olaly :( trudno Ja sniadanko jak zwykle na platkach, po poludniu banana zjadlam a teraz jajeczka na miekko i to moj dzisiajszy jadlospis :) szkoda, ze nie zostala chociaz jedna osoba, ale trudno poradze sobie samiutka Mam nadzieje, ze znajdzie sie jakis dobry duszek ktory tak jak ja chce schudnac i sie dolaczy do mnie ;) pozdrawiam chyba sama siebie ;/

No ja to już dawno poległam :( Głupio mi było, więc nie zaglądałam Tzn z tym poddaniem się to tak nie do końca bo myślę, że pewne nawyki mi pozostaną na dłużej:) Np. picie wody niegazowanej - powoli się uczę pić tylko ją, chociaż nie przepadam. Poza tym kupuję tylko ciemny chleb - bardzo mi smakuje:) No i niejedzenie jakieś 3-4 godziny przed snem. Trzymam się tego i nie jest jakoś szczególnie trudno;) Poza tym ćwiczę ostatnio pupę. Pisałam Wam, że mieszkam w akademiku więc nie ćwiczę bo mi głupio ale jak wrócę do domciu to na pewno zacznę bo mi znów tego brakuje Poza tym no diety już nie ma jako takiej chociaż nie wróciłam do słodyczy, jem tylko jak mnie ktoś poczęstuje, chipsów, fastfoodów ani coli nie piję Więc aż tak źle nie jest;) Ech...wybaczcie mi, że tak wyszło;) Może będę tu zaglądać;) Zwłaszcza, że mam prośbę do asiorka - napisz cos o tym swoim Paryżu - czy byłaś na Montmartre? Ja jestem zakochana w "Amelii" dlatego pytam:)

Gość ewqaaaa
Oczywiscie, ze nie zostalas sama :))) matko jak zawsze mam problemy z ta dieta;p kiedy w lodowce tyle smakolykow... no i musze sie przyznac ze dzisiaj zjadlam kawalek ciasta... ale mam nadzieje, jak zaczne chodzic na silownie to juz takich wpadek nie bedzie... ;d wtedy bede myslala o tym jak ciezko trzeba cwiczyc zeby taki kawalek ciasta spalic :d MUSI byc dobrzee;d

hej dziewczyny no wedlug mnie kazdy ma w diecie chwile slabosci i raczej z niej skorzysta :p trudno wedlug mnie dwa czipsy w tyg nie zaszkodza nam ... Hakuna jesli chodzi o Montmartre nie bylam :( zwiedzilam zato wszystko co jest do zawiedzenia w Paryzu on jest dla mnie pieknym miastem ;) kocham Paryz wiadomo zycie jest tutaj inne, inne obyczaje tradycje ale polecam :) warto zwiedzic to piekne miejsce

Gość asiorek_
Witam ;) Widze, ze juz nikt tutaj nie zaglada, wychodzi na to ze dziewczynki zwatpily w swoje sily ;( trudno U mnie ok waga w normie musze cos sie zwiasc za cwiczenia, zeby byl lepszy efekt ;) pozdrawiam

to ja juz sama pozostalam na forum ... :( trudno jakos sobie poradze Zjadlam na sniadanko plati z mlekiem a na obiadek kanapeczki z wasa i serkiem ;p mniam poza tym jeszcze mnie czeka kolacja ale to ok 18 activia :) mam nadzieje, ze ktos dolaczy do mnie buzki ;******

nikt nie zagladal opocz mnie tutaj ;( szkoda dziewczyny zwatpily w swoje sily ;p przykro, ze zostalam sama pozdrawiam tych co tutaj bywaja , a nie pisza ;p

widze, ze nikt tu nie zaglada a ja chce sie pochwalic i powiedziec,ze waze 58 kg ;) schudlam 5,5 kg i dalej idzie waga w dol pozdrawiam te co tutaj zagladaja