Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaasiorek_

odchudzanie od poniedzialku na maxa bez sciem ;) kto dolaczy?

Polecane posty

oj JUSTA 007 to chyba na odwrot ja bym chciala byc taka jak swieczka prosta bez figury gruszki meczace to jest dla mmnie wolababym miec brzuch nniz te moje wielkie biodra ale kazda z nas ma oczywiscie cos innego do zrzucenia wiec trzymam kciuki :d

a kiedy pisałam o jogurcie ?? Wole napic się Coli light, ktora ma 1kcl na szklanke niz zjesc pol czekolady , bo do tego bylam zdolna.

dobra dziewczynki spadam na rowerek (godz na rowerku stacjonarnym) wroce wieczorkiem trzymajcie sie :)

do ZACZELAM 0601 wiem sorry nie Ty pisalas o jogurcie tylko jakas panna z gory a cole lubie tylko pisze ze nie light ale czerwona jest mniej kaloryczna poczytaj sobie duzo jest na temat coli w necie a poza tym po coli mam prochnice tak mi dentystka powiedziala ostatnio :(

To ja też się dołączę, jeśli mogę:) Bo na poprzednim wątku jakoś nikt nie pisze. Mam 21 lat, 166 cm wzrostu i wagę 57 kg (przynajmniej tyle było w sobotę jak się ważyłam u chłopaka). Lekko się podłamałam bo jeszcze nigdy tyle nie ważyłam :( No i od dzisiaj zaczęłam a z racji tego, że jestem po okresie to będzie mi łatwiej bo nie czuję się ciężka MÓJ DZISIEJSZY JADŁOSPIS: śniadanie - pół śląskiej kiełbaski z chlebem zwykłym posmarowanym masłem i ketchupem + herbata z dwiema łyżeczkami cukru i cytryną. Wiem, że niezbyt dietetycznie ale na śniadanie zawsze jem więcej bo potem chodziłabym bez energii Obiad - obtoczone w jajku i bułce pieczarki, smażone na oleju Potem koleżanka poczęstowała mnie wafelkiem (jeden ma 200 kcal aaa) W międzyczasie popijałam sok pomarańczowy i wodę O 18 zjadłam 3 kromki chleba posmarowanego serkiem czosnkowym zamiast masła, na to szynka z indyka i świeży ogórek z odrobiną soli + czerwona herbata ( z łyżeczką cukru bo bez jest nie do przełknięcia). Ok 20 - 21 zjem coś jeszcze dla zabicia głodu a potem tylko woda i ok 24 nyny Aha zapomniałam dodać, że kupiłam dziś jogurty light (chociaż słyszałam, że wcale nie są bardziej dietetyczne) i ciemny chleb ze słonecznikiem - ale wygląda na to, że jego przewaga nad zwykłym jest tylko zdrowotna bo kalorii mają tyle samo Jak myślicie, czy zapisywanie tego co się je jest dobrym rozwiązaniem?

A ja dzisiaj mam wielką frajdę,bo w końcu udało mi się "uruchomić" hula hoopa.Męczyłam się już od kilku tygodni bez efektu. Dzisiaj nalałam do niego trochę wody i chodzi;) Nie ważę się i nie mierzę,bo nie chcę codziennie wchodzić na wagę i zgrzytać zębami, kiedy ani drgnie.Jeśli uda mi się schudnąć, to na pewno będzie to widać po ciuchach. A hula hoop od dziś będzie codziennie w użyciu, bo kręcenie sprawia mi ogromną frajdę. Włączam telewizor, gapię się w niego i kręcę.Jutro się pewnie nie ruszę,bo dzisiaj to mój pierwszy dzień,ale co tam;)

Gość lilka146
Ja też się od dzisiaj odchudzam Rozpoczęłam Racjonalne żywienie. Mam wydrukowane 3 strony i wiem co mogę czego nie mam podane przepisy co na śniadanie obiad kolację itp. Wszystko ładnie opisane. Mogę podesłać PDF-a na mejla jeżeli ktoś chce.

Kurczę szkoda, że nie mam możliwości ćwiczyć bo mieszkam w akademiku i głupio mi przed współlokatorkami a poza tym nawet miejsca nie ma :O Wyszłabym pobiegać ale w taką pogodę to dziękuję...Na szczęście mam jeszcze taniec i wf (fakt, nieregularnie bo dwa razy w miesiącu ale za to 15 km marszu;)). Będę korzystać z ich nieobecności żeby chociaż trochę poćwiczyć

aaasiorek - dobra, doczytalam o co kaman. Ale z ta cola znow sie bede sprzeczac - zgodze sie ze obie niezdrowe, ale nie za light ma wiecej kcl niz zwykla :) z reszta niewazne. Dziewczyny, zycze wam powodzenia. Ja schudlam szybko, ale z perspektywy czasu stwierdzam, ze troche za , bo cialo nie jest juz takie jedrne. Dlatego lepiej rozlozyc to w czasie, ograniczyc slodycze, chleb i tluszcz , od czasu do czasu jakis sport, i cieszyc sie jedrna pupa, bo teraz ciezko bedzie mi to naprawic. Mimo tego celullit sie zmniejszyl, cera jest gladsza a wlosy tak jakby zdrowsze. Powodzenia i zycze spokojnego wieczoru

Gość do lilka 146
czy moge prosic o maila z tymi przepiami:) bede wdzięczna ogromnie moj mail sunflower03@gazeta.pl buziaki

Gość Loczek123456789
czesc aaasiorek_ :) z chęcią przyłączę się do was:) ważę 62,5 kg i mam 175 cm;) niby nie ma zle ale też marzę o 55 kg, ewentualnie 57;P mam nadzieję że będziemy się tutaj wspierac i motywowac i że topik nie umrze śmiercią naturalną:) jutro będę pisac wszystko co jem i ile cwiczyłam... muszę dac radę, musimy:)

Gość lilka146
E-mail poszedł :D

Gość do lilka 146
dziękuje Ci bardzo :)

Gość POLLIP
Dobra dostałam wypłate nakupiłam zapasów więc jak obiecałam dołączam się:) Asiorze moje parametry 168 na 59 kg muszę zacząć sport bo nie ćwiczyłam już ohoho i jeszcze do tego zdrowa dieta i koniec ze słodyczami uporządkowałam całą lodówke:) nie ma śladu po fast foodach

Ostatnia dzisiaj kanapka z serkiem czosnkowym i plasterkami ogórka + odrobina soli, do tego woda. Pójdę spać trochę wcześniej, żeby mnie aż tak nie męczył głód. Smakuje mi ten serek, myślicie, że mogłabym go na stałe używać zamiast masła?

hej dziewczyny :) milo was widziec:D ciesze sie, ze az tyle was tutaj jest bo wiecej dziewczyn do wspolnego odchudzania to wieksza motywacja zeby to na serio pomoglo :) Ja wlasnie za momencik wedruje do pracy Zjadlam platki z mlekiem na sniadanko, a pozniej sie zobaczy co tam przekasze ;) pozdrawiam i zycze milego dzionka dobra ide bo sie spoznie :( papa a chcialam napisac, ze wczoraj jezdzilam godzinke na rowerku stacjonarnym zrobilam 28 km i spalilam 416 kal :) papa :)piszcie jak wam idzie odchudzanie w sumie to drugi dzien dopiero albo az :)

Gość POLLIP
A na jakiej diecie jesteście?

Witam z rana:) Już po śniadaniu - dwie kromki ciemnego chleba z odrobiną masła, serkiem czosnkowym, szynką z indyka, plasterkami ogórka a do tego herbata Ja bez konkretnej diety bo ustalone reguły na mnie nie działają. Muszę sama sobie ustalić co mogę a co nie - jak byłam na kapuścianej to wytrzymałam tylko jeden dzień:( A jak się kiedyś już odchudzałam tak jak teraz to schudłam 5 kg...Ważyłam 50 kg kurcze az sie wierzyc nie chce... Muszę dokupić owoców bo nie mam co zjeść na II śniadanie;) Kurczę, jakoś czuję, że się uda, mam w sobie dużo motywacji:) I dobry humor mimo deszczu. Pozdrawiam i do później :)

Hej, to i ja się dołączę. W kupie raźniej:) Mam 30 lat (od przedwczoraj) i jakieś 8 kg za dużo - szit! Dla mnie to ostatni dzwonek, żeby się wyszczuplić nie tracąc całkowicie jędrności. Znam wszystkie zasady. Jedyne czego mi brakuje to silnej woli. Liczę na wsparcie. Również udzielę:) Pozdrawiam

Gość Loczek123456789
czesc kobitki:) Ja juz po śniadaniu, zjadłam płatki żytkie ugotowane na wodzie z mlekiem... wczoraj cwiczłam twisterze 45 minut ale nie mam pajęcia ile to kcal spalonych bo nie mam licznika:( a może ktoś wie i mi podpowie:) będę pozniej... miłego dnia i trzymajcie się:)

Moim problemem są uda. Wielkie i rozlazłe. Próbowałam już wszystkiego żeby je trochę ujędrnić i nic. Znacie jakieś sposoby? poza plastyką oczywiście;)

Taki sobie ludek.. - najlepiej jest ujędrnić ciało ćwiczeniami, więc może jakieś rozciąganie na nogi, rowerek, nożyce? I wklepuj jakieś balsamy ujędrniające. A co do urodzin - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ;)

Och bardzo dziękuję za życzenia:* Jestem teraz na etapie masażu - kupiłam ostrą rękawicę i taką jakby szczotkę z wypustkami. Katuję się codziennie od kilku dni. Pierwsze efekty już są - uda mam całe sine. Ale walczę dalej - mam nadzieję, że nie będę tego żałować;)

Gość lilka146
Witam ! Śniadanko < sałatka: ryż, kawałeczki kurczaka ananas ( 35g ryżu, 30g kuraka kilka kostek ananasa) sos: jogurt naturalny i tyci tyci łyżeczka majonezu. Do tego porządna szklanka wody niegazowanej z cytryną. 2 śniadanie: 60g pieczywa z pastą jajeczno pieczarkową (1/2 jajka na twardo, 150g pieczarek duszonych na łyżce oliwy, 1 łyżka jogurtu naturalnego, koperek, wszystko zmielone i wymieszane)+ szklanka wody Obiad: 35 g ryżu i 100g filetu z mintaja w ziołach pieczonego w folii + szklanka wody W między czasie 4 rzodkiewki małe. Dieta 1300 kcal mi wystarczy a jeszcze kolacja taka sama jak śniadanko będzie :)

hej dziewczyny :) u mnie dzis luzik :) tak jak pisalam z rana platki z mlekiem a teraz jem serek bialy z wasa i wedlina chudzitka ;) do hakuna_matata ja tez bylam na diecie kapuscianej schudlam 5 kg wytrzymalam 2 tyg ale byla to dla mnie meka niesamowita :( teraz jem wszystko co malo kaloryczne no w sumie to jem tyle co nic ale dam rade do sierpnia bedzie git ;) pozdrawiam wszystkie kobitki trzymam kciuki :)

loczek 123456789 jestesmy w tej samej sytuacji mamy podobny wzrost i wage a najlepsze jest to ze cel wagowy tez mamy taki sam 55 kg wytrwamy :)

ja sie juz odchudzam schudlam 8 kg i jeszcze zostalo 10kg za to wiecej pale jade raczej na ryzu:)coraz jest trudniej!!!!!!!!!

hejka jak przejsc na nowy temat chcialabym pomocy w odejsciu od meza!!!!!!!!!kobiety ratujcie juz nie daje rady!!!!!jade na lekach uspokajajacych ale mozgu mi nie wymienia pomocy!!!!!!!!

lgg dla mnie ryz to pychota moglabym jesc go non stop jak juz Ci sie znudzil sam ryz mozesz dodac groszku z puszki bedzie mial bardziej bogatszy smak sprobuj moj chlopak nie lubi ryzu ale z groszkiem mu bardzo smakuje skoro juz tyle wytrwalas to brawo jeszcze drugie tyle nie wliczajac 2 kg :) dasz rade w koncu po cos to robisz tak jak my wszystkie tutaj :)