Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMigotka

Panowie, jaki to jest ten materiał na DOBRA ŻONE?

Polecane posty

Gość DZIEWICA to podstawa
A już na pewno nie pójdę zaliczać panienek na dyskotece, żeby Ci zaimponować :D

Gość MałyOn
hej dziewiczku, nie nerwuj sie.. tutaj padlo pytanie o DOBRY MATERIAŁ NA ZONE. Panowie podbijamy - jest nad czym mysleć ;|P

Gość DZIEWICA to podstawa
:)

Gość takaLALA
Dziewica ;DDD dobre dobre...... :D sie usmialam ;D

Gość nawet ja to umiem zrobic
sliczna, madra, zaradna i zeby umiala gotowac. reszta obowiazkow sie podziele. koniecznie musi miec prace lub checi zeby pracowac zawodowo - nie wyobrazam sobie zebym mial cale zycie utrzymywac kobiete bo jej sie nie chce pracowac :P

Gość nieeeeeeeeeeeeeeee wiem
ale juz chyba miejsca nie macie na tego rodzaju tematy, kurwa gdzie czlowiek nie zajrzy, to takie kurewskie kwiatki

Gość po przejsciach
Napewno nie dziewica panowie Kobiecie po jakims czasie i Tak odwali ze Przez cale Zycie ma jednego partnera konczy sie to i tak na zdradzie w 99% pomimo najwspanialszego malzenstwa A z biologicznego punktu to tez jest to NIEMOZLIWE

Gość fereredtu
nie ma czegoś takiego. dobra to może być dziewczyna, narzeczona , konkubina czy kochanka. dobra żona nie istnieje.

Gość ale pierdolenie, jest możliwe
posiadanie jednego seksualnego partnera przez całe życie. Gorzej jest utrzymać całe życie szczęśliwy i satysfakcjonujący związek.

Dobra żona jest zarazem kucharką w kuchni i dzi..ką w sypialni:-P Nieszczęście obecnych czasów polea na tym, że kobietom się pier...oli i wychodzi na odwrót:-D Sorki za wulgaryzmy:-D

Gość pan kutaszajec
pytanie nei bylo do kaszalatow, tylko do samcow :classic_cool:

Gość Inna..
Ja tez wymagam prawiczka bo sama dziewicą jestem. Myślę że to czego wymagamy od innych powinnismy sami mieć, chociaz starać sie być w porządku. Ważne jest docieranie do siebie.. uzupełnianie sie.. a nie ze czegos kobieta nie potrafi to schodzi na 2 plan i zastepuje ja inna ktora te czynność potrafi do perfekcji. Nikt nie jest idealny, ale kazdy moze się nauczyć czegoś. wystarczy chcieć.. Ot co cala magia

Gość Inna..
po przejściach - nie wrzucaj do jednego worka wszystkich... bo to jest nie na miejscu. Jesli partnerka jest inteligentna nie zdradzi bo jej facet starczy w pełni. Po prostu trzeba szczerym być.