Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamasynkaa

czy kupujecie teściowym prezent na dzień matki?

Polecane posty

Gość gość
Nie.Tylko mamie.

Gość gość
tesciowa to nie twoja mama,ale meza twojego juz tak.

Gość gość
po 6-u latach odkopany temat,żeby powiedziec,że tesciowa to be kobieta jest haha,mądralinskie,wy też kiedyś bedziecie teściowymi

Gość gość
Tesciowa to nie matka to fakt, ale jest matka mojego meza, wiec idziemy razem najpierw do niej, a potem do mojej mamy :-)

Gość gość
A ja mam tesciową co 100 razy jest lepsza niz matka.Jest przy nas i jest nie nachalna.Jest dobrem rodzinnym.Złota,dobra i piekna kobieta

Gość gość
Zapraszamy teściową na uroczystą kolację, wręczamy kwiaty. Prezentów od dawna już sobie nie robimy, tak uzgodniliśmy. Teściowie mnie na wszelkie okazje też wręczają jakiś mały bukiecik i pewną, sporą kwotę pieniężną, abym sobie sama wybrała prezent. Wybieram i chwalę się tym, co wybrałam. Na ostatnie urodziny kupiłam sobie meble ratanowe do ogrodu z puli teściów. Jeszcze na kwiaty na taras wystarczyło. Zosia

Gość gość
prezentu nie kupujemy, tylko kwiaty i wspólna kolacja na nasz koszt. Tesciowa dobrze sytuowana, cóż moglibyśmy jej dać? A wspólna kolacja jest miłym akcentem, na co dzień nie mamy wiele kontaktów, chętnie na kilka godzin do dobrego lokalu zawędrujemy, a jak ok. 5 stówek w portfelu ubędzie od razu lżej na duszy,

Gość gość
Owszem...ladny znicz.

Gość royalninja96
Też się nad tym zastanawiałam. W zeszłym roku wyszłam za mąż, więc to będzie moje takie pierwsze święto z tym problemem. Myślę, że warto zapunktować u teściowej i kupić jakiś fajny prezent. Ja mojej teściowej zakupiłam 2x masaż relaksacyjny (http://artmassage.com.pl/) każdy ma trwać około 60 minut. Mam nadzieję, że teściowa będzie zadowolona :)

Gość gość
Teściowa obdarowuje nas przy każdym spotkaniu, nie umialabym olac jej swieta. Jedziemy specjalnie do obu mam:)

Gość gość
Ja teściowej z racji dalekiej odległości na dzień matki wysyłam perfumy z zapachowiec.pl bo tam jest jedynie jej ulubiony zapach za którym szaleje i kwiaty pocztą kwiatową.

Gość gość
Ja teściowej z racji dalekiej odległości na dzień matki wysyłam perfumy z zapachowiec.pl bo tam jest jedynie jej ulubiony zapach za którym szaleje i kwiaty pocztą kwiatową.

Gość gość
W dniu mamy dla teściowej zazwyczaj mam jakiś drobiazg, czekoladki czy kwiatki. Czasami są to perfumy z zapachowiec.pl bo tam zamawiam od dawna i jestem zadowolona ;)

Ja z moja tesciowa mam kontakt, bo musze. Co nie zmienia faktu, ze jak wybieram prezent dla mojej mamy to dla tesciowej oczywiscie tez. Nie ide do niej tego dnia tylko maz, ale przynajmniej dzwonie zeby potem nie gadala jaka to zla synowa. Chociaz i tak jestem zla :) Maz zawsze stawia mnie i dzieci ponad wszystko. Ja to strasznie denerwuje.

Gość gość
właśnie dzisiaj dotarła mi przesyłka z renee, kupiłam mojej mamie i teściowej po nowej parze szpilek a prazy okazji dostałam w za 2 grosze dwie bransoletki :)

Gość gość
ja swojej kupiłam masyzne do szycia, bo ona kiedyś była krawcową, ale przez problemy zdrowotne nie może pracować. kupiłam na łuczniku i mam kod rabatowy https://galerialucznik.pl/client-rebate.php?discount_code=367GS2 wiec jak chcecie to korzystajcie, tylko szybko bo ten kod miał być wazny do konca miesiąca, a cały czas jest aktywny, musieli tego nie zauwazyć :D

Gość gość
Na dzień matki kupiłam i mojej i teściowej po zegarku. Na dzień babci już mamy prezent apaszki.

Gość Magda

Tak, my z mezem kupujemyi mojej i jego mamie wjesciowke na strzelnice do Progun we Wrocławiu, sprawdzone miejsce, a śmiejemy się , że przy okazji w teściową trafimy:) taki zart oczywiscie wszystko z miłością

Gość Magda

Tak, my z mezem kupujemyi mojej i jego mamie wjesciowke na strzelnice do Progun we Wrocławiu, sprawdzone miejsce, a śmiejemy się , że przy okazji w teściową trafimy:) taki zart oczywiscie wszystko z miłością

Gość Onn
Dnia 17 maja 2010 o 13:20, Gość ja urodziłam sie jako napisał:

nie, nawet życzeń jej nie złoże-to nie jest moja mama, dla mnie to obca kobieta.... a że mówię do niej "mamo", to tylko dlatego, że tak wypada-najchętniej nadal nazywałabym ją "panią". jakiś czas temu był Dzień Teściowej-wtedy jej złożyłam życzenia.

Ona jest dla ciebie obcą kobietą no ale przecież twój mąż jest jej synem czyli dla ciebie obcym facetem.