Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamasynkaa

czy kupujecie teściowym prezent na dzień matki?

Polecane posty

Gość mamasynkaa

Bo ja właśnie nie wiem czy wypada czy nie... Dodam że mam z nią świetny kontakt, mówię do niej mamo ale nie chcę żeby odebrała ten prezent jako przymus odwzajemnienia się mi na dzień dziecka. Mojemu dziecku ona kupuje wózek na dzień dziecka, a nie chcę żeby mi coś kupowała.

Nie wiem,moim zdanie matke ma sie tylko jedna,maz niech da swojej matce prezent a Ty swojej

Gość daj spokój jest przecież dzień
teściowej 5 marca i to jest chyba ten dzień dla teściowej jeśli ma się z nią dobre stosunki ja tam w życiu nie złożyłabym życzeń teściowej w DNIU MATKI matkę ma się tylko jedną

Gość mamasynkaa
no właśnie tylko że mój mąż jest za granicą i jej nie da więc ona zostanie bez prezentu :-o

Gość tesciowa jak sama nazwa
wskazuje to tesciowa, nie matka ;)

Gość mamasynkaa
ja jej nie złożyłam życzeń w dniu teściowej :-o

Gość 222222
mąż może coś kupić i wysłać albo dasz coś w imieniu męża np... (oczywiście w porozumieniu z nim a on np. życzenia telefonicznie złoży czy coś)

ja swojej teściowej kupię czekoladki. Mój maż mojej mamie też zawsze kupuje kwiaty lub czekoladki. Ale w jakies wielkie prezenty sie nie bawię.

Gość daj spokój jest przecież dzień
no to da jej prezent jak wróci zresztą rób jak chcesz ja na pewno teściowej nie będę ani składać życzeń w dniu matki ani dawać prezentów

Jak się ma fajną teściową to mozna obsypywać prezentami :D Do teściowej mówię "mamo" .Pierwsze swieto matki było tuż po slubie,nie wiedziałam jak się zachować i kupiłam jej mały bukiet konwalii ;) I tak to zostało :o Mimo że jej nie lubię to dla mnie nie ma problemu złożyć jej zyczeń czy też dać drobny upominek.Jak kupuję co roku drobiazg jest to albo długa róża lub pudełko czekoladek.

ja mojej teściowej mogę jedynie zanieść kwiatki i zapalić znicz:(

Gość a dla mnie to bez serca
kupuję kwiatki lub czekoladki, symbolicznie

Gość ja urodziłam sie jako
nie, nawet życzeń jej nie złoże-to nie jest moja mama, dla mnie to obca kobieta.... a że mówię do niej "mamo", to tylko dlatego, że tak wypada-najchętniej nadal nazywałabym ją "panią". jakiś czas temu był Dzień Teściowej-wtedy jej złożyłam życzenia.

moja jest obecnie w pracy za granica, a że mi daje prezenty naprawde bez powodu (np stowe za zadana mature) to ja jej tez cos zawsze kupuje. najczesciej sa to kwiaty, a pozniej razem jakies pivko robimy:)

Gość a dla mnie to bez serca
mąz kupuje mojej mamie lubimy się

ja do mojej tez nie mowie mamo, tylko pani. no ale co tam, w koncu z nia mieszkam w jednym domu

Gość do kciukiem
logiczne ze mowisz na pani skoro nie jest twoja tesciowa:O

u nas nie jest wazny papierek, dla mojej tesciowej tez. mieszkam z nia 4 lata wiec to dla mnie tesciowa

Gość mamasynkaa
do moge wtracic słowko to jak do niej mówisz? bezosobowo nie zawsze sie da.

Gość cc)
rodzę w dzień matki wiec nie mam głowy

Gość przeciez dzien matki
to dzien matki a nie tesciowej :o Teściowa to nie matka i nie składam jej życzeń w tym dniu

Gość krakers23
ja swojej teściowej po pierwsze nie lubię i nie trawie tej kobiety, kontaktuję sie z nią tylko wtedy kiedy juz jest to koniecznością, nigdy nie powiem do niej mamo, bo uważam, ze matkę ma sie tylko jedną. w dzień matki ma do nas przyjechać, bo nastepnego dnia wyjeżdża za granicę na 3 miesiące ( i chwała bogu:) mój mąż pracuje całymi dniami, więc to ja kupiłam prezent dla teściowej, ale kasę dał mąż.

Gość mamasynkaa
dzieki za odpowiedz! choc chyba troszke spozniona, tesciowa odeszla jakies 2 lata temu, wpadla pod koparke:(

Gość gość
Ja teściowej nie składam życzeń i nic nie daje i mój mąż również nie sklada swojej mamie życzeń i nie daje upominki. Nie zawsze tak bylo.Miarka przebrala sie jakies 3 lata temu gdy zaczela wtrącać sie w nasze życie i ustawiać nas co mamy robic a czego nie.Ustawiala nasze dzieci i mnie.Klocilam sie z nią a ma niewyparzoną gębę awanturnica cholerna.Jak ja jej nienawidzę tej suki.Przylazi do nas 3 razy w tygodniu namieszac nam w zyciu.

Gość gość
a z jakiej paki , to nie moja matka

Gość marylka88
teściowa to jak mama , wiec tak kupuję . Jej akurat ksiązkę zazwyczaj w matrasie ponieważ jest kobietą oczytaną i interesującą się właśnie literaturą współczesną , mojej mamie jakieś winko i łańcuszek kupie.

Gość gość
tesciowa to nie matka

Gość gość
raz kupiłam, ale ona mi nie kupiła na dzień dziecka, więc przestałam :)