Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaasiorek_

odchudzanie od poniedzialku na maxa bez sciem ;) kto dolaczy?

Polecane posty

Kiedyś oddawałam krew, ale później wyjechałam na studia do Krakowa i jakoś to zaniechałam... Ale popieram:) Zostałyśmy dziewczynki tylko we trzy. Może przerzućmy sie na jakieś gg czy coś, co Wy na to? Co do śniadania to już naszykowałam sobie musli na jutro. Leży na wierzchu, żebym na pewno nie zapomniała. Jestem tak zdeterminowana, że nawet już budzik ustawiłam 15 minut wcześniej. Nie mogę mieć żadnej wymówki:)

Cześć dziewczyny.. Moge sie do was dolaczyc? Od jutra chce zaczac dietke bo sie zapuscilam szkoda slow w ogole.. mam 161cm wzrostu i waze okolo 69,5kg.. moj cel do wrzesnia to 50 kg;] mam nadzieje, ze mi sie uda:P pozdrawiam:*

Justys Pewnie, że możesz. Im nas więcej tym lepiej:) Do września prawie 20 kg to bardzo dużo. Nie boisz się, że Twoja skóra straci na jędrności? Jak planujesz to zrobić? Powodzenia

Juz wczeniej udalo mi sie sporo zrzucic w krotkim czsie bo okolo 15 kg. w mniej wiecej 2 miesiace... Uwielbiam ćwiczyć.. wiec codzienne cwiczeni nie sa dla mnie trudnoscia.. tylko musi mi sie chciec.. ale jak sie zawezme to mi sie uda;] dziekuje:*

Mnie znacznie łatwiej jest nie jeść - kiedyś byłam na głodówce i to wcale nie było takie trudne - niż się zabrać za ćwiczenie. Zdarza mi się zapominać o jedzeniu jak mam natłok spraw na głowie. Ale ćwiczenie? Bosze jak ja tego nie znoszę:/ Pewnie dlatego moja skóra jest taka jaka jest czyli okropna. Najgorsze są uda, chociaż brzuch też pozostawia wiele do życzenia - sporo przytyłam w ciąży i później się zaniedbałam - skutki odczuwam do dziś. No tak źle - tak niedobrze;)

jesli nie lubisz ciezkich cwiczen fajnie sprawdza sie Twister;] nie dosc ze przyjemne to jeszcze zajmuje sie ujedrnieniem i wyszczupleniem ud, pupy i talii:) polecam:) 10-15 min dziennie calkowicie wystarczy:) moja skora jest jedrna.. rok temu w wakacje .. mialam duzo czasu na dbanie o sb.. codziennie rano okolo 15 km na rowerze, pozniej ping-pong z 2-3h i jeszcze 1h cwiczen w domu:) po tym czuje sie jak nowo narodzona

Justyś fajnie, że się dołączasz:) A ja znowu tak bym sobie poćwiczyła albo potańczyła :( Brakuje mi ruchu bardzo...a w akademiku nie mam na to miejsca i trochę mi głupio przy współlokatorkach... W ogóle jak macie na imię?:) Oprócz Justyś hehe ;) Ja Kamila :) :)

no hej dziewczynki bylam na rowerku i mi sie tak przeciaglo :) no ja teraz mieszkam w paryzewie :) tzn w paryzu jesli chodzi o gg ludku to dla mnie gitara mozemy sie wymienic nr :) tyle ze nie mam ostatnio czasu na dosc czeste siedzenie ;d no ja jutro rano plateczki tez mam naszykowane zreszta jak zwykle kiedys przeczytalam, ze jak sie je nabial na sniadanko to w ciagu miesiaca do 1kg sie chudnie niby udowodnione ... dobra ide spac zjadlam sobie activie i tak najedzona ide spaciu dobrej nocki papa

dzien dobry ;) wiedze, ze od wczoraj nikt nie zawital na forum :( Ja wlasnie zjadlam platki z mlekiem i szykuje sie do pracy milego dnia papa :) bede wieczorkiem

Dzień dobry:) Budzik dzwonił i dzwonił, a ja spałam tak smacznie jak moje dziecko. Oczywiście nie zjadłam śniadania w domu, ale zabrałam sobie kanapki do pracy. To już jakiś krok do przodu:) Poszperałam w necie i powiem Ci Justys, że ten twister to naprawdę fajna rzecz. Chyba się skuszę. Rozumiem, że działa na talię i brzuch, ale jakim cudem wyszczupla uda i pupę?? Szczerze mówiąc niebardzo wierzę w cuda, że niby 15 minut ćwiczeń wystarcza, ale zdam się na Ciebie. Znacie a6w? Próbowałam kiedyś, chyba po 5 dniach wysiadłam. Ja mam na imię Kasia. To już wszystkie się znamy :) Miłego dnia.

To śniadanie to nie był najlepszy pomysł:/ Czuję się fatalnie. Nie zjadłam dużo, raczej wmusiłam tą kanapkę, a jest mi tak ciężko:( Zaraz chyba zasnę - może trzecia dziś kawa postawi mnie na nogi. Ile znaczy kwestia przyzwyczajenia:( Ratunkuuuuuuu

Cześć dziewczynki... Ten trzykropek wcale nie oznacza, że się poddałam o nie;) ylko że właśnie jestem po obiedzie, siedzę obżarta i mam wyrzuty sumienia :( Bo niby zdrowo - warzywka z mięsem mielonym - ale jakoś czuję, że to miało sporo kalorii :( Bo wszystko smażone na oleju...Fakt, to dzisiaj dopiero mój drugi posiłek od 7 rano i cały dzień latałam po mieście więc trochę kalorii spaliłam ale jakoś tak pełny brzuch działa na mnie dołująco :O W ogóle ten dzień niefajny, zgubiłam pierścionek i jeszcze muszę zrobić parę rzeczy a tak mi się nie chce:( Ech...

hejka :) co to jest ten twister ?? no ja na obiadek rybke szykuje :p a tak poza tym to mam dzien okropny... glowa mi peka tabletka nie pomogla... a do tego ciezki dni ... masakra :( dobra ide gotowac, bo mnie noc zastanie, a tak ogolnie to nie jestem glodna ;/

Już mi lepiej:) Przespałam się trochę, zrobiłam co miałam zrobić, potańczyłam ;) Zaraz się biorę za jakąś lekką kolację i może jeszcze potańczę:)

Ojejej :( Nie zaglądałam raptem jeden dzień a tu tyyyyle nowych wpisów. Ale dobrnęłam do końca :) Hakuna - współczuję utraty pierścionka. Jakiś wyjątkowy był? Asiorek (wybacz, że nick skracam) - wow, to pewnie nieźle mówisz po francusku. Pozazdrościć. Je m'apelle Justyna ;) Do całej Reszty :) Ja jestem Justyna ;) i mieszkam w Rzeszowie.

Łooo jeszcze do tej z tych miłych kobitek, która włoskiego się uczy (nie zapamiętałam nicka, a że z natury jestem leń nie chce mi się szukać, wybacz) - wiesz, ostatnio dorwałam dwie fajne książki włoskiego autora i nigdzie nie mogę (w internecie) znaleść polskiej wersji, więc postanowiłam, że się zacznę włoskiego uczyć :) Ale nie wiem co z tego będzie. Trudny jest? Tak dla samouka? Ja się pochwalę że znam angielski na poziomie średniozaawansowanym, podstawy niemieckiego (dla mnie bleeee) i teraz uczę się (prócz kontynuacji angielskiego) francuskiego. Uwielbiam języki obce ;)

no moj francuski jest na podstawowym poziomie jak narazie :) ucze sie z wszystkiego co dostepne na rynku ;) dogadac sie z zabojadkami dam rade :) u mnie dzis piekna pogoda lece zaraz do pracy zjadlam platki z mlekiem i jak narazie nie mam nic innego w planach :d buzka dziewczyny wieczorem bede a i jezdze od poniedzialu na rowerku stacjonarnym po godzince czasu papa milego dnia

Witam:) Fajnie, że jest nas coraz więcej:) Justa007 - hm z tym włoskim to jest tak...ja przez całe gimnazjum i liceum byłam zafascynowana angielskim, chodziłam na kursy, chciałam studiować filologię. Niestety nie wszystko w życiu bywa tak jak byśmy chcieli - zawaliłam maturę i się nie dostałam - w efekcie jestem na pedagogice ale to temat osobny...No i jakoś tak odpuściłam go sobie, można powiedzieć obraziłam się ;) i za namową koleżanki poszłam na włoski. I nie wiem czy jego trudność wynika z tego, że nie mam do niego serca i ochoty takiej jak do angielskiego, czy z tego, że faktycznie momentami nie jest prosty (a zawsze słyszałam, że jest). Ale staram się na bieżąco uczyć i jakoś idzie Moja dieta jak już wcześniej pisałam jest od początku do końca ustalona przeze mnie - oczywiście trzymam się pewnych reguł (czyli np. dużo wody i niejedzenie ok 3 godzin przed snem). Dzisiaj rano zjadłam kanapkę i połowę gruszki, potem jeszcze jedną małą kanapkę, jabłko i teraz wcinam warzywka. Mało dzisiaj wody wypiłam :O A jutro ważenie aaa :D Ktoś pytał o pierścionek - dostałam na komunię od chrzestnej:( Może się jeszcze znajdzie... Ale się rozpisałam;) Znikam na jakiś czas bo w domu nie mam neta - trzymajcie się dietkowo dziewczyny:) Dam znać ile wyszło na wadze :) Miłego wekeendu :) :)

hej dziewczyny nie wiem jak u Was, ale u mnie dzisiaj okolo 30 masakra :/ jesli chodzi o wage dzisiaj sie wazylam od poniedzialku schudlam 1,8 kg ;) z wagi 63,5 na 61, 7 ;) jestem szczesliwa huraaaa ;) a jak tam wasza waga?? pozdrowionka dziewczyny

oj nie napiaslam do 30 STOPNI HEHE chodzilo mi ze pogoda the best ;) ale meczaca nie powiem dobra zmykam cos przekasic papa

Gość provokejszyn jak nic
no ja zaczynam odchudzanie tez od poniedzlku,.....co poniedzialek ;-(

dziewczyny gdzie jestescie? Ja wlasnie niedawno zeszlam z rowerka i ide spaciu:) zycze dobrej nocki piszcie cos ;) papa

dzien doberek :) widze, ze wszystkie dziewczyny mnie jednym slowem olaly :( trudno, szkoda :( Ja dzisiaj na sniadanko 2 paroweczki zjadlam, a teraz wrocilam z opalanka i jem wlasnie duszona piers . szkoda, ze was nie ma :( fajnie bylo gdy bylo nas wiecej :) pa milego popoludnia jade zaraz z chlopakiem pod wieze :) papa

czesc dziewczynki;p dawno nie wchodzilam ale teraz mam taki zawrot glowy, ze szkoda gadac..;] moja waga dzisiaj pokazala 67,8kg:) wiec troche schodzi;p ja stosowalam a6w ale nie wytrzymalam do konca ;] chyba znowu zaczne to cwiczyc, bo widzialam u sb efekty;] ja juz dzisiaj nic nie jem;] do juterka :** bu$ka

justys chyba zostalysmy same :( nikogo nie ma juz od paru dni :( moja waga to 61.5 narazie trzymam kciuki sama za siebie, bo juz mi troszke ubylo :) huraa :) dobra lece na rowerek stacjonarny papa

Gość ewqaaaa
mam nadzieje, ze moge sie przylaczyc ?? :) moim celem jest utrata 8 kg probowalam juz naprawde wiele razy ... mam nadzieje ze tym razem sie uda :)

do ewqaaa pewnie ze mozesz sie przylaczyc zwlaszcza, ze wszystkie moje dziewczyny z forum ostatnimi dniami chyba zwatpily, bo juz nie zagladaja :( ja tez chce schudnac 8 kg tak zebym miala 55 kg i bedzie dla mnie ok :) Stosujesz jakas dietke? Ide na rowerek stacjonarny bede wieczorem papa

Gość alexi312
hej! ja także pragnę schudnąć. Próbowałam wielokrotnie przechodzić na diety jednak wytrzymywałem tylko kilka dni . Chcę zrzucić jakieś 5-7 kg.Od jutra zaczynam ! Rozpisałam sobie jedzenie na tydzień. Z jadłospisu wyrzuciłam pieczywo,słodycze, smażone potrawy, chipy .Mam nadzieję że mi się uda :) za was także trzymam kciuki :)